Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Please log in to reply
18580 replies to this topic

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,181 posts

Holnap esetleg valakinek van kedve jönni tekerni vmerre,

Ráérek éppenséggel, 10kor indulok a Margit híd budai hídfõtõl.
Szentendre, Dömörkapu, Pilisszentkereszt. 1-re tervezem a visszaérkezést a rajthelyre.
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Race, no Rest!

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
MI még a tavasszal az egyik bükki tekergõzésünk alkalmával futottunk össze egy csordával...

egy jó darabon egy irányba futottak velünk csak 20-25méterrel az úttól az erdõben, majd egyszerc csak gondolt egyet a vezér, és egy szempillantás alatt iréáénytváltoztattak és átvágtak elõttünk, és eltûntek a másik oldalt...

ja igen, épp egy kellemesen tekerhetõ lejtõn haladtunk, így ha kicsit hamarabb gondolják meg maguk, és találkozunk, lett volna lendületem nekem, neki meg a 4-500kilója... :-/

kicsit félelmetes egy állat azért...
( a nyáron volt szerencsénk pádison 1700méter körüli magasságban összefutni egy halom bivallyal... azok darabja is 6-700mázsa... nem szeretnék belekötni egyikbe sem)

PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák

zsbacsi

zsbacsi

vendég

• jóváhagyásra váró
  • 287 posts
Üdv mindenkinek!

Holnap esetleg valakinek van kedve jönni tekerni vmerre, aki hozzám hasonóan munkanélküli és ráér ilyenekre?

:)

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 posts

Oldbike! Örülök, hogy megúsztad, egy ilyen szarvasos találka elég húzós tud lenni.

off

nekem egyszer sikerült...de autóval voltam :(
mindeketten ott maradtunk.az õz az örök vadászmezõkre költözött én meg a vontatást vártam :S
szar élmény volt!

on
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Oldbike! Örülök, hogy megúsztad, egy ilyen szarvasos találka elég húzós tud lenni.
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts
Nem néztem milyen pufkával voltak mert egy 200m-re világító refivel a pofánba világítottak a köcsögök.

Sztem se nagyon kell engedély, mert õk büszkék ara hogy alegszebb agancs/agyarú... õõõ... akarom mondani beteg, csoffadt, alja állatokat kilövik....

Pilis vagy Pusztamarót? Mert ha utóbbi akkor akár azok a állatok is lehettek akikkel mi talákoztunk :mad:

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

oldbike

oldbike

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 posts
Én csak azt nem értettem,hogy sok nagyon kicsi disznót is lelõttek!Ha ránéztek képre a két nagy között látható,elég szembetûnõ a különbség.A nagyobbaknál van a fülben egy sorszámozott lap a kicsiknél nem láttam.Az aprókból láttam lefelé csorogva még többet feküdni az út szélén,ami elég durva volt,hogy a belsõrészük a földön szétszórva.Ez P.marót felett kb. 7kilcsire volt a gesztenyésnél.Szerencsém is volt mivel egy hatalmas szarvas keresztezte az aszfaltot,de megúsztam a vele való közelebbi találkozást,bár csak 2 métert tévedett,ez úgy 45 Km-es sebességnél történt.Az én dolgaim is szétszóródtak volna ha.....
A fényképezésért nem szóltak én csak nyomtam a gombot...

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Amúgy vaddisznóra 8-as söréttel lehet lõni 100m-en belül.
McPitére elég kisebb is! :D

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,271 posts

Oldbike: megkésve bár, de reagálok a hozzászólásodra. Megnéztem a fotókat, nem semmik. Csak azt nem értem, hogy a vadászok miért engedték, hogy te fotózz! Vagy nem voltak ott és arra a szörnyû vérebre bízták volna az õrzést???

mért ne engedték volna ?
általában büszkék rá hogy milyen ügyesek voltak....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Oldbike: megkésve bár, de reagálok a hozzászólásodra. Megnéztem a fotókat, nem semmik. Csak azt nem értem, hogy a vadászok miért engedték, hogy te fotózz! Vagy nem voltak ott és arra a szörnyû vérebre bízták volna az õrzést???
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,271 posts

Mégis rádsöréteztek, hogy "ottszalad?" :D

vaddisznóra asszem nem szokás sörétezni....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Mégis rádsöréteztek, hogy "ottszalad?" :D
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts

Ellenben a szembereflektorozást a nyavajás komondorok kevésbé szeretik. Nem tudom, de valamit kellene már magammal vinnem (kutyariasztót?), elég parás a környéken a helyzet, s elegem van már abból, hogy emiatt kell vigyázni. Azt meg lesz@rom, hogy nem szeretik, ha este 10-kor futok "arrafelé" talpig fekete ruhában, betörõszerkóban :D, ez van otthon, s ekkor van rá idõm.

Sajna nekem a(z orv)vadászokkal gyûlt meg a bajom a relatíve kései idõpontból, pedig szerintem nem olyan könnyû összekeverni vaddisznóval mert azok ritkán vannak elöl-hátul kivilágítva...:mad:

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts

No, tekert ma valaki is?
A dög esõ, nálunk délelõtt elállt, ekkor már jól lehetett tekerni. De legalább nem volt hideg!

Hozé!
De aztán megenni! :D

Én én én!
Geoládákat kerestem a Gerecsében (nem találtam) és jól eláztam, meg az a terv sem jött össze hogy tisztán megúszom a bulit. Hazaérve körbelocsoltam a bringát hogy könnyebb legyen a takarítás.. jó hogy szombaton fél napot csutakoltam/karbantartottam, sejtitek mennyi kenés maradt pl a frissen mostott láncon...

Aki cukorbó' van azok meg aszfaltoznak vagy ki se mennek :)

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Heh, Kevin Costner után szabadon: Dante a "Komondorokkal Táncoló"! :D

A nyúl meg, Charon avatarján egy továbbfejlesztett "házinyúl", szobatiszta verziója!

Ha a hétvégén ismét iyen szar idõõ lesz, neoprénbe öltözve megyek tekerni! Akkor még a sár sem érdekel! :(

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,693 posts

A kutyák a tudatalattidra hatva, ösztönöznek a jobb teljesítményre. Tehát pozitív résztvevõi a felkészülésednek! :D

lásd még: Kevin Costner: American Flyers (Hegyek Pokla). Eddie is hatékony teljesítményfokozónak bizonyult ;)

Charon, WC pumpás krézinyúl szorulás ellen? Dulva!
Ausztria, Kenguruk földje!

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Neeeeem, koreai import harci lepkék. Ilyen hidegben kicsit gyakrabban kell bennük elemet cserélni. :)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,271 posts

Azt ugye tudod, hogy a lámpa fényére veszettül jönnek ám a lepkék, sõt még hatalmasabb ízeltlábúak is! ;)

és ezeklet a télálló lepkéket és egyéb ízeltlábúakat Te nemesítetted ? :)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Ellenben a szembereflektorozást a nyavajás komondorok kevésbé szeretik. Nem tudom, de valamit kellene már magammal vinnem (kutyariasztót?), elég parás a környéken a helyzet, s elegem van már abból, hogy emiatt kell vigyázni. Azt meg lesz@rom, hogy nem szeretik, ha este 10-kor futok "arrafelé" talpig fekete ruhában, betörõszerkóban :D, ez van otthon, s ekkor van rá idõm.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Azt ugye tudod, hogy a lámpa fényére veszettül jönnek ám a lepkék, sõt még hatalmasabb ízeltlábúak is! ;)