Jelentkezz be Regisztrálj
Túrák Magyarországon
Posted 2007. June 18. - 11:47
vendég_Charon_*
Posted 2007. June 18. - 11:30
Én ha 5 órákat alszom láncban, már 3-4 nap múlva, olyan vagyok, mint a mosott szar.
Te akkor is ilyen vagy, ha nem 10 órát, hanem csak kilencet alszol. XD
Érdekes megfigyelés: Pulzusmérõvel a mellkasomon dolgoztam mindenféle fizikai munkát. Érdekes. Lapátolás és talicskázás közben ugyanúgy felmegy az ember pulzusa, és huzamosabb idõ után szépen emelkedik az átlag is.
Igazi intevall edzés, van még nyolc köbméter homok, gyere megmutatom.
Posted 2007. June 18. - 10:26
Valszínû, hogy a reggeli gyümölcssali tett be, egy rejtett repülõ rókát a pocimba. Ellentétben azzal, amit H.Zoli feltételez rólam. Ugye?!Amúgy mi lelt téged, hogy rókára vadásztál az erdõ szélén?
Loosernek meg csak egy nyugis útvonalat akartam javasolni. Igen, az M=-es a legjobb, sima is, rövid is, gyors is.
McPite
Inkább technikás lejtõk - némellik igencsak meredek - és hirtelen mászásokkal van tarkítva, illetve csiki-csuki a fákközt, és árkok alján, kidõlt fák alatt. Folyamatosan figyelned kell, mindig ritmust váltani. Szuper! (Dante meg ismeri szuperment! )
Posted 2007. June 18. - 10:23
Igen, én ismerek ilyen srácot, mentünk már együtt arra, s mindenhol fel és letekert.
Lesz még erre túra, még jóhogy, de "be warned", tényleg sokkoló tud lenni elsõre. (az a CM pálya amit mutattam Zed még annó, s mentünk rajta egy darabot - na az kb 30 km-en át folytatható, vagy akár a végtelenségig...)
Annyira izmos köves, vagy olyan mászások (és lejtõk) vannak benne? Ami gumire/felnire nem veszélyes azokat a technikás részeket szeressük nagyon, a veszélyeseket kevésbé de még szeressük
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Posted 2007. June 18. - 10:09
A sebesség mindent megold.
Posted 2007. June 18. - 10:02
Megnézném, van-e olyan ember, aki itt hiba nélkül - érsd, leszállás nélkül - végigmegy.
Igen, én ismerek ilyen srácot, mentünk már együtt arra, s mindenhol fel és letekert.
Lesz még erre túra, még jóhogy, de "be warned", tényleg sokkoló tud lenni elsõre. (az a CM pálya amit mutattam Zed még annó, s mentünk rajta egy darabot - na az kb 30 km-en át folytatható, vagy akár a végtelenségig...)
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Posted 2007. June 18. - 09:59
Posted 2007. June 18. - 09:50
s mivel 1számjegyû fõútvonal, ha jól tom elvileg tilos is kerékpárolni........Azon az útvonalon szerintem nem egy életbiztosítás tekerni. Még autóval is elég durva, nem hogy ilyen "primitív" jármûvel Fõleg a BP-Szfvár szakasz forgalmas, bár utána is elég sok az autó.
Egyébként azóta 7-es számú lett.
Üdv: Vöge
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2007. June 18. - 09:40
Szia Looser!
Régen én a 70es fõúton jártam ki (nem tudom most is ez a száma-e): Diósd, Érd, Martonvásár, Agárd, Sz.fehérvár, Szabadbattyán, Polgárdi, Füle, Balatonfõkajár, B.akarattya útvonalon. Viszont ez már jó pár éve volt, nem tudom, hogy most 100%ban biciklizhetõ-e ez az útvonal.
Azon az útvonalon szerintem nem egy életbiztosítás tekerni. Még autóval is elég durva, nem hogy ilyen "primitív" jármûvel Fõleg a BP-Szfvár szakasz forgalmas, bár utána is elég sok az autó.
Egyébként azóta 7-es számú lett.
Üdv: Vöge
Posted 2007. June 18. - 09:29
Amúgy mi lelt téged, hogy rókára vadásztál az erdõ szélén?
