Nu, azt hiszem csatlakoznék az Alacsony-Tátrás különítményhez, úgy érzem nem fogok megingani, de lehet, hogy igen, talán nem, mégsem, nem. Sokkot kaptam. Jó lenne ott lenni. Úszni a szélben. Habokat sütni. Aranyhalat lopni.
Juj, nem én voltam, letagadom.
De azért mennék. Ha visznek.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Túrák Magyarországon
Indította
SanDiablo
, 2004. december 16. 21:13
Írta 2007. október 30. - 12:27
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Írta 2007. október 30. - 10:42
Mennénk akár, de sajnos alsó hangon számolva is jóval többen lennénk, mint ketten!
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Írta 2007. október 30. - 10:22
Halihó sziasztok!
Nati mondta az indexen, hogy szervezkedtek.
Mi is megyünk, de mi a Magas Tátrába, Ótátrafüred környékére.
Ha meggondolnátok magatokat, akkor mi a Bilik menedékházban leszünk Ótátrafüred felett a hegyoldalban, és valszeg még két hely kiadó mert imserõseink lemondták a túrát!!
Indulás csütörtök kényelmesen 11-12 körül, haza vasárnap délelõtt. 3 éjszakát alszunk a házban. 300 SK/éj/fõ. 8 ágyas szobát foglaltunk.
Szóval itt valszeg két hely felszabadul nemsokára. Ha mégsem Alacsony Tátra lesz nektek: gyertek velünk ide!
Nati mondta az indexen, hogy szervezkedtek.
Mi is megyünk, de mi a Magas Tátrába, Ótátrafüred környékére.
Ha meggondolnátok magatokat, akkor mi a Bilik menedékházban leszünk Ótátrafüred felett a hegyoldalban, és valszeg még két hely kiadó mert imserõseink lemondták a túrát!!
Indulás csütörtök kényelmesen 11-12 körül, haza vasárnap délelõtt. 3 éjszakát alszunk a házban. 300 SK/éj/fõ. 8 ágyas szobát foglaltunk.
Szóval itt valszeg két hely felszabadul nemsokára. Ha mégsem Alacsony Tátra lesz nektek: gyertek velünk ide!
Írta 2007. október 30. - 08:29
Zsizsi, sajnálom.
Mi jövünk és hozunk autót,ahova még hárman beférnek. Dante elkezdenéd szervezni a szállást? Már kedd van,félek, hogy szállás nélkül maradunk.
Mi jövünk és hozunk autót,ahova még hárman beférnek. Dante elkezdenéd szervezni a szállást? Már kedd van,félek, hogy szállás nélkül maradunk.
Ausztria, Kenguruk földje!
Írta 2007. október 30. - 00:12
hát akkor a tátrának lõttek
jöhet a schneeberg
jöhet a schneeberg
Ha valami elromlik, félvállról kell venni!
Írta 2007. október 29. - 22:39
Sajna én kiesek a szórásból! Szfehérvár, temetés. Nem a legjobb alternatíva.
Írta 2007. október 29. - 15:33
Ja, nanáhogy. Bár a Dumbiertõl a Chopok azért nincs egy köpésnyire, fõleg, hogy Certovice meg pont az ellenkezõ irányban van, de oda-vissza két nap alatt megjártuk már egyszer, s teljesen reálisan teljesíthetõ. De ha nekiállunk szervezni, kit érdekel a dolog?
hétvégi kiruccanás feliratkozás: Dante, Nati, Zed, KeX, zsizsi (?)
hétvégi kiruccanás feliratkozás: Dante, Nati, Zed, KeX, zsizsi (?)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
Írta 2007. október 29. - 15:25
Én bennelennék az alacsonytátrában! Chopok benne lesz a túrában? Péntek-szombat szerintem is jobb, már csak az idõ miatt is. Vasárnapra havakat mondanak.
"The faster you are, the slower your life goes by" - Lucas Brunel
Írta 2007. október 29. - 00:28
Ez csak egy ötlet - mint ahogyan az egész kirándulás az. Nyilván sokmindenen múlik - pl létfontosságú, hogy legyen elég kocsi. Pitéék egyszer vonattal kimentek de az egy napot vesz igénybe, nem érdemes belevágni, ráadásul hazafelé is kötöd magad túlságosan. Ha a lemenést nem tudjuk megoldani, akkor belföldi (pl Bükk) utat javaslok inkább - vonattal mindenki le tud menni akárhová. Mondjuk pl egy Sárospatak vonatutat nem vállalnék be 7000 pénzért, az is biztos.
A P-SZ több okból is jó. Egyrész, csütörtökön mindenki kedvére ünnepelhet, gyertyát égethet, akármi - nálunk ez nem túl erõs hagyomány mondjuk, de tudom, hogy sokaknál ilyenkor nagy rokonvizit van. Vasárnap meg lenne mindenkinek egy szabadnapja, azaz nem okozna tragikus gondot egy késõi hazaérkezés (pl éjfél ) a másnapi meló szempontjából. Ráadásul a sz-v "csúcsszezont" is pont beelõznénk.
Namost Szlovákia esetében ez más magyarnak is eszébe fog jutni, az hótziher, ráadásul lehet, hogy náluk is így alakulnak az ünnepek - szóval foglalni biztosan kell majd szállást.
