Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Please log in to reply
18580 replies to this topic

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts

Háááááát, elvetemült ötlet volt ez a kánikulás Börzsöny-kör, soha többé ilyet a tûzõ napon aszfalton. :) Nem is szaporítom a szót, megyek és beborulok az ágyba.

Szerinted miért szokott ez tavasz program lenni?:)
Mi meg most, 22h körül indulunk a Zasszonnyal 90km-es karikára, holnap ráérünk aludni. Abban a nagy melegben nem bringázok.

Berci

Berci

vendég

• fórumtag
  • 25 posts
Igen Szabi megérkezett, csak pár percel elöbb érkeztünk mint Õ. Örülök hogy te is hazaértél.

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 posts
Remélem mindenki hazaért szerencsésen, velem sem történt semmi rendkívüli az út hátralévõ részén. Háááááát, elvetemült ötlet volt ez a kánikulás Börzsöny-kör, soha többé ilyet a tûzõ napon aszfalton. :) Nem is szaporítom a szót, megyek és beborulok az ágyba. Jó pihenést mindenkinek! Ja, még jut eszembe, Szabi sikeresen vetted az akadályt és eljutottál Vác-Alsóváros állomásra?

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
Köszi!
Hát ez szerény:D

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts

Van valamerre ilyen?

Feltöltött kép
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts

Srácok, megvolt a ZBC, szintfüggõknek kötelezõ, már az elsõ 90 km-en van közel 6000 m, imádnátok. :) (igen, felraktam kistányért, igen, végig azon mentem) Majd lesz cikk, amint összeszedem magam.

Gratulálok! Nem gyenge szintkülönbség!
Viszont nem találok szinttérképet az etapokról. Van valamerre ilyen?
Köszi!
Üdv:Thy

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts

Ezért ment most Dante helyettem.

Várjál, de akkor nyertem, Yasec kategóriában, megyek vissza a pénzdíjért...
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts

Ez jó! Némi felárért pedig nemhogy felvonóval mész fel, de a frissítõ pontontokon maláj csajok szolgálják fel a kívánt koktélt a jakuzziba.

Hátulajdonképpen olyan opció is van, hogy valaki letekeri helyetted az egészet,
mialatt te otthon iszod a sörödet.
Ezért ment most Dante helyettem.

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

Szabii

Szabii

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 posts

Jakuzziba maláj jégkocka?

Börzsöny ez kb? http://ttt.tr.teljes...ny_kor_100k.pdf

Elvileg valami olyasmi, csak mi Váctól Vácig megyünk, az 120.

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Jakuzziba maláj jégkocka?

Börzsöny ez kb? http://ttt.tr.teljes...ny_kor_100k.pdf

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts

Ez jó! Némi felárért pedig nemhogy felvonóval mész fel, de a frissítõ pontontokon maláj csajok szolgálják fel a kívánt koktélt a jakuzziba.

A maláj csajok kockává fagytak volna. :D De az elgondolást értékelem.

Hosi

Hosi

törzsvendég

• jóváhagyásra váró
  • 431 posts

Ezen a versenyen van olyan kategória is, ahol a szintkülönbséget felvonókkal a felére lehet csökkenteni. Így a 3 nap alatt "csak" 5000 m körül kell mászni, ellenben lefelé az összes lejtõ benne van. :)

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 posts

Nem végig aszfalt, Királyrét utáni elágtól csak aszfalt maradvány és murva váltakozik szerintem csak montival érdemes arra menni.

Köszi az infót! Én is kijelöltem a tuhun a kérdéses útszakaszt és azt írta az itiner, hogy az út 80%-a makadám út, így hát ez a szakasz vékony slick gumikkal felejtõs.

OK. egyenlõre úgy néz ki, hogy bennevagyok egy Börzsöny-körben.

Ok! Most ugyan csak aszfaltozás lesz, legközelebb mehetnénk a Börzsönybe terepen is. Négyen leszünk, a srácokat ismerve egyáltalán nem lesz rohanós a túra :), bár Váctól Vácig 120 km a táv és ezért nemárt kicsit odarakni neki.

Berci

Berci

vendég

• fórumtag
  • 25 posts
OK. egyenlõre úgy néz ki, hogy bennevagyok egy Börzsöny-körben.

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Bírom Dantét. Nemrég beszéltünk tel.-on, és mondhatom, most is megtalálta a módját, hogy egy általunk nem ismert, de kellõen extrém - olyan, Neki való - versenyre eljusson!

ps.: Dante, mondtam, TransRockies! TransRockies

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Ezen a versenyen van olyan kategória is, ahol a szintkülönbséget felvonókkal a felére lehet csökkenteni. Így a 3 nap alatt "csak" 5000 m körül kell mászni, ellenben lefelé az összes lejtõ benne van. :)

zscs

zscs

bringás

• fórumtag
  • 3,321 posts
  • LocationBdapest - Wien - Mondsee

Srácok, megvolt a ZBC, szintfüggõknek kötelezõ, már az elsõ 90 km-en van közel 6000 m, imádnátok. :) (igen, felraktam kistányért, igen, végig azon mentem) Majd lesz cikk, amint összeszedem magam.

Szia Dante,
Kíváncsian várom a beszámolót; a múltkor annyira a fülembe bújtattad azt a bizonyos bogarat a többnapos versenyek hangulatáról, hogy bár nem vagyok egy versenyzõs típus, és nem csak a nem kevés jóindulattal maximum átlagosnak mondható erõnlétem miatt, hanem a nagyfokú elkényelmesedettségemet is figyelembe véve:-), szóval mégis a fejembe vettem, hogy ha tudok rendesen edzeni, akkor jövõre egyet megpróbálnék - hadd reszkessenek az utolsó helyek! ;-) (Vagy az szintidõ-túllépés miatt kizártak listája)
De hogy nem a ZBC lesz, az már biztos! Majd' 6000méter mászás 90 km alatt!? Okkkké...

demzsolt

demzsolt

újonc

• fórumtag
  • 4 posts

Srácok! Verõcérõl Királyréten át el lehet jutni aszfalton Diósjenõre? Nézegetem a turistautak.hu oldalt, de ott számomra nem egyértelmû hogy pl. Királyrét felõl a bringaút az aszfalt avagy földút?

Berci! Úgy néz ki szombaton hárman-négyen megyünk egy aszfaltos Börzsöny-kört . Találkozó Vác-Alsóváros vasútállomáson szombaton 9 órakor. Ha van kedved montival aszfaltozni szívesen látunk! Tempó egyéni. Rohanni szabad, cammogni nem ajánlott. :)

Nem végig aszfalt, Királyrét utáni elágtól csak aszfalt maradvány és murva váltakozik szerintem csak montival érdemes arra menni.

demzsolt

demzsolt

újonc

• fórumtag
  • 4 posts

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts