Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Please log in to reply
18580 replies to this topic

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
Zoozoo, szép szõke hercegem.
Te még mindig, mindent elhiszel?
Ajajj.
:D

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

zoozoo

zoozoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 857 posts
Nem tudom, hogyan mûveltétek ezeket az átlagokat, ebben a szeles cuccban; személy szerint majd meg döglöttem. Pl 4-5%-os lejtõn lassultam lefelé gurulva!, mert a szél olyan erõs volt. Mondjuk Dante én az Isaszeg-Zsámbok szakaszon ellentétesen jöttem, mint Te és ott haltam meg ettõl a szembeszéltõl. Lehet, feszülõs cuccokat kéne már hordani, mert a mostani, hogy is mondjam: ejtõernyõvel való bringázásnak felel meg :D
"Nice boys don't play rock and roll"

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts

Feltöltött kép

A szentendrei puhányok vonjanak le az elejébõl, meg a végébõl 27-27 km-t.

Mi meg Krisztával és Valériával egy ilyet mentünk a Pilisben. Mivel Szentendrérõl indultunk, le kell vonni az elejérõl, meg a végébõl 27-27 km-t. 62 km lett a vége és jó volt. Meglátszott a 2 hónap tunyaság, a végére egészen kötött lett a combom, nem gyõztem nyújtani.:) A jég szinte teljesen elolvadt, viszont az aszfalt ellenére jó dzsuvásak lettünk. Viszont tanultunk a Hóembertúrából és eleve tetõtõl-talpig esõruhában indultunk neki.:)

A kedves erdészek pedig az édesanyukájukkal csinálják azt és azzal, amire gondolok!:sex:
Képesek voltak teljes szélességében eltorlaszolni farönkökkel az utat olyan helyen, ahol mindkét oldalon kb 70 fokos lejtõ illetve emelkedõ volt. Volt hegymászó túra a hihetetlenül laza, felázott lejtõn, mire úgy 3-400 méter kínlódás után ki tudtuk kerülni a köcsögök mindhárom torlaszát.

Mai képek itt:http://picasaweb.goo...080120PillisTRa

Ma túráztunk egyet a srácokkal. Olyan 65 km durván, pofázós tempóban, (26-27 km/h) és nagyon jó volt.

Dante csirke vagy!:D
Camping Joe-nak ez a tempó laza, pofázós, Te meg itt kínzod magad.:paker:

Buki

Buki

törzsvendég

• fórumtag
  • 870 posts
Sziasztok!

Tudnatok ajanlani egy rovidebb (kb. 50km), sik, aszfaltos utvonalat 11. ker.-bol?
Menekulni akarok a varosbol egy kicsit, de nem ismerem a kornyeket...

Koszonom elore is a valaszaitokat!

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5,592 posts
Ma túráztunk egyet a srácokkal. Olyan 65 km durván, pofázós tempóban, (26-27 km/h) és nagyon jó volt. Igaz, én sose jegyzem meg, hogy merre megyünk, de jó helyekre el tudnak vinni. Egyszer kellene egy aszfaltos - Zagyva-gátas túra is majdan. 11 fok volt!:)

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Nagytarcsa - 17ker - Pécel - Isaszeg - Szentkirály - Dány - Zsámbok - Tura - Galgahévíz - Hévízgyörk - Bag - Aszód - Domonyvölgy - Gödöllõ - Isaszeg - Pécel - 17ker kábé. Én még innen elmentem a Naplás-tó környékére kicsit rápakolni a távra, hogy meglegyen 4 óra tekerés. Na jah, lassú a monti (2.1-es gumival meg tényleg már ez a 28-as átlag a "vége", hogy a pulzus se menjen 140 fölé), az oúti ezt 3 óra alatt bezabálta volna.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

zoozoo

zoozoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 857 posts
Merre jártatok?
"Nice boys don't play rock and roll"

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Na, remélem ebben a szép idõben mindenki tekert egy jót - Ricsivel mi is megraktunk egy 110-est, én kereken 4 órás kört mentem - s az átlag is a besaccolt 27-28 km/h volt. Bár síkot próbáltunk menni, azért 550 m szint csak összejött.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts

a, szappan
b, aranyérkenõcs
segít rajta :)

és ha helminthiasis ? ... :D

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,695 posts

c rectoscopia mindenek elõtt

Ez az internal inspection? :)
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Pite vállalja! :D

Pitechus

Pitechus

törzsvendég

• fórumtag
  • 660 posts

a, szappan
b, aranyérkenõcs

c rectoscopia mindenek elõtt
Ha valami elromlik, félvállról kell venni!

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5,592 posts
Holnapra Keletre 8-15 fokot mond. Nektek is azt kívánom.! Holnap mi is megyünk tekerni.:)

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Ha összejön. (remélem nem fog esni, mert ma görgõország volt...) Gáz ez az idõ.

Krisszta

Krisszta

vendég

• fórumtag
  • 46 posts
Öööö... Mi ezt most akkor kihagyjuk. Ehhez a sebességhez nekem nagyon magas pulzusszám tartozik.

Jó tekerést Nektek!:)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Ööööö...én mennék vagy 4 órát ~28-30 km/h tempóban, de majd meglátjuk.

Krisszta

Krisszta

vendég

• fórumtag
  • 46 posts
Mit lehet tudni errõl a holnapi dombsági aszfaltozásról? Mennyit mennénk és milyen tempóban?

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 posts
gyertek holnap aszfaltozni a dombság környékére!!!kérdezzétek Dante fõmágust a részletekért.én is csak egy csíkot kaptam a szélárnyékában...
sztem mindenki befér mögé! :)
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts
A szappan csíp, a kenõcs meg drága.
Ha megfelelõ idõt töltök nyeregben, az is segít rajta.:)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,271 posts

viszket a seggem.:D

a, szappan
b, aranyérkenõcs
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való