Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Please log in to reply
18580 replies to this topic

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Jaja, ezért jön az esõ vasárnapra. :(
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

minuvtcr

minuvtcr

vendég

• fórumtag
  • 66 posts

Akkor megbeszéltük. Túra szombaton, tali Verõcén a szokott helyen és idõben. Piroson felmegyünk Királyrétig (vétek lenne kihagyni, fõleg, hogy most már teljes egészében megvan a nyomvonal), onnan Oldbike a túravezetõ.

Becsatlakoznék, de szombat munkanap :(.

oldbike

oldbike

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 posts
én sem leszek friss,mivel hajnali 2-ig dolgozom,de ezt sem lehet kihagyni
sajnos nem találtam meg a függõhidat,de sejtem,hogy hol hibáztam
helyette egy kevély túra és így is összejött egy 50-es
http://pix.bikemag.h...ry.php?cat=3145

Hosi

Hosi

törzsvendég

• jóváhagyásra váró
  • 431 posts

Én még nem tudom. Ugyan nem dolgozok szombaton, de pénteken nagyszabású céges buli lesz. Ha nem is leszek rosszul(bár esélyes:) ), vezetni nem hiszem, hogy javasolt lesz. Eddig még sohasem sikerült hajnal elõtt hazaérni, tehát ha nem vagyok ott a talihelyen idõben, akkor túl jó volt a buli.
Nincs értelme végigrókázni a túrát, mint a múltkor Zsizsi. Hivatkozhatnék én is mindenféle gyümölcssalátára. :D

Verõcén még indulás elõtt rádobsz egy sört és klassz lesz :D

Hosi

Hosi

törzsvendég

• jóváhagyásra váró
  • 431 posts

nyomj egy normafa-jánoshegy-hárshegy-nagykopasz-nagykovácsi-solymár-hármashatárhegy kombót...
ez kb. 60-70km
és pont jól átmozgat
:D

Ez engem is érdekelne egyszer. Elsõre talán nem egyedül mennék. Hétközben nem megy, de a jövõ hét végén a négy napból valamelyiken elmehetnénk egy páran. Látom többen is kacsingatnak erre az útvonalra

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

well o well. ha a pénteki béka a befõttesben tûrhetõ idõt mond, akkor énis börzsöny!

VV: holnap f5 körül egy kis ugrabugra káposztáson?

Várunk.
Olyankor én még dolgozok, utána meg dolgom van. Sajna a hétköznapok mindig be vannak táblázva.

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts
Én még nem tudom. Ugyan nem dolgozok szombaton, de pénteken nagyszabású céges buli lesz. Ha nem is leszek rosszul(bár esélyes:) ), vezetni nem hiszem, hogy javasolt lesz. Eddig még sohasem sikerült hajnal elõtt hazaérni, tehát ha nem vagyok ott a talihelyen idõben, akkor túl jó volt a buli.
Nincs értelme végigrókázni a túrát, mint a múltkor Zsizsi. Hivatkozhatnék én is mindenféle gyümölcssalátára. :D

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,292 posts
well o well. ha a pénteki béka a befõttesben tûrhetõ idõt mond, akkor énis börzsöny!

VV: holnap f5 körül egy kis ugrabugra káposztáson?
"The faster you are, the slower your life goes by" - Lucas Brunel

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,280 posts
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
Hova keveredek..;)

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,695 posts

Mindenki ismeretlenül kezdi.
:)

Aztán általában hírhedtté válik valamitõl :)

Nekem szombat nem jó. Egyetem és ZH este 5-kor.
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
Mindenki ismeretlenül kezdi.

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,280 posts
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
Sziasztok! Nem tudom még dolgozom-e szombaton, de a verõcei mókához szívesen csatlakoznék, ha nem gond így ismeretlenül. Hm?

X

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 posts

Köszönöm, megpróbálom. Remélem nem tévedek el és nem fognak lerúgni a biciklirõl.

mikor szándékozol menni?
lehet holnap délután ráérek...
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 posts

Alakul...:D

- Oldbike
- Hosi
- Zsizsi
- Zed+Nati?
- HZoli+Kriszta?
- Richie?
- Hozé?
- Dante
- VV
- ...

úgy,de úgy....mennék!!!!
dolgozom :(
viszont vas.-hétfõ-kedd szabad vagyok!!!akkorra is lehetne vmi?!
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

assasinbug

assasinbug

törzsvendég

• fórumtag
  • 893 posts

Köszönöm, megpróbálom. Remélem nem tévedek el és nem fognak lerúgni a biciklirõl.

Szia,

ha a piroson mész a vörös pocsolya-felé, akkor ugye eléred a piros 3szöget. Ebben a keresztezõdésben van még egy dózer/murvás út. Azon nincs jelzés, de azon simán el jutsz a kilátóhoz. P3szögön kell kerítésen mászni, ill csak egy kis lyukon amin a bringa alig fér át és van pár elágazás, ahol nincs mindenhol kirakva a jelzés csak késõbb:-/
Én az a múrvát javaslom, rossz idõben is jól tekerhetõ. Kilátótól a zöld bevisz nagykoviba, az nem vészes, lehet ereszteni. Onnan fel a zsírosra és a sárga visz le solymárra. Van sárga-kék közös szakasz is, sztem nem érdemes követni a a sárga jelzést azon a részen ahol ilyen tüskét formáz a térképen. Egyszerûen egyenesen tovább uoda visz, nem lehet eltéveszeni. Kiérsz egy aszfalra, azon szemben ott a folytatás. Egy keskeny gazos rész után az erdõben megint beérsz a házak mellé és kb a 2. háznál vannak régi jelzések még. Sárga + meg, sima sárga. A lényeg ott menj balra, és 2 perc múlva kint leszel solymáron a benzinkútnál, aminek végénél/elejénél kezdõdik az alsó-jegenyevölgy - rózsikaforrással(jó kis hidakon átkelõs, esetleg patakon). utána virágos-nyereg, oda válasz utvonalat, mind emelkedni fog... Viszont én nem javaslom a kéket a nyeregrõl hhh tetejére. Nehéz, köves, meredek, sztem nagyon nehezen tekerhetõ. Én tovább mennék a sárgán. Addig míg nem kanyarodik 90fokban balra föl a szuszogósra(köves makadám út észre fogod venni), ott menj tovább egyenesen, a hangár mellett egészen a határ-nyeregig. Ott a kék kört célózd be, úgy h mikor kiérsz az aszfaltra akkor menj be az 1. parkolóba és ott egyenesen. Majd kiérsz a hhh-i útra, onnan meg már csak pár méter.
Remélem érthetõ;)

u.i. ahogy látom nem lakunk túl messze egymástól, ha lesz még mostanában jó idõ, esetleg gurulhatunk egy kört.

spa

spa

vendég

• fórumtag
  • 114 posts

a hárshegy aljától sima P.aztán abból lesz egy leág Pháromszög.azon továbbmész és mikor rá tudsz menni a Zre akkor tedd meg.azon küzdve hamarosan a Nagykopaszon leszel.
sajnálom a nevekkel hadilábon állok és nem tudnék a kérdésedre pontos választ adni...itt biztos vannak arcok akik sokkal profibbak nálam ezen a téren!
ja és sosem láttam még arra erdészt...ja nem is...egyszer és odébbállt :D

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Viszek.
Majd mindig lemaradok.

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Kezdõdik...
VV, ez már a márkajelzésed lehetne! :D

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
Esélyes a dolog.

edit:
ha hozol zsebkendõt...
:P

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Alakul...:D

- Oldbike
- Hosi
- Zsizsi
- Zed+Nati?
- HZoli+Kriszta?