Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
18580 hozzászólás a témában

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Ok, elismerem. De nem túlzás, mivel a ház, ahol lakom, nagyon régi, és itt valamikor a szekeret is tartották valahol. Na ezt hívják kocsiszínnek. Ez van. (Egyébként én is hülyeséget írtam, mert nincs külön garázsom, én is itt tartom a "szekeret".)
Holnap meg, viselkedjetek rendesen az erdõben! :D

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Na jó, elfogadjuk, de lásd be hogy a "kocsiszín"-re kellett valamit reagálni.

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Kiteszem a lábam, és tessék! Hozé költ, az én kontómra! ;)
Na tisztázzunk egy-két félreértést!
Medence: soha a büdös életben nem leszek olyan hülye, hogy gödröket csináltassak víznek a kertben. Pazarlás, és rengeteg lóvé, stb...
Lovarda kerítés: majdnem, de a futtató kerítését valóban javítani kellett.
Kenguru, bengáli tiger, stb..: Háát azt inkább az Állatkertben tessék keresni, ne nálam - esetleg egy osztrák "kisgazdánál" valahol Zalában. :)
Lássuk mi van még, á "Összes autó": helyesebben, az összes bringa.
És végezetül, minden tápos flasztercsibésznek azt üzenem, egész nap dolgozni a ház körül, felér egy jó kis tekeréssel. Átmozgat az is rendesen! ;)

Hozé, már megint brillírozol! :clap:

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Hali, most már én vagyok (közben hazajöttem és elzavartam Zed-et a gépemtõl, menjen és kapcsolgassa a sajátját, ha annyira akar fórumozni, és inkább afölött gargalizáljon a müzlivel :D ). Szal, nem semmi Hozé-komám, hogy miket írsz, mindig meghat, hogy mekkora költõ veszett el benned (de jó mélyen ) ... :D :D
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
'há megakad keresztbe'?

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás

Az orromon ment vissza a mûzli a tányérba a röhögéstõl... :)

Nálatok sem ennék müzlit. :)
Ezé' jobb a disznósajt, az nem bír kijönni. :P

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás

-meg kell erõsíteni a medencék tetejét, mert a két medence között a tetõ
meg van billenve a kisebbik felé.
Így az esõ belefolyik az 50m-es medencébe, és elcseszi a beállított só arányát.
Nem azé' hozattam a sót Hawai-ból.
- A középsõ lovarda kerítése is vacakol, így a lovak átjárnak a kengurukhoz.
Amitõl azok annyira megijedtek a múltkor, hogy felugráltak a pálmaház üvegtetejére.
Ettõl a pálmaházban élõ madarak összeszartak mindent ijedtükben.
De még ez volt a jobbik eset, mert ha a bengáli tigris felé menekültek volna, mint két éve,
akkor megint összekarmolták volna az összes autó fényezését, amik ott állnak a szökõkút mellett.

Tudjátok ti, mennyiért fényezik a Rolls-t angliában?

:P

Kösz Hozé!

Az orromon ment vissza a mûzli a tányérba a röhögéstõl... :)

Amúgy 3 hét nembringázás után most próbáltam ki az új görgõt. Kezdetnek majd 4 órát. Jó ez a VR :cool2: csak kissé elpilledtem. A végén egy csajjal versenyeztem, csúnyán megvert :zly:

Ja, Zed voltam, csak lusta vagyok átlogolni...
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

nekem ebben a hidegben sok.

Ha befele menet reggel beugrasz hozzánk, adok némi magas alkoholtartalmú szíverõsítõt és akkor nem lesz gondod a hideggel.:D

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 hozzászólás

Na jól kinézünk! Két ember miatt raktuk vasárnapra a túrát, erre nem jön egyikük sem. Nyuszik. Hejjj, de sok sörbe fog ez Nektek kerülni!:D

van egy sejtésem,hogy kirõl van szó!!! :)
sztem a gyereknek tuti lelkiismeretfurdalása van...egyébként meg marhára jól esett neki a rugalmas szervezés és tökre sajnálja,hogy nem lehet Veletek!!!de tényleg!
... peace ...
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Holnap nekem is kimarad, 2 óra oda, 2 óra vissza, plussz amit még tekerünk, 6 óra nekem ebben a hidegben sok.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Jaja! Meg a múltkor a zsiráfok lelegelték a pálmákról az összes levelet és most kénytelen voltam mammutfenyõket rendelni a Yellowstone-ból.
:clap1: :rofl: :rotfl: :hehe: :lol1:

Most majdnem bepisáltam!

