Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Please log in to reply
18580 replies to this topic

Hosi

Hosi

törzsvendég

• jóváhagyásra váró
  • 431 posts
Magam is csatlakoznék, de nincs nagy sár?

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts

Én mennék, de nem egész naposat. (3-4 óra elég lenne, persze ha kicsit több az sem gond)

Sziasztok!

4 órát mindenképpen mennék, de többet nem feltétlenül. Mivel kimenõm van a hétvégére, nem kell korán itthon lennem, mehetünk 10-kor akár. (nem a szokásos "induljunk el 6:30-kor" :D idõpont)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

zscs

zscs

bringás

• fórumtag
  • 3,321 posts
  • LocationBdapest - Wien - Mondsee
Még meg kell beszéltem otthon, szóval ha kapok kimenõt, mennék. Indulás kb. mikor lenne?

geoff

geoff

törzsvendég

• fórumtag
  • 401 posts

Szeretnék szombaton montizni egy liteosat. Pilisre gondoltam - van, aki velem tartana? Nem fogok száguldozni, de megállogatni sem. Szóval olyan folyamatos csordogálós tempót megyek.

Én mennék, de nem egész naposat. (3-4 óra elég lenne, persze ha kicsit több az sem gond)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Szeretnék szombaton montizni egy liteosat. Pilisre gondoltam - van, aki velem tartana? Nem fogok száguldozni, de megállogatni sem. Szóval olyan folyamatos csordogálós tempót megyek.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Balu1

Balu1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,726 posts

ps.: elismerésem, kézben tartani a kamerát nem semmi, hát még a homokos részeken esés nélkül...:)

Ez a stabil kamera tartás nekem is meglepetés volt és eleinte (korábbi videóknál) fejre rögzített megoldást
sejtettem a háttérben, de aztán egyszer rákérdeztem. Kézben tartott kamerával készült a felvétel.

Nagyon jók a korábbi felvételek is és a narrátor szöveg. Ez adottság. Valamelyik tv társaságnál is megállná a helyét.

Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.

Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !

A találmányok már csak ilyenek..

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Sokat tekeregtem eddig Borsodban, de megint tudtál újat mutatni! Köszi!

ps.: elismerésem, kézben tartani a kamerát nem semmi, hát még a homokos részeken esés nélkül...:)

cobranco

cobranco

vendég

• fórumtag
  • 549 posts
Remélem ez az angliai idõjárás már nem tart sokáig...addig is itt egy kis izelitõ abból,hogy volt már az idén 30 fok:

Videó itt: /HD 720p/

...és-remélem-nemsokára lesz is még...

Túráim,videók itt: http://cobranco.hu

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Jövõ vasárnapra: Börzsöny Természetbarát és Hegymászó Egyesület - Ipolymente 95/75 (kerékpáros)

Balu1

Balu1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,726 posts

Szabó Zé-nél érdeklõdhetsz: Szabó Zoltán - A ZoFor gépmûhely alapítója

Errõl jut eszembe még egy lehetõség :
Pedálos Kerékpárjavító mûhelye - Fõoldal
Pedálos Kerékpárjavító mûhelye - Kerékpárok, Utánfutó, kölcsönzés, Fotelbringák

Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.

Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !

A találmányok már csak ilyenek..

Hosi

Hosi

törzsvendég

• jóváhagyásra váró
  • 431 posts

Kösz, megnézem

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

Van esetleg valakinek egy kerékpár utánfutója, amiben csomagot lehet vinni? Kölcsönbe kellene 5 napra. Balaton kört tennénk meg feleségemmel, így 3 nap kell rá. A hátamon nem szívesem vinném, a bringára meg nem tudom applikálni.
Köszönöm elõre is.

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,513 posts

Ha van gps-ed, akkor nézelõdj a bikemap.net-en, lehet montis túrák szerint is keresni.
Itt van pl. ez, ha Szentendrén feljebb állsz meg kocsival, akkor még kevesebb az aszfalt benne.
Route: Szentendre-Pap rét-Vörös kõ-Dobogókõ-Szentendre | Bikemap.net

Vagy egy másik jó kör, amit szoktam menni, ha leteszed a kocsit Pilisborosjenõn, onnan végig terep: Csobánkai-nyereg - Hosszú-hegy - Pilistetõ - Dobogókõ - stb.

Ha gondolod csinálok egy mapsource útvonalat, azt átküldöm.

hali!

negyon megköszönném ha megtennéd! köszi a linket is, nem ismertem, de nagyon f@sza!

