Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
18580 hozzászólás a témában

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Hogy megyünk? Bárki esetleg kocsival,ahová be lehet szállni? Hozé, ha esetleg kocsival jönnél, s beférnék, akkor Fótig eltekerek. (s onnan haza értelemszerûen) Tudom, neked ott a vonat, csak hát kcosival olcsóbb, jobb, felférsz, gyorsabb. Én ezt a vonatos szarakodást nem szeretem, mert reggel még fullos termocucc kell (nekem), s nem tudom majd hová tenni. De majd valakihez csak be tudunk pakolni, ugye?
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

VV: kiszállási lehetõség van?
Verõce by train megoldható?

Bp.-Verõce vasúton természetesen mûködik (mások is jönnek így). Kiszállási lehetõség van (kiírásban szerepel - lásd a linket) Csóványosig legalább három helyen vagy Kemence elött (innen viszont sokat kell menni aszfalton (Szobtól van vonat)).

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
VV: kiszállási lehetõség van?
Verõce by train megoldható?

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás
- Dante
- Hozé
- Richie
- McGywer
.
.
.
.
.
.
.
- VV

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Akik szombaton jönni kívánnak a fenti túrára, kérem, hogy jelezzék itt a Fórumon az alábbi lista bemásolásával és kiegészítésével!

- Dante
- Hozé
- Ritchie
.
.
.
.
.
.
.
.
- VV

Akik esetleg átfutottak volna korábban a túra kiírásán, az alábbi link alatt találják: http://forum.bikemag...&postcount=4704

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Viszont nekem 52 köröm lett. Mindez elég egyértelmû, többször is megszámoltam a Polar diagrammcsúcsokat. Ez érdekes, mert Pite meg 2-vel többet ment, azaz 52-1(bejárókör)+53=104. A körideink pedig jók. Akkor Pite ment kevesebbet, vagy valamit nagyon elszámolok... Jó, lett egy másfél-köröm (amikor chip nélkül mentem ki :D), de akkoris. :)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Jó kérdés! Én is megnéztem. :(
Azért kalkuláld bele, hogy az egyik körben estem, és ott a bal vádlim is begörcsölt. Na azt eltartott egy darabig, míg kimaszíroztam. ( Egyébként az esés nyomai hétfõre szépen elõjöttek. Ma voltam kötelezõ orvosi vozsgálaton. Mikor levettem az ingemet, a dokinéni döbbenten nézett rám. Kimagyaráztam!)

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás

A vidéki versenyzõ is sok-sok boldogságot kíván NEKED, HOZÉ BÁTYÓ - :D - és jó egészséget, no meg sok-sok türelmet HOZZÁNK!

Köszi Zsizsi koma!

Megnéztem a csapatunk köridõit, és lenne egy kérdésem:
mondd, merre jártál te az éjjel?

:D

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
Kösz Dante. Asszem 15km aszfaltot még kibírok. :) De hogyan tovább? És mikor? :)

X

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
A vidéki versenyzõ is sok-sok boldogságot kíván NEKED, HOZÉ BÁTYÓ - :D - és jó egészséget, no meg sok-sok türelmet HOZZÁNK!

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Huhh, hát, szívás, mert akár Budai-hg/Pilis/Tétényi-fensík, akár Gödöllõi Dombság, a 15 km aszfaltot nem úszod meg. De legalább bemelegedsz. Ócsai erdõ - esetleg - bár sok szint arrafelé nincs.

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
Hi skacok,

van valaki Dél-Pestrõl? Innen merre érdemes elindulni..?

Köszi,
X

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

dygk

dygk

vendég

• fórumtag
  • 20 hozzászólás
Hejj, ez nagyon jó ötlet! Most látom csak, milyen közel van..
Köszi!

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.078 hozzászólás

Sziasztok!
Tud valaki ajánlani egy MTB-s hegyi kört Tokaj környékén? Ott töltjük a hétvégét, de nem nagyon van ötletem, hogy merre lehetne menni (bringával természetesen).
Vagyis 1 van: elvinni a bringákat Sátoraljaújhelyre és onnan menni a Pap-hegy felé. De hátha valaki tud olyat ami tekerhetõ Tokajtól, mert túl sokat nem szeretnénk menni síkon/aszfalton a "terep" felé.
Köszi szépen elõre is!

Szia!
Csináld meg a zenplén marci útvonalát, ott van nem messze, Mád határában a bortó panzió, onnan lehet kezdeni
" A Cube el van vetve! "

dygk

dygk

vendég

• fórumtag
  • 20 hozzászólás
Sziasztok!
Tud valaki ajánlani egy MTB-s hegyi kört Tokaj környékén? Ott töltjük a hétvégét, de nem nagyon van ötletem, hogy merre lehetne menni (bringával természetesen).
Vagyis 1 van: elvinni a bringákat Sátoraljaújhelyre és onnan menni a Pap-hegy felé. De hátha valaki tud olyat ami tekerhetõ Tokajtól, mert túl sokat nem szeretnénk menni síkon/aszfalton a "terep" felé.
Köszi szépen elõre is!

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Köszi mindenkinek!
Ettõl a sok tortától elnehezültem, így most elmegyek focizni.
:D

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás
Hozé!

Feltöltött kép
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Hozé bácsinak sok boldogot!:D Feltöltött kép

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Szia Zsizsi! Mivel neked ezen a fórumon nem lehet privit küldeni, kénytelen vagyok itt üzenni. Téged is bevettünk akkor a "Gánton fánk team"-be. Péntek és szombaton alszunk ott.
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.078 hozzászólás
Tisztelt Hozé! Boldog szülinapot kívánok, és ne keseredj, nagyapám mondta nekem még kiskoromban: a férfiember akkor lesz öreg, ha a heréje a térdét veri!

Nos ez elég nagy bölcsesség szerintem, tehát még ráérsz keseregni. :)

õõõ...vagy nem?....:)
" A Cube el van vetve! "