Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Please log in to reply
18580 replies to this topic

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 posts
eme Kozma jól hangzik!tyû,ez engem is érdekelne!
van még hely valahol?
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,695 posts
Kozma 60-ban benne vagyok.

Arra még úgysem játam sokat, pláne nem kétkeréken :)

Zsizsi! A fuvarról majd még beszéljünk! :)
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Pedig VV most küldött privit nekem. Szóval mûkszik a dolog. / VV jóvoltából zOrg megoldotta a dolgot/
Nem 'tom mi lehet az oka, de adok egy mail címet, ahová küldhetsz üzit. Azt mindenhol megkapom.

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts
Zsizsi! Nem lehet neked privit küldeni. :)
Szerintem kérd meg zOrg-ot, hogy nézze meg miért nem megy.

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
PTomi! Ha valóban tudsz jönni, külgy privit, ha kell fuvar!
De vigyi, hajnalban indulunk! ;)

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
Akkor nagy brigád lesz!
Szerintem PTomi is jön. :)

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Én is indulok a Kozmán, max 2 fõ befér bicóval egyetemben!
A többiekkel ott találkozunk.

ps: ma egy igen kellemeset tekertem a Budai hgys-ben. A tegnapi Börzsönyi lazulás után ez kifejezetten jól esett.

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts
Mi is megyünk egy pár Virággal. Azt hiszem Era, Nati, Edit, Kriszta, Paul, Zed és én vagyunk eddig a jelentkezõk. Korán kell menni, mert 7-ig el kell rajtolni.
Hozé! Nekem van Vértes térképem.

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts

Halihó!

Szeretnék menni a Kozma 60-ra:
http://ttt.tr.hu/nap...ura.php?id=1231

Lenne valaki, aki szombat reggel kocsival megy, és beférek még én is a bringámmal?

Menjünk, hozzám beférsz.
Még a héten beszéljünk róla. Az útvonal ismerõs, vagy kell térképet keríteni?

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Értem én, hogy ezek a CMosoknek, quadosoknak, s nekünk vannak kirakva, de ezeket ugyanúgy beszívják mondjuk a nyugdíjas korú túrázók, akik nehezebben abszolválják az ilyesmit. :(
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

assasinbug

assasinbug

törzsvendég

• fórumtag
  • 893 posts
sajnos vannak hülye emberek akik az útra hordanak mindent amit csak tudnak. ez a trendi mostanában v nemtom
hobbistáknak valóban nem ajánlanám, nem ez a hely ahol kimondottam jó megismerni a mtb-ozást :D

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Bizony. A takarításban egyszer én is résztvetem, ugyanis felidegesített, hogy kb 10 méteres távonként egy rõzsekupac van az ösvényre pakolva. Tényleg nagyon szép út, csak abba gondolj bele, hogy itt úgymond "lite" (kevesebb kör) versenyt is rendeznek majd, totálisan hobbistáknak...vér fog folyni. :D (csak ne az enyém...)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

assasinbug

assasinbug

törzsvendég

• fórumtag
  • 893 posts
pirosat szertjuk a Kopár-csárdától Szántó felé.
az lenni jó.
szoktuk is takarítani Rabbittal;-)
akkor a pirosas narancsos festések a fákon azok nektek szólnak?

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Nos, mi is bejártuk az X2S montipályát. Fincsi. 11,5 km-en van 420 m szint. Ebbõl kell 3 kört menni. Van benne 2 halállejtõ, az egyiken csak Tokaji Csabi tudott lemenni. (ez azért elmond egyet, s mást...) A másik sima ügy, ha nem esel be a tátongó 2 méter mély (!) vízmosásokba, amik egyszer balról, egyszer jobbról jönnek. A fölfelék tele vannak fatörzsekkel, de korrekt bunnykkal és wallrideokkal mindet abszolválni lehet. Szerintem ez az eddigi legkeményebb bringa szempontjából. Ha valaki ismerõs a P/S útvonallal Piliscsaba felõl a Vörös-hegyen át, akkor az sejti, hogy mégis milyen a terep. (és errõl a jelzésrõl, mintegy "nehezítésképpen", néha letér a nyomvonal...:D ) Majd szervezünk ide is túrát, s lehet sikítani. :)

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts
Halihó!