A P-SZ több okból is jó. Egyrész, csütörtökön mindenki kedvére ünnepelhet, gyertyát égethet, akármi - nálunk ez nem túl erõs hagyomány mondjuk, de tudom, hogy sokaknál ilyenkor nagy rokonvizit van. Vasárnap meg lenne mindenkinek egy szabadnapja, azaz nem okozna tragikus gondot egy késõi hazaérkezés (pl éjfél ) a másnapi meló szempontjából. Ráadásul a sz-v "csúcsszezont" is pont beelõznénk.
Namost Szlovákia esetében ez más magyarnak is eszébe fog jutni, az hótziher, ráadásul lehet, hogy náluk is így alakulnak az ünnepek - szóval foglalni biztosan kell majd szállást.
Írta 2007. október 28. - 23:59
A péntek-szombat biztos, vagy csak ötlet? Jó lenne fix idõponthoz igazodnunk, úgy nekünk is könnyebb tervezni. Egyébként ahogy Dante írta, a tótók ekkor még eléggé inaktívak, és ez ránk nézve elõnyös!
Írta 2007. október 28. - 21:49
Így van, Nati beelõzött. Szóval eddig midnen évben elmentünk oda, s nagyon tudom ajánlani. Szerintem 2 intenzív nap elég (olcsóbb is), ezért valahogy úgy kellene megoldani, hogy kora reggeli leindulás Certovicére, szállás a Gyömbéren, a csúcstól egy órára, másnap pedig vissza Certovicére, egy patakvölgyben. Térkép van, minde okés, de a szállást le kellene foglalni. A legjobb talán egy péntek-szombat megmozdulás lenne, mert akkor a szlovákokkal kevésbé kell számolni a szálláshelyen és a turistaösvényeken.
Írta 2007. október 28. - 21:44
Sziasztok! Dantéval azt beszéltük tegnap, hogy jövõ hétvégén utazzunk az Alacsony-Tátrába. Tud egy jó és olcsó helyet. Igaz, én Bükköt terveztem, de oda kb. annyit kéne utazni, mint a Tátráig. A szállás talán még olcsóbb is. Szóval anyagilag nem jelent ráfizetést, viszont látványban és tapasztalatban igencsak eltérõ lesz. Ja, természetesen gyalogos a móka.
Na, mit szóltok? Ki jönne ezekkel a feltételekkel. Legkésõbb kedd reggel el kéne kezdeni szervezni a szállást.
Na, mit szóltok? Ki jönne ezekkel a feltételekkel. Legkésõbb kedd reggel el kéne kezdeni szervezni a szállást.
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.
Írta 2007. október 28. - 21:24
Írta 2007. október 27. - 23:16
Nem szémit milyen idõ lesz, én tuit megyek egy hegyit. Nem birok már bent ülni. Betegség miatt egy hetet itthon voltam , most menni kell.
Írta 2007. október 27. - 21:51
Hétvégén - ezen az egy napon - teker valaki? Én sajna most erõ-mûvezek.
De ne maradjatok otthon, az a kis esõ, - amit ezek a vészmadarak szajkóznak - esik, még viselhetõ.
Ha tévedek, akkor bocsi!
De ne maradjatok otthon, az a kis esõ, - amit ezek a vészmadarak szajkóznak - esik, még viselhetõ.
Ha tévedek, akkor bocsi!
Írta 2007. október 27. - 18:37
Ma mentünk egy rövidke túrát a Dombságban.
Gondoltuk, hogy megnézzük a porszáraz ösvényeket. Természetesen sárnak nyomát sem láttuk, s teljesen felesleges ez az egész Eggbeater/sárgumi hisztéria, hiszen porzik az egész. Nem tudom mit szajkózott a meteorológia itt az egész hetes esõrõl, tök jól tapadnak az utak, minden mászható nagytányérkónuszon. És még Meki is mindenhol lejött fék nélkül. És véletlenül se mondta, hogy "most inkább ezt kihagynám".
Na jó, eme bekezdés minden mondatának az ellentéte igaz.
Gondoltuk, hogy megnézzük a porszáraz ösvényeket. Természetesen sárnak nyomát sem láttuk, s teljesen felesleges ez az egész Eggbeater/sárgumi hisztéria, hiszen porzik az egész. Nem tudom mit szajkózott a meteorológia itt az egész hetes esõrõl, tök jól tapadnak az utak, minden mászható nagytányérkónuszon. És még Meki is mindenhol lejött fék nélkül. És véletlenül se mondta, hogy "most inkább ezt kihagynám".
Na jó, eme bekezdés minden mondatának az ellentéte igaz.
Írta 2007. október 27. - 18:24
Írta 2007. október 26. - 12:11
ezt nemértem...
biztos van ilyen hülyén pislogó smile,de én nem találtam.!
biztos van ilyen hülyén pislogó smile,de én nem találtam.!
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"
Írta 2007. október 26. - 11:08
Írta 2007. október 26. - 10:53
nem találod
a) a választ:
A mosoly elõtt fehérrel írva!
értelmét:
Bocs!
a) a választ:
A mosoly elõtt fehérrel írva!
értelmét:
Bocs!
"Milyen állat, aki bennem él?