Most jöttem haza a Mátrából, nem hülyültem meg, hogy 6kor keljek HÉTVÉGÉN, csak mert ti nem vagytok hajlandóak a sarkörtõl
délre fekvõ éghajlathoz végre adaptálódni...

Most komolyan - 10-re elõretolhatjuk, csak akkor találjátok már ki végre, hogy mi a jó. Charon téged sem értelek, ha csak ilyen végletekben gondolkozol (5-8...), akkor mi a francról beszélünk? Nyilván nem feltételezed, hogy én felkelek addigra, ha nem vascsõvel vernek ki az ágyból.
Szóval én felkelek egy bõ 8-kor, addig még kitalálhatjátok, hogy mi legyen, majd olvasok fórumot.
Máskülönben, zsizsi (és tsi) én 11-kor ott leszek.
A melegrõl egy megjegyzést - mivel már kb 10szer szembesültem ezzel dumával az utóbbi hónapokban, kezd egy kicsit felmenni bennem a pumpa ezzel kapcsolatban. Fogjátok már fel, hogy minden verseny 10:00-14:00+ tart, azaz a legnagyobb melegben. Megszoksz, vagy megszöksz, ez ilyen egyszerû, de ne a nagy meleget használjátok fel kifogásként, ha nem akartok jönni.
Pite, akartál egy cicit jönni, gyere oda starthelyre bitte, egyszer kivételesen ne félúton próbálj meg megtalálni, az egyszerûség kedvéért.

Charon;
Meki nem ön, Te gyere midnenképpen, ha nem is végig (ha nicns annyi idõd), de az elejére (XC-pálya) gyere, jóóó lesz.