Jelentkezz be Regisztrálj
Túrák Magyarországon
Posted 2011. July 28. - 20:53
Posted 2011. July 28. - 17:42
Én mennék, de nem egész naposat. (3-4 óra elég lenne, persze ha kicsit több az sem gond)
Sziasztok!
4 órát mindenképpen mennék, de többet nem feltétlenül. Mivel kimenõm van a hétvégére, nem kell korán itthon lennem, mehetünk 10-kor akár. (nem a szokásos "induljunk el 6:30-kor" idõpont)
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Posted 2011. July 28. - 16:40
Posted 2011. July 28. - 16:32
Szeretnék szombaton montizni egy liteosat. Pilisre gondoltam - van, aki velem tartana? Nem fogok száguldozni, de megállogatni sem. Szóval olyan folyamatos csordogálós tempót megyek.
Én mennék, de nem egész naposat. (3-4 óra elég lenne, persze ha kicsit több az sem gond)
Posted 2011. July 28. - 16:17
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Posted 2011. July 28. - 10:28
Ez a stabil kamera tartás nekem is meglepetés volt és eleinte (korábbi videóknál) fejre rögzített megoldástps.: elismerésem, kézben tartani a kamerát nem semmi, hát még a homokos részeken esés nélkül...
sejtettem a háttérben, de aztán egyszer rákérdeztem. Kézben tartott kamerával készült a felvétel.
Nagyon jók a korábbi felvételek is és a narrátor szöveg. Ez adottság. Valamelyik tv társaságnál is megállná a helyét.
Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.
Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !
A találmányok már csak ilyenek..
Posted 2011. July 28. - 05:14
ps.: elismerésem, kézben tartani a kamerát nem semmi, hát még a homokos részeken esés nélkül...
Posted 2011. July 27. - 22:49
Videó itt: /HD 720p/
...és-remélem-nemsokára lesz is még...
Túráim,videók itt: http://cobranco.hu
Posted 2011. July 27. - 17:39
Posted 2011. July 26. - 11:06
Errõl jut eszembe még egy lehetõség :Szabó Zé-nél érdeklõdhetsz: Szabó Zoltán - A ZoFor gépmûhely alapítója
Pedálos Kerékpárjavító mûhelye - Fõoldal
Pedálos Kerékpárjavító mûhelye - Kerékpárok, Utánfutó, kölcsönzés, Fotelbringák
Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.
Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !
A találmányok már csak ilyenek..
Posted 2011. July 26. - 09:42
Kösz, megnézemSzabó Zé-nél érdeklõdhetsz: Szabó Zoltán - A ZoFor gépmûhely alapítója
Posted 2011. July 26. - 07:33
Van esetleg valakinek egy kerékpár utánfutója, amiben csomagot lehet vinni? Kölcsönbe kellene 5 napra. Balaton kört tennénk meg feleségemmel, így 3 nap kell rá. A hátamon nem szívesem vinném, a bringára meg nem tudom applikálni.
Köszönöm elõre is.
Szabó Zé-nél érdeklõdhetsz: Szabó Zoltán - A ZoFor gépmûhely alapítója
Posted 2011. July 26. - 06:25
Ha van gps-ed, akkor nézelõdj a bikemap.net-en, lehet montis túrák szerint is keresni.
Itt van pl. ez, ha Szentendrén feljebb állsz meg kocsival, akkor még kevesebb az aszfalt benne.
Route: Szentendre-Pap rét-Vörös kõ-Dobogókõ-Szentendre | Bikemap.net
Vagy egy másik jó kör, amit szoktam menni, ha leteszed a kocsit Pilisborosjenõn, onnan végig terep: Csobánkai-nyereg - Hosszú-hegy - Pilistetõ - Dobogókõ - stb.
Ha gondolod csinálok egy mapsource útvonalat, azt átküldöm.
hali!
negyon megköszönném ha megtennéd! köszi a linket is, nem ismertem, de nagyon f@sza!
Posted 2011. July 25. - 22:59
Köszönöm elõre is.
Posted 2011. July 25. - 15:10
Itt van pl. ez, ha Szentendrén feljebb állsz meg kocsival, akkor még kevesebb az aszfalt benne.
http://www.bikemap.net/route/971781
Vagy egy másik jó kör, amit szoktam menni, ha leteszed a kocsit Pilisborosjenõn, onnan végig terep: Csobánkai-nyereg - Hosszú-hegy - Pilistetõ - Dobogókõ - stb.
Ha gondolod csinálok egy mapsource útvonalat, azt átküldöm.
Posted 2011. July 25. - 13:44
a Pilisben szeretnék tekerni egy nagyobb kört, de nem ismerem a terepet. tudna valaki segíteni, hogy merre érdemes menni? kb 60-70km-t tervezek, leginkább jó kis terepen, ha lehet minimális aszfalttal. látom, hogy volt már téma a Pilis, meg hogy jártok is arra, de még mapsource segítségével sem tudok egy igazán jó útvonalat kiagyalni. hol érdemes letenni a kocsit, merre érdemes menni, hogy lássak is valamit a tájból? elõre is köszönöm, ha tudtok segíteni. esetleg ha valaki társulni szeretne annak is örülnék, én 16-20-as átlagokat szoktam menni a Bükkben, szóval nem vagyok egy nagy ász, de azért egy normális tempót tudok tartani. két hét múlva szombaton esedékes a dolog.
Posted 2011. July 24. - 12:58
Biatorbágy-Etyek-Alcsútdoboz-Lovasberény-Székesfehérvár-onnan a régi 7es (vagy ha északi part, akkor 8-as)
Szerintem végig elég jó az út, forgalom alig, múltkor kocsival is inkább arra mentem le, mert akkora dugó volt az M7-en. Kb 30 kili kerülõ, meg pluszba egy kis szint, viszont nem kell az életedért küzdeni a 15 tonnás teherautókkal
Északi part (Tapolca magassága) a cél. De a 8-as bizonyos részein biztosan nem tudok menni, mivel gyorsforgalmi fõút (pl Székesfehérvár után egybõl, vagy a Veszprém elõtti szakasz)
A szint Biatorbágyról lefelé a 811en nem tudom mekkora - egy fix áttétles outival (nem fixi, ss) gondoltam neki indulni. (most a városi "pörgetõs" 52/18 van de 42/14-en tenném meg, hogy haladjak is)
Igazából két alternatíva van amit Te is mondtál (Hosi is ezt ajánlotta) vagy a régi 7es (ami azért megspórolna nekem bõ 30km-et)
Köszönöm az eddigi ötleteket, infókat... agyalok, hogy melyik az igazak útja :cool2:
Posted 2011. July 23. - 11:07
Szerintem végig elég jó az út, forgalom alig, múltkor kocsival is inkább arra mentem le, mert akkora dugó volt az M7-en. Kb 30 kili kerülõ, meg pluszba egy kis szint, viszont nem kell az életedért küzdeni a 15 tonnás teherautókkal
Posted 2011. July 22. - 19:57
Zoli, Neked is köszönöm az infót, megy egy priv. Andrisnak.