Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Túrák Magyarországon
Indította
SanDiablo
, 2004. december 16. 21:13
Írta 2008. január 24. - 13:33
Nem bántom a vizslákat... .. hadd vizslázzon a Nati, ha akar. Van kecském!
Ausztria, Kenguruk földje!
Írta 2008. január 24. - 11:08
Írta 2008. január 24. - 11:02
Akkor ezért irtja Zed úton-útfélen a vizslákat!
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Írta 2008. január 24. - 09:08
Kala, akár benne is vagyok, úgyis rég láttalak már titeket. A Belgával csak az a baj, hogy oda gázálarc is kell, egyébként nem kapsz levegõt. Meg túl szûk.
Hosi, helló, rég láttalak! Gratula az új szerzeményhez, a vizslák különösképpen a kedvenceim, úgyhogy nem is csodálom, hogy mostanában csak õt ölelgeted! Azt hiszem én is azt tenném, ha nekem lenne egy ilyen kis tüneményem.
Hosi, helló, rég láttalak! Gratula az új szerzeményhez, a vizslák különösképpen a kedvenceim, úgyhogy nem is csodálom, hogy mostanában csak õt ölelgeted! Azt hiszem én is azt tenném, ha nekem lenne egy ilyen kis tüneményem.
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.
Írta 2008. január 23. - 17:16
Tõlem mehetünk oda is, de ennek ránézésre elég nagy légtere volt, szóval sokkal kevésbé lesz füstös, mint a Tandem. A környéken a Lónyaiban v Grafikában, Nanában, Grinyóban, Ibolyában, Mélypontban v a Közgáz koli aljában is sokkal olcsóbb a sör, de ezeket nem ajánlanám a füst (és néha a tömeg, hangzavar) miatt. Személyes kedvenc egyébként a közgáz koli, a lónyai és a nana.
Írta 2008. január 23. - 16:19
Ha sörkülönlegesség, akkor már inkább a belgát ajánlom. Bármelyiket. Ilyen drága az is van :beer:
Írta 2008. január 23. - 14:27
Itt nem is olcsóbb a sör! 700-ért egy Leffe Braun? Na nemár - a tendemban 500-ba fáj mindez...
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Írta 2008. január 23. - 13:23
Ezt nem akarjuk vmikor kipróbálni?
http://www.oldamsterdam.hu/?italaink
majdnem ugyanott, csak van olcsóBB sör és olcsóBB kaja (csütörtöki menük huhh 8D)
Danténak sörspecialitásokAz árakra még 10% jön rá.
Kálvin és Egyetem tér között.
Szerintem Téged most elõléptettünk, ezentúl Te leszel a 'felderítõ'
White Horse
Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!!
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.
Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!!
Írta 2008. január 23. - 13:01
Ezt nem akarjuk vmikor kipróbálni?
majdnem ugyanott, csak van olcsóBB sör és olcsóBB kaja (csütörtöki menük huhh 8D)
Danténak sörspecialitások
Az árakra még 10% jön rá.
Danténak sörspecialitások
Írta 2008. január 23. - 12:06
Írta 2008. január 23. - 12:03
Ti mind beteg perverz állatok vagytok! :lol1:
Csak irígykedj!
Írta 2008. január 23. - 11:54
Köszi, Privátban kérdezgetekSzia Hosi, mire vagy kíváncsi?
X
Írta 2008. január 23. - 11:53
Rossz az, aki rosszra gondol:D
Írta 2008. január 23. - 11:52
Na ugye! Most nem is én voltam! 
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
Írta 2008. január 23. - 11:45
Rossz az, aki rosszra gondol:DVettünk egy kutyát és az jelenleg minden energiámat lefoglalja. 5 hónapos német vizsla kan.
Írta 2008. január 23. - 11:33
Szia Hosi, mire vagy kíváncsi?
X
X
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
Írta 2008. január 23. - 11:30
Sziasztok!
Köszönöm midenkinek a gratulációt. Basszus már annyira nem tekerek hogy egy spinning bérletet is kaptam ajándékba
Vettünk egy kutyát és az jelenleg minden energiámat lefoglalja. 5 hónapos német vizsla kan. Ha sikerül nyárra kellõképpen hozzászoktatni egy-két rövidebb bringás túrára elviszem majd.
Apropó van itt valaki aki kutyatémában jártas? Én egyenlõre csak lelkes vagyok, de lenne egy csomó kérdésem
Köszönöm midenkinek a gratulációt. Basszus már annyira nem tekerek hogy egy spinning bérletet is kaptam ajándékba
Vettünk egy kutyát és az jelenleg minden energiámat lefoglalja. 5 hónapos német vizsla kan. Ha sikerül nyárra kellõképpen hozzászoktatni egy-két rövidebb bringás túrára elviszem majd.
Apropó van itt valaki aki kutyatémában jártas? Én egyenlõre csak lelkes vagyok, de lenne egy csomó kérdésem
Írta 2008. január 23. - 10:51
Én is javítottam. Kapott a téli országúti egy új stucnit!
Írta 2008. január 23. - 10:43
Börzsönykör király lesz...de most azért Hozéval egy kicsit javítottuk a helyzetünket Votival szemben ugye.
Írta 2008. január 23. - 10:40
Ne szólj bele, Zed így szereti!
Igen, most ezt próbálgatjuk. Vettünk egy felcsatolható fekete mû..t, így most teljes az esélyegyenlõség.

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére