Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
18582 hozzászólás a témában

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 hozzászólás

egy kis gyors túrára volt idõm
http://pix.bikemag.h...ry.php?cat=3178
remélem sok bringásnak volt erre volt lehetõsége

ahol az õzek átkelnek az szenzációs...mint a National Geographics-on...
másodállásban nem nekik dolgozol? :)
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

oldbike

oldbike

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 hozzászólás
egy kis gyors túrára volt idõm
http://pix.bikemag.h...ry.php?cat=3178
remélem sok bringásnak volt erre volt lehetõsége

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.181 hozzászólás

Holnap esetleg valakinek van kedve jönni tekerni vmerre,

Ráérek éppenséggel, 10kor indulok a Margit híd budai hídfõtõl.
Szentendre, Dömörkapu, Pilisszentkereszt. 1-re tervezem a visszaérkezést a rajthelyre.
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Race, no Rest!

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
MI még a tavasszal az egyik bükki tekergõzésünk alkalmával futottunk össze egy csordával...

egy jó darabon egy irányba futottak velünk csak 20-25méterrel az úttól az erdõben, majd egyszerc csak gondolt egyet a vezér, és egy szempillantás alatt iréáénytváltoztattak és átvágtak elõttünk, és eltûntek a másik oldalt...

ja igen, épp egy kellemesen tekerhetõ lejtõn haladtunk, így ha kicsit hamarabb gondolják meg maguk, és találkozunk, lett volna lendületem nekem, neki meg a 4-500kilója... :-/

kicsit félelmetes egy állat azért...
( a nyáron volt szerencsénk pádison 1700méter körüli magasságban összefutni egy halom bivallyal... azok darabja is 6-700mázsa... nem szeretnék belekötni egyikbe sem)

PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák

zsbacsi

zsbacsi

vendég

• jóváhagyásra váró
  • 287 hozzászólás
Üdv mindenkinek!

Holnap esetleg valakinek van kedve jönni tekerni vmerre, aki hozzám hasonóan munkanélküli és ráér ilyenekre?

:)

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 hozzászólás

Oldbike! Örülök, hogy megúsztad, egy ilyen szarvasos találka elég húzós tud lenni.

off

nekem egyszer sikerült...de autóval voltam :(
mindeketten ott maradtunk.az õz az örök vadászmezõkre költözött én meg a vontatást vártam :S
szar élmény volt!

on
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Oldbike! Örülök, hogy megúsztad, egy ilyen szarvasos találka elég húzós tud lenni.
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Nem néztem milyen pufkával voltak mert egy 200m-re világító refivel a pofánba világítottak a köcsögök.

Sztem se nagyon kell engedély, mert õk büszkék ara hogy alegszebb agancs/agyarú... õõõ... akarom mondani beteg, csoffadt, alja állatokat kilövik....

Pilis vagy Pusztamarót? Mert ha utóbbi akkor akár azok a állatok is lehettek akikkel mi talákoztunk :mad:

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

oldbike

oldbike

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 hozzászólás
Én csak azt nem értettem,hogy sok nagyon kicsi disznót is lelõttek!Ha ránéztek képre a két nagy között látható,elég szembetûnõ a különbség.A nagyobbaknál van a fülben egy sorszámozott lap a kicsiknél nem láttam.Az aprókból láttam lefelé csorogva még többet feküdni az út szélén,ami elég durva volt,hogy a belsõrészük a földön szétszórva.Ez P.marót felett kb. 7kilcsire volt a gesztenyésnél.Szerencsém is volt mivel egy hatalmas szarvas keresztezte az aszfaltot,de megúsztam a vele való közelebbi találkozást,bár csak 2 métert tévedett,ez úgy 45 Km-es sebességnél történt.Az én dolgaim is szétszóródtak volna ha.....
A fényképezésért nem szóltak én csak nyomtam a gombot...

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Amúgy vaddisznóra 8-as söréttel lehet lõni 100m-en belül.
McPitére elég kisebb is! :D

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.278 hozzászólás

Oldbike: megkésve bár, de reagálok a hozzászólásodra. Megnéztem a fotókat, nem semmik. Csak azt nem értem, hogy a vadászok miért engedték, hogy te fotózz! Vagy nem voltak ott és arra a szörnyû vérebre bízták volna az õrzést???

mért ne engedték volna ?
általában büszkék rá hogy milyen ügyesek voltak....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Oldbike: megkésve bár, de reagálok a hozzászólásodra. Megnéztem a fotókat, nem semmik. Csak azt nem értem, hogy a vadászok miért engedték, hogy te fotózz! Vagy nem voltak ott és arra a szörnyû vérebre bízták volna az õrzést???
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.278 hozzászólás

Mégis rádsöréteztek, hogy "ottszalad?" :D

vaddisznóra asszem nem szokás sörétezni....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Mégis rádsöréteztek, hogy "ottszalad?" :D
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás

Ellenben a szembereflektorozást a nyavajás komondorok kevésbé szeretik. Nem tudom, de valamit kellene már magammal vinnem (kutyariasztót?), elég parás a környéken a helyzet, s elegem van már abból, hogy emiatt kell vigyázni. Azt meg lesz@rom, hogy nem szeretik, ha este 10-kor futok "arrafelé" talpig fekete ruhában, betörõszerkóban :D, ez van otthon, s ekkor van rá idõm.

Sajna nekem a(z orv)vadászokkal gyûlt meg a bajom a relatíve kései idõpontból, pedig szerintem nem olyan könnyû összekeverni vaddisznóval mert azok ritkán vannak elöl-hátul kivilágítva...:mad:

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás

No, tekert ma valaki is?
A dög esõ, nálunk délelõtt elállt, ekkor már jól lehetett tekerni. De legalább nem volt hideg!

Hozé!
De aztán megenni! :D

Én én én!
Geoládákat kerestem a Gerecsében (nem találtam) és jól eláztam, meg az a terv sem jött össze hogy tisztán megúszom a bulit. Hazaérve körbelocsoltam a bringát hogy könnyebb legyen a takarítás.. jó hogy szombaton fél napot csutakoltam/karbantartottam, sejtitek mennyi kenés maradt pl a frissen mostott láncon...

Aki cukorbó' van azok meg aszfaltoznak vagy ki se mennek :)

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Heh, Kevin Costner után szabadon: Dante a "Komondorokkal Táncoló"! :D

A nyúl meg, Charon avatarján egy továbbfejlesztett "házinyúl", szobatiszta verziója!

Ha a hétvégén ismét iyen szar idõõ lesz, neoprénbe öltözve megyek tekerni! Akkor még a sár sem érdekel! :(

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás

A kutyák a tudatalattidra hatva, ösztönöznek a jobb teljesítményre. Tehát pozitív résztvevõi a felkészülésednek! :D

lásd még: Kevin Costner: American Flyers (Hegyek Pokla). Eddie is hatékony teljesítményfokozónak bizonyult ;)

Charon, WC pumpás krézinyúl szorulás ellen? Dulva!
Ausztria, Kenguruk földje!

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Neeeeem, koreai import harci lepkék. Ilyen hidegben kicsit gyakrabban kell bennük elemet cserélni. :)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.278 hozzászólás

Azt ugye tudod, hogy a lámpa fényére veszettül jönnek ám a lepkék, sõt még hatalmasabb ízeltlábúak is! ;)

és ezeklet a télálló lepkéket és egyéb ízeltlábúakat Te nemesítetted ? :)