Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Please log in to reply
18580 replies to this topic

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Le lehet szállni rólam! grr.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Hogyé agyják a bótba?:D

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Van rajtam vitrinsár!!! :)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

Az Valeria :D

Vitrinbringásnak pofa súlyba!!!:D

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

Még a végén lesérülsz!

Az Valeria :D

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts

H.Zoli. Azért még szeretsz? :D

Persze Baby, de ha megcsalsz azzal a ronda Salával, akkor fel is út, le is út!:)
Mostan melyik keddrõl is van szó? A 25.-érõl?

Kedden foci van.

Hozé! Te csak péntekenként vagy elengedve focizni. Mit szaladgász annyit, amikor vannak rendes biciglik is otthon? Még a végén lesérülsz!:D
Tessék magad szabaddá tenni a kérdéses keddre, mert jelenésed van.
Vagy találjunk egy szombatot ami mindenkinek jó, bár olyan idõpont nem létezik szerintem.

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
Kedden foci van.

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Naná, csak döntsük el, hogy kedden vagy kedden legyen-e a sörözést? :)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
Pszt!
Kala, figyu!
Igazából Batman nincsen is.
;)

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Üdvözlet!
Lehet csatlakozni a sörzéshez? Kedden amúgy is túl leszek egy big-big vizsgán, kell majd a levezetés.
Zed bácsi, hát nem gondoltam volna, hogy azonnal le is tesztelem a cuccokat, de olyan jeges szellõ fújt odakint, hogy pár perc után kezdtem elõbányászni a szatyrokat..
Hozé, még 1x gratulálok, a koli 8. emeletérõl simán tudtuk volna hívni Batmant ezzel a "zseblámpával" :D

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,272 posts

Pro, ha exportra menne, és újra ültetnék, akkor az is ismert lenne, aki kivágatta. Ez lehetetlen.
Ami meg az ott élõket illeti, hát igen, ma még egyszerûbb lopni, mint megvenni. A bûntetés ezután - már ha tetten érik a tolvajt - egyenlõ a nullával. A magyar jogrendben ezt csak akkor büntetik, ha tettenérés van, és akkor is csk azért a mennyiségért büntetnek, amit éppen elkoboztak. Vagyis, itt minden megengedett.
Ózdi haverom mondja, az ott élõ "rászorultak" teherautóval járnak az erdõbe a "szükséges" tüzelõt beszerezni. Szerintem az sem a családnak kell?

180 ha-t nem a megélhetési fatolvajok vágnak ki.....ez azért elég valószínû
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Gyertyafény mellett? Majd viszek egy kis fenyõt oszt búsulunk egy jót! :D
Végül is...

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,693 posts
Nem irígykedni! Marad még neked is elég pia az ivóban.
Tényleg, mi lenne, ha karácsony estére tennénk a sörözést ;)
Ausztria, Kenguruk földje!

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Szia Zed!
Szóval a jövõ héten non-stop részeg leszel.
Nem rossz! ;)

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,693 posts
Csókolomok. Na, én sem jártam már erre jó régen. Látom, Charon lassan apuka lesz, Pite valami díszesruhás buliban volt, Zsizsi meg már megint öregedett egy évet. Mindenkinek gratula!
A sörözésben benne vagyok, de nekem a vasárnap nem jó, mert vizihullát játszom, jövõ hét szerdán csepeli céges party, csütörtökön meg esztergomi céges party. Igaz, a szerda még jó is lehet, ha elég késõn kezdünk, mert a céges party korán kezdõdik, és korán ér véget, amolyan matiné lesz.
Ausztria, Kenguruk földje!

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Pro, ha exportra menne, és újra ültetnék, akkor az is ismert lenne, aki kivágatta. Ez lehetetlen.
Ami meg az ott élõket illeti, hát igen, ma még egyszerûbb lopni, mint megvenni. A bûntetés ezután - már ha tetten érik a tolvajt - egyenlõ a nullával. A magyar jogrendben ezt csak akkor büntetik, ha tettenérés van, és akkor is csk azért a mennyiségért büntetnek, amit éppen elkoboztak. Vagyis, itt minden megengedett.
Ózdi haverom mondja, az ott élõ "rászorultak" teherautóval járnak az erdõbe a "szükséges" tüzelõt beszerezni. Szerintem az sem a családnak kell?

ProPedalGreg

ProPedalGreg

törzsvendég

• fórumtag
  • 946 posts
Ez nem csak azt jelenti hogy tel van, de az ott eloket is minositi, illetve az a kerdes merul fel bennem hogy jovore mivel tuzelnek majd ? Vagy az egesz exportra ment es ujraultetik ? :D

http://index.hu/poli...lfold/erdo4137/

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts
Nem csak az elvekrõl van szó, hanem, ha megiszok 2-3-5 sört, akkor másnap érzem, hogy tompa és figyelmetlen vagyok, úgy meg elvbõl nem szeretek vezetni. Ezért nem is iszom szinte soha, legfeljebb nagyon ritkán hétvégén, ha van valami társasági esemény. Egy-két sörért meg nem ülök fel a bkv-ra és annyival nem koszolom be a számat.
Zsizsi! Még hogy én csesztetlek, amikor figyelmességbõl olyan sörözõt kerestem, ahol kényelmesen fekve tudnál piálni?:D Salához képest sehol sem vagyok, ma valami nejlonzacsit emlegetett.:)

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Neki elvei vannak.
Pl. munka után és munka elõtt két napig nem iszik. :P
Meg engem csesztet, de azt még visszakapja. (Már gyûlnek a kamatok!) :D

Sebaj, egy üveg alkoholmentes sör is van olyan szar, mint 10 üveggel az alkoholosból! Majd berugatjuk alkoholmentessel! :D

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Persze, én is benne vagyok. Szerda az egyetlen nap, amikor nem jó, ha hétköznapban gondolkodunk. H.Zoli, mi a gond a hétfõvel pl? Nem feltétlenül kell ám annyit inni, hogy 3 napig azt nyõgjük. :) Szóval másnap simán vezetõképes lehetsz. :)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)