Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
18580 hozzászólás a témában

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás
Dante, erre a laza körre 5 óra elég lesz, nem? :D
Aztán toljuk a radlert sötétedésig! :cheers:
Ausztria, Kenguruk földje!

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Rendicsek.
Jövõre nem Salz, hanem Szondi mindenkinek.
A világosban teljesítõket meghívom egy üveg sörre a célban. ;)

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás

(végig kistányéron mentünk :D )

Jaja! Charon pedálozik itt a 6 km / 600 m szintes heggyel a Szondin, na nekünk ama emlékezetes hegyen a Dachstein hátsó lankáin volt 7 km alatt 1000 m szint!
Na, az hegy vót.

Ein Kaiserschmarn und ein Radler bitte!
Ausztria, Kenguruk földje!

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Ezt a blamázst! :D
De megértem.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
(végig kistányéron mentünk :D )
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Eredeti szerzõ: H.Zoli

Ja! Szülinapodra veszek neked rendes felniszalagot! Kettõt!

Köszi, tisztáztuk a dolgot egymással - a szerelõ, meg én - és még aznap kicseréltem mindkettõt öntapis, vászonra! Hehe, meleg? A hétvégi Zemplén maraton sem éppen a hûsölésrõl szólt!

Dante!
Nem hiszem el, hogy van a földkerekségen olyan emelkedõ, ahol Te elfáradnál. Maximum, ha kkistányéron tekersz, de Neked olyan nincs is. :D (Plussz súly!)
Amúgy gartula Nektek! Ügyik vagytok! :clap:

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Sziasztok. Na meggyüttünk. Nati majd biztosan fellinkel képeket, hatalmas menet volt a szomszédban. Volt bringa, bringa, no meg bringa. Profi szintre fejlesztettük a bringacipelés-vállon technikát, nomeg volt még klettersteig és strandröplapda is. És napi 3 radler persze. :D

Amit a Salzon kaptunk második nagy hegynek, azok után semmi sem lehet durva...6 km-en volt 1000 méter mászás, én még ennyire nem döglöttem ki, mint akkor. Záporoztak lefelé a versenyt feladó hosszútávosok, mivel látták, hogy hová kell feltekerni. Gyakorlatilag végig 15-20 % meredekségû dózer volt, a végén megspékelt fejnagyságúköves szakasszal (azon volt 300 szint...).
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Igen én döntöttem, rosszul!
Mondjuk magamtól eszembe nem jutott volna elmenni ilyen melegben tekerni!:D
Bennem is egy világ omlott össze, amikor mondtad, hogy nincs nyitva a cuki.:cry:

Ja! Szülinapodra veszek neked rendes felniszalagot! Kettõt!:D

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Ááá...volt ott bringás, csak elrejtõztek! Meg aztán ott volt három montis is, ugye. Meg voltak azok, akik egyébként tekerni szoktak, csak most a meleg miatt nem merészkedtek ki, meg azok is, akik nem is akartak ma tekerni, meg azok...
Jól van na, bocsi! De valld be, nem én beszéltelek rá, Te döntöttél. Küllönben is, ilyen idõben még úgysem tekertél, most már lesz mirõl beszélned az utódodnak! :D
ps.: azért a P.szentkereszti cukiban csalódtam!

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

Elismerésem Nekik, nem nyafogtak - mármint Kriszta nem nyafogott. :D

Csak mi ketten!:D

Ennél hülyébb ötleted még biztos nem volt soha.:) Mi marhák meg hagytuk magunkat rábeszélni arra, hogy menjünk a pilisbe túrázni az abszolút hõmérsékleti csúcs megdõlésének napján. Megérdemeltük! Nagyon durván meleg volt, én, akinek már 25 fok is meleg, úgy szakadt rólam a víz, mint még soha. A camalbak vastag vállpántján teljesen átütött a só! Ha az eredeti terv szerint megmásztuk volna a Pilistetõt, biztos elájulok. De Te sem voltál valami lelkes, amikor mondtam, hogy én oda fel nem mászok, de ha fel akarsz tekerni, szívesen megvárunk a szentkereszti cukiban.
Ez volt az elsõ túrám, ami nem esett jól!:D De azért köszi Te inkvizitor!