Posted 2007. June 18. - 08:37
Autók által kevésbé járt útvonal:
Pest-Diósd-Sóskúti úton Biatorbágy-Etyek-Alcsútdoboz-Vértesacsa-Lovasberény-Nadap-Velence-Agárd. 91 km.
Jó tekerést!
Posted 2007. June 18. - 08:27
Szal lesz még arra túra?
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Posted 2007. June 18. - 07:58
Sziasztok!! Tudna nekem valaki olyan tippet mondani, hogy tudnék bringával Pestrõl Zánkára letekerni?? Ne olyat, hogy vonatra szálljak fel, le szeretném tekerni. Elõre is köszi.
Szia Looser!
Régen én a 70es fõúton jártam ki (nem tudom most is ez a száma-e): Diósd, Érd, Martonvásár, Agárd, Sz.fehérvár, Szabadbattyán, Polgárdi, Füle, Balatonfõkajár, B.akarattya útvonalon. Viszont ez már jó pár éve volt, nem tudom, hogy most 100%ban biciklizhetõ-e ez az útvonal.
Posted 2007. June 18. - 07:01
Egyéb iránt.
Az útvonal szuper volt! (Bár ez néha nem Dantén múlott. Milyen lett volna, ha arra megyünk, amerre akart?) Gödöllõi dombság ide, vagy oda, nagyon technikás útvonal. Megnézném, van-e olyan ember, aki itt hiba nélkül - érsd, leszállás nélkül - végigmegy. Hiába, a szintkülömbség nem minden!
Köszi Dante!
Posted 2007. June 17. - 23:15
Posted 2007. June 17. - 22:12
Dobjon vki. egy SMS-t, mert átnézek a szomszédba kicsit bulizni!
Én nyertem!
Kiûztem a rókát magamból! Kétszer is! Egyszer bringáról szálltam le miatta, másodszor meg kocsiból. Ez utóbbit egy útszéli "erdészlány" közelébe tettem. Csak a poén kedvéért. Rögtön levette, hogy nem miatta álltam meg!
Utólag is köszönöm, hogy gyatra állapotomat eltûrtétek. Még szédelgek kissé
Zsizsi! Túl jól sikerült a buli? Nagyon bekávézhattál, ha ilyen másnapos voltál!:jabol:
Posted 2007. June 17. - 21:12
Posted 2007. June 17. - 19:07
Posted 2007. June 17. - 18:36
Kiûztem a rókát magamból! Kétszer is! Egyszer bringáról szálltam le miatta, másodszor meg kocsiból. Ez utóbbit egy útszéli "erdészlány" közelébe tettem. Csak a poén kedvéért. Rögtön levette, hogy nem miatta álltam meg!
McGywer! Én még dicsértem a felnidet!!! Máskor nem szólok egy szót sem, bármilyen szupi! Grat! :clap:
ps.: és nem Dante ütötte fel ...? milyen világ ez?!
Utólag is köszönöm, hogy gyatra állapotomat eltûrtétek. Még szédelgek kissé, de már javul a helyzet. remélem semmi komoly! Ha mégis, megyek Pitéhez Vagbél Mûtétre!
Posted 2007. June 17. - 18:18
Bánhatja aki nem jött el a mai túrára, elég jó helyeken voltunk, az uccsó lejtõ felénél pedig meg lehetett tekinteni a 4 helyen behajlott hátsófelnimet mint helyi látványosságot... Hát igen, ma is "ügyes" voltam.
Gondolom Dante nem bírja ki és belinkeli a felnirõl készült képeket.
Ami pedig ezt illeti.
Szóval, persze, hogy nem bírom ki, ez a legmûvészibb felütés volt, amit valaha láttam. Az a csúcsszuper "50-el gurulunk még az öklömnyi kövek között 200 métert felnin" manõver...hmmm...tanítani kellene!
a döglött ló:
http://heartofwinter...shithappens.jpg
a kerék:
http://heartofwinter...akamerevajo.jpg
Egyébként tényleg bejártuk a legkirályabb helyeket "csak erõs idegzetûeknek" fajta jó kis enduro pályákat.
zsizsi, remélem, te már jobban vagy