Szeretnék menni a Kozma 60-ra:
http://ttt.tr.hu/nap...ura.php?id=1231

Lenne valaki, aki szombat reggel kocsival megy, és beférek még én is a bringámmal?

(Szeretném, hogy ez összejöjjön... ha mégsem megy, börzsönyi bringázáshoz lenne kedve valakinek?)

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Képek a tegnapi túráról.
http://pix.bikemag.h...4&ppuser=124282

Teljes felbontásban majd a kép.tár.hu-n, ha lehet feltölteni.

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Mégegyszer megköszönném mindenkinek - VV, Kex, PTomi, Zed - ezt a szuper túrát!
Oldbike! Kár hogy nem sikerült összefutnunk, valóban nem sokon múlott. Viszont, ha már a megbeszélt talihelyen megvársz minket, akkor simán végignyomtad volna velünk.
Majd legközelebb.
ps.: PTomi! Láttunk az Árpád-hídon áttekerni Budára!

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Négykor mi még Diósjenõ felett voltunk a sotteres úton, akkor álltunk meg egy rövid pihenõre. Után a lefelén még egy defekt is feltartott minket. Igazság szerint nem rohantunk, mert tényleg kényelmesre/lightosra vettük a figurát. Királyréten meg beültünk egy kellemes vacsorára, megkoronázandó a jól sikerült túrát. De ebbõl is tanultunk és máskor okosabban szervezünk.

Csóványostól nagyon baba volt volt az út. Volt néhány rész, ahol tologatni kellett, de összességében nem volt több 300 méternél.

Edit:
Kép.tár.hu-ra karbantartás miatt nem lehet feltölteni, ezért képek csak holnap.

oldbike

oldbike

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 posts
verõce vasútállomás 9.30-volt egy 15 perces dolgom szokolyán és gondoltam elõre tekerek,mivel jobb a konditok és beértek a foltánig vagy csóványosig
fent viszont nagyon fáztam és újból elindultam
igen a turistának említettem a csóványos felõl érkezõket
lent az aszfalton elimdultam kemence felé,de meggondoltam és a kiírás szerinti diósjenõ feletti úton gurultam királyrétig /16.00-kor ott voltam/
nem volt vészes az út csóványostól? nagymánától azt a 300 m-t leszámítva tekerhetõ volt!
remek idõ volt fenn a szikla tetején-de a kép beszél helyettem/remélem!/
http://pix.bikemag.h...203264&cat=3104

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

ma sem sikerült csatlakoznom,pedig tartottam magam a tevezett útvonalhoz
11.30 foltánnál,12.30-ig csóványos,14.15-ig nagymána a sziklák legtetején
tanulság:a megbeszélt találkozó helyén kezdeni a túrát-sajnálom
mi volt a túra útvonala?
http://pix.bikemag.h...203262&cat=3104

Az útvonal az volt, melyet kiírtam. A Nagy-Mána elején (Csóványos felé esõ oldalon) jött egy túrista srác, aki mondta is, hogy vár minket vki, de mire leértünk, már nem találtunk. Ha azon az útvonalon mentél, mely a kiírásban szerepelt, akkor helyenként a te nyomaidat láttuk. Szerintem a tanulság az, hogy cseréljünk telefonszámot, és ilyen esetben egyeztetünk, mert most 5-10 percen múlt a dolog.
Priviben megy a számom.

Egyébként etalon volt a túra, mindenkinek (Kex, PTamás, Zed, Zsizsi) nagyon tetszett. Képeket rakok fel izibe.