kb másfél liter vizet nyomtam be (és izzadtam ki), amíg felértem, és négyszer estem el
külön móka volt a szinte elapadt salabasinánál telecsepegtetni aztán a tasakot a hátiban

Egyébként milyen a terep, mennyire köves, gyökeres, technikás?
tigris, a budaörsi kopár alatt azz érted, ahol a repülõsemlékmû van?
nem a betonsilokat, hanem növény és rovarfaj is van amely csak itt él....a betonsilokat pont azért nem bontják el, mert több zavarással járna a bontás elhordás, mint ha hagyják szép csöndben elrohadni.A pilis teton mit kell vedeni azokat a betonsilokat meg bunkereket?
En tisztelem a termeszetet, de belepot azert?? Ne maaar, ez penzszagu.
Foleg amikor a felet szetloptak a helyiek vagy ki tudja ki (es igy szettrenkoljak az autoikkal). A kilatot is benotte a gaz. En eljarok arra tovabbra is legfeljebb elkuldenek, de nincs fajabb erzes mikor "alattam" repul egy egymotoros kisrepulogep
Mellesleg betonut is vezet fel a ket bukkfa nyeregtol, Ott aztan tenyleg nem mondhatjak hogy karositod a termeszetet.
sírni fogtok!ahogy mi is...
Tegnap/ma Ritchey barátommal bebarangoltuk a Börzsönyt. Megvan a III. Börzsönyi szivató teljes útvonala, távolsággal, szinttel. Szombaton Dzsonee és Tibi barátja tartott velünk, vasárnap Piszkos Fred. Egyikõjük se fog kellemes emlékként gondolni arra a napra.
Azt mondom, hogy az eddigi legkeményebb lesz.
A túra tervezett idõpontja augusztus 25., szombat.
Részletes kiírás minden fontos tudnivalóval a hónap végén.
A sebesség mindent megold.
Nem mellesleg egyik reagálás se akar vicces lenni. Ahogy a túra se. Lehet, hogy utána többen nem fognak szóba állni velem.
Ne hozd!Hány hú bazzeg emelkedõ és lejtõ van benne? Krisztát vigyem?
Kona találkozó is akkor lesz.
Egyébként milyen a terep, mennyire köves, gyökeres, technikás?
Tuti válóok....legfeljebb csúnyán fog beszélni.
Hány hú bazzeg emelkedõ és lejtõ van benne? Krisztát vigyem?
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
A sebesség mindent megold.