Hosi

Hosi

törzsvendég

• jóváhagyásra váró
  • 431 posts
Van esetleg valakinek egy kerékpár utánfutója, amiben csomagot lehet vinni? Kölcsönbe kellene 5 napra. Balaton kört tennénk meg feleségemmel, így 3 nap kell rá. A hátamon nem szívesem vinném, a bringára meg nem tudom applikálni.
Köszönöm elõre is.

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2,025 posts
Ha van gps-ed, akkor nézelõdj a bikemap.net-en, lehet montis túrák szerint is keresni.
Itt van pl. ez, ha Szentendrén feljebb állsz meg kocsival, akkor még kevesebb az aszfalt benne.
http://www.bikemap.net/route/971781

Vagy egy másik jó kör, amit szoktam menni, ha leteszed a kocsit Pilisborosjenõn, onnan végig terep: Csobánkai-nyereg - Hosszú-hegy - Pilistetõ - Dobogókõ - stb.

Ha gondolod csinálok egy mapsource útvonalat, azt átküldöm.
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,513 posts
sziasztok!

a Pilisben szeretnék tekerni egy nagyobb kört, de nem ismerem a terepet. tudna valaki segíteni, hogy merre érdemes menni? kb 60-70km-t tervezek, leginkább jó kis terepen, ha lehet minimális aszfalttal. látom, hogy volt már téma a Pilis, meg hogy jártok is arra, de még mapsource segítségével sem tudok egy igazán jó útvonalat kiagyalni. hol érdemes letenni a kocsit, merre érdemes menni, hogy lássak is valamit a tájból? elõre is köszönöm, ha tudtok segíteni. esetleg ha valaki társulni szeretne annak is örülnék, én 16-20-as átlagokat szoktam menni a Bükkben, szóval nem vagyok egy nagy ász, de azért egy normális tempót tudok tartani. két hét múlva szombaton esedékes a dolog.

weqa

weqa

vendég

• fórumtag
  • 183 posts

Biatorbágy-Etyek-Alcsútdoboz-Lovasberény-Székesfehérvár-onnan a régi 7es (vagy ha északi part, akkor 8-as)
Szerintem végig elég jó az út, forgalom alig, múltkor kocsival is inkább arra mentem le, mert akkora dugó volt az M7-en. Kb 30 kili kerülõ, meg pluszba egy kis szint, viszont nem kell az életedért küzdeni a 15 tonnás teherautókkal :)

Északi part (Tapolca magassága) a cél. De a 8-as bizonyos részein biztosan nem tudok menni, mivel gyorsforgalmi fõút (pl Székesfehérvár után egybõl, vagy a Veszprém elõtti szakasz)
A szint Biatorbágyról lefelé a 811en nem tudom mekkora - egy fix áttétles outival (nem fixi, ss) gondoltam neki indulni. (most a városi "pörgetõs" 52/18 van de 42/14-en tenném meg, hogy haladjak is)

Igazából két alternatíva van amit Te is mondtál (Hosi is ezt ajánlotta) vagy a régi 7es (ami azért megspórolna nekem bõ 30km-et)

Köszönöm az eddigi ötleteket, infókat... agyalok, hogy melyik az igazak útja :cool2:

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2,025 posts
Biatorbágy-Etyek-Alcsútdoboz-Lovasberény-Székesfehérvár-onnan a régi 7es (vagy ha északi part, akkor 8-as)
Szerintem végig elég jó az út, forgalom alig, múltkor kocsival is inkább arra mentem le, mert akkora dugó volt az M7-en. Kb 30 kili kerülõ, meg pluszba egy kis szint, viszont nem kell az életedért küzdeni a 15 tonnás teherautókkal :)
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.

weqa

weqa

vendég

• fórumtag
  • 183 posts
Hosi, köszi! Erre a biatorbágyi irányra nem gondoltam, s úgy a 811-en (a régi hetest nézegettem). A Berhida - Veszprém szakaszt viszont elég nagy kerülõvel számolja. De ha ez a tuti akkor inkább +40km, mintsem a szopóág :)

Zoli, Neked is köszönöm az infót, megy egy priv. Andrisnak.

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 posts
Kíváncsi vagyok én is a pilisi helyzetre, hogy van-e sár? Mondjuk a Két-Bükkfától tovább a zöldön a Búbánatvölgy felé vajon milyen lehet? A múlt héten aszály volt és amikor arra jártunk a sok kiszáradt nyomvájú gyakran megvezette a kereket, még gondoltam is, esõs idõben nagyon gáz lehet arra menni, az erdõgazdasági jármûvek elég jól felszántották az utat. Ha az idõjárás engedi holnap lehet újra arra mennék, csak most Pilismarót felõl kapaszkodnék vissza.