Vajon miért nem találkoztunk a hegyen egy bingással sem?

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Charon! Ne már, hogy kihagyod?! :D
VV-bõl meg simán kinéztem, hogy beveszi ezeket a szakaszokat a szívatóba! Majd forralunk vmi sunyi kis bosszút, hogy Õ is szivatódjon! ;)
Egyébként, ma Krisztával és H.Zolival letekertünk 50 kilcsit a Pilisben. Háát durva volt. Szóval az árnyékos helyeken is csak 38 fok volt, amúgy meg 50. Elismerésem Nekik, nem nyafogtak - mármint Kriszta nem nyafogott. :D

sylverdevil

sylverdevil

vendég

• fórumtag
  • 91 hozzászólás
Sziasztok!

A hétvégén indulunk pár haverral a Mátrába, Mátraderecskei szállással és szeretnénk a környéken bringázni. Milyen úticélokat ajánlotok, amik bevállalhatók nagyrészt hétvégi kerekesekkel, merevvillás gépekkel?
Kinéztem egy Kékes-csúcshódítást Recskrõl indulva turistaúton. Teljesíthetõ, vagy egyáltalán járható bringával az útvonal?

Elõre is köszi a választ, remélem jó topicba írtam. (Vagy érdemes lenne megpróbálni az idevágó lokálpatriótásba is?)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Nyugalom van. Az ideibe is lesz rövid távra sok szint. Több, mint amennyit az elöbb említettél.
III. Börzsönyi szivató - adatok:
71,27km táv/1901m szint (ebbõl 1167m az elsõ 30 kilóméteren)
Több olyan részt is érintünk, mely azonos a fent említett teljesítménytúra útvonalával. Szerencsére a lejtõzõs részeit (mármint nekünk lejtõzõs:D).

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Hát hat km-en 600 szint, izé...
http://www.szigethal...tura/szondi.htm
VV majd ránéz az útvonalra és beépíti valamelyik szivatóba :D

Hurka

Hurka

törzsvendég

• fórumtag
  • 279 hozzászólás
Ez egyébként egy új TT? Még ne hallottam róla, de nagyon meggyõzõ. Nem ismerem a terepet, de bringával biztos fárasztóbb lehet, mint gyalog. (nagyon soknak tûnik 100kmre ez az 5000 méter.) Egyáltalán van rajta tekerhetõ szakasz?

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

5000+ szint édesanyám borogass!

Na errõl beszélek :D
Talán jövõre bekerül az áhított TT-k listájába ;)

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás

Kala! Hogy az isten csudájában bírtál ott elesni felfelé menbet?! :D Vagy a dögletes melegtõl dõltél el unos untalan? Pihi, mi?;)
Én ugyan csak télen jártam ott két cimbivel, de sikerült hiba néklkül felmennem. Tény, nem könnyú, és technikás kis emelkedõ, a "nagyon tetszik" kategóriából.

Por+kövek+meleg, széle nincs, mivel egy árok, bár lehet, hogy végig én bénáztam, mostanában gyakran elõfordul :)

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
5000+ szint édesanyám borogass!

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Hú, mint találtam.
http://ttt.tr.hu/nap...ura.php?id=1169
http://www.szigethal...tura/szondi.htm
http://www.szigethal...ondi/szondi.jpg

Combos!

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Kala! Hogy az isten csudájában bírtál ott elesni felfelé menbet?! :D Vagy a dögletes melegtõl dõltél el unos untalan? Pihi, mi?;)
Én ugyan csak télen jártam ott két cimbivel, de sikerült hiba néklkül felmennem. Tény, nem könnyú, és technikás kis emelkedõ, a "nagyon tetszik" kategóriából.