Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
18580 hozzászólás a témában

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 hozzászólás

szégyen futni

még biciklire sem telik

ezekszerint Te csak súlynak viszed magaddal? :D
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Az mennyi idõ pihi?

Pitechus

Pitechus

törzsvendég

• fórumtag
  • 660 hozzászólás
arthroscopia
Ha valami elromlik, félvállról kell venni!

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

vegyé biciklit

nemá, az olyan snassz :)

Pitechus

Pitechus

törzsvendég

• fórumtag
  • 660 hozzászólás

Kényszerbõl kezdtem el, mert nincs másra idõm, de meg lehet szokni. Már nem kényszer, de kegyetlenül kikészíti a térdemet (terepen, sõt homokban futva is).
Azt hiszem ideje konzultálnom Pitével, hogy mit kezdjek vele.

He, doktor úr?

vegyé biciklit

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

OFF
Charon ugye milyen jó a futás?!
ON

Kényszerbõl kezdtem el, mert nincs másra idõm, de meg lehet szokni. Már nem kényszer, de kegyetlenül kikészíti a térdemet (terepen, sõt homokban futva is).
Azt hiszem ideje konzultálnom Pitével, hogy mit kezdjek vele.

He, doktor úr?

Pitechus

Pitechus

törzsvendég

• fórumtag
  • 660 hozzászólás

Hö? Futáshoz minek maszk?

szégyen futni

még biciklire sem telik

Moratizo

Moratizo

törzsvendég

• fórumtag
  • 516 hozzászólás
Most jöttem le a Jani-hegyrõl és 1C°-ot mutatott az óra brrrr… Szóval, aki holnap megy, az vigyen pufikabátot rohadt hideg lesz. Az esõrõl nem is beszélve:deszcz:
Szívesen mentem volna én is de, kiállításra megyünk.(Brno):) Minden esetre szép idõt és jó túrázást nektek.
" Szárnyak nélkül nem könnyû repülni." Horatius

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 hozzászólás
korábban végeztem ma a suliban,úgyhogy ma én is nyomtam majd' 2 órát...hideg van!!!
sajna nem tudok menni holnap van egy határidõs dolgozatom amivel nem állok valami fényesen és muszály(j?) lesz azzal foglalkozni.
egy egész napos kolbászolás már nem férne bele.
OFF
Charon ugye milyen jó a futás?!
ON
a holnapomba max. egy futás fér bele...

Nektek jó tekerést és csapadékmentes kilómétereket!!
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Fúj a szél, vagy egyszerûen hideg van és megfázik a fülem, vagy arcüreggyulladást kapok :]

/Hajnali 5-6, vagy 5-7 között futok/

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

Én meg rájöttem, hogy maszkban futni jó.
Kezdem megszeretni a futást.

Hö? Futáshoz minek maszk?
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Akkor holnap 10 óra, Szentendre - HÉV?

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Csaba képes arra, hogy kifogja a körszembeszelet. :)
Én meg rájöttem, hogy maszkban futni jó.
Kezdem megszeretni a futást.

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás

Akkor legyen vasárnap, de mivel vasárnap délutántól borús, néhol esõs idõt jeleznek, javaslom induljunk el korábban, hátha megússzuk az esõt. Mondjuk indulás 10.00-kor a Szentendrei HÉV végállomástól.
http://metnet.hu/?q=f2

Nekem ez sajna kimarad.
Szombaton lesz egy kis buli és nem hiszem, hogy 10-re Sztendrén tudok lenni ráadásul a vasárnap elég kétes esõ szempontjából (néhol már délre mondják az esõt/havat), ezért átmegyek papírkutyába és egy forró tea mellett fórumozni fogok :)
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Menjél ellenkezõ irányba!:D

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Azért ma kicsit már kezd zord lenni az idõ, ma végig szembeszélbe 60 km a 4 fokban kicsit megviselt. :D
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Látod, ma (tennap) tekertünk és a bokám nem lett sáros :D
Gép kissé az lett, de az más tészta :)

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Cukorbóóóóól - hehh, tegnap éjjel mentem futni egy órát, bokáig cuppogtam a sárban, remek volt. :)

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás

Tökig aszfalt túrán mit problémázol a gumival?:lol1:

Jaaaaaaaaa... azt nem tudtam. De há' miJemmá', cukorból vagytok hogy aszfaltos túra? :)
Oda a városivá alakított országutimmal el sem megyek, 15-16kg legalább, teló, 48/38/28-14/32 áttétel :D

Szal akkor ha ez aszfaltos arra még alszok eggyet, akkor vszínû inkább mek a Gerecsébe fotózós tekerésre...

Melelsleg agumis rész burkolt 'remélem nemlesz tökig ragadós saras a terep' mondat volt ha jobban megfigyelitek ;)

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Ami azt illeti, én sem döntöttem el még, hogy a Kojak-kal jövök-e, amin ugye nincs minta, vagy esetleg a Xenith-tel, amin meg szintén nincs. ;)