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás

...
Õszintén megfordult a fejemben, hogy felajánlom Nektek a lehetõséget, hogy nálam segédkezzetek a kertben és a házkörüli munkákban. De az arany szívem...!:D
Ma reggel 8-tól "este" 6-ig megállás nélkül güriztünk a kertben, lomolás a garázsban, a pinyóban, a kocsiszínben, stb...
de a kertben még így is maradt egy-két befejezni való, amit nem mernénk már halogatni a közelgõ fagy miatt.

-meg kell erõsíteni a medencék tetejét, mert a két medence között a tetõ
meg van billenve a kisebbik felé.
Így az esõ belefolyik az 50m-es medencébe, és elcseszi a beállított só arányát.
Nem azé' hozattam a sót Hawai-ból.
- A középsõ lovarda kerítése is vacakol, így a lovak átjárnak a kengurukhoz.
Amitõl azok annyira megijedtek a múltkor, hogy felugráltak a pálmaház üvegtetejére.
Ettõl a pálmaházban élõ madarak összeszartak mindent ijedtükben.
De még ez volt a jobbik eset, mert ha a bengáli tigris felé menekültek volna, mint két éve,
akkor megint összekarmolták volna az összes autó fényezését, amik ott állnak a szökõkút mellett.

Tudjátok ti, mennyiért fényezik a Rolls-t angliában?

:P

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Ezt most akokr nekem is kimarad, majd ha az anyaföldön csúszkálunk akkor megyek; így inkább a Gerecsébe nézek ki holnap :)

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Ne haragudjatok, nem szeszéjbõl döntöttem így.
Õszintén megfordult a fejemben, hogy felajánlom Nektek a lehetõséget, hogy nálam segédkezzetek a kertben és a házkörüli munkákban. De az arany szívem...!:D
Ma reggel 8-tól "este" 6-ig megállás nélkül güriztünk a kertben, lomolás a garázsban, a pinyóban, a kocsiszínben, stb...
de a kertben még így is maradt egy-két befejezni való, amit nem mernénk már halogatni a közelgõ fagy miatt.
Úgyhogy igen, nélkülem. A sör meg, hidegen jó, és itt a tél! Szóval lehet róla szó, állom a cehet! ;)

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Na jól kinézünk! Két ember miatt raktuk vasárnapra a túrát, erre nem jön egyikük sem. Nyuszik. Hejjj, de sok sörbe fog ez Nektek kerülni!:D

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Én is kihagyom, - no nem az idõ miatt - mert a mai nap a házkörüli tennivalókkal nem tudtunk végezni, maradt holnapra is. ( Nagy a kert! :D)
Talán lesz idõm 1-2 óra tekerésre, vagy futkosásra.
Maszkaban.
Ha nincs rendõ a közelben.
A legjobbakat Nektek skacok! /Le a vadászokkal!!!/

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Ha nincs rettentõenborzasztókurváraszar idõ, akkor jövök.

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

Akkor holnap 10 óra, Szentendre - HÉV?

Holnap 10 óra Szentendre-HÉV! Persze, ha nem esik és nincs nagyon beborulva. Ki jön még? Hosi, Dante, Hozé, Zed, Zsizsi?

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
A francba, most lelõtted a poént, hogy mire ez a nagy edzés. :D

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás

Hö? Futáshoz minek maszk?

Tudod, bankból hazafelé... ;)

Charon, ne vegyél bringát, az is snassz. Vegyél ótót, vagy ami még menõbb, helikoptert!
Edzésnek meg napi egy óra Norbi videó nézés fotelból, popcorn + izotóniás kóla kíséretében :rofl:
Ausztria, Kenguruk földje!