Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
18580 hozzászólás a témában

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Akkor ezért irtja Zed úton-útfélen a vizslákat!
:)

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Kala, akár benne is vagyok, úgyis rég láttalak már titeket. A Belgával csak az a baj, hogy oda gázálarc is kell, egyébként nem kapsz levegõt. Meg túl szûk.

Hosi, helló, rég láttalak! Gratula az új szerzeményhez, a vizslák különösképpen a kedvenceim, úgyhogy nem is csodálom, hogy mostanában csak õt ölelgeted! Azt hiszem én is azt tenném, ha nekem lenne egy ilyen kis tüneményem. :)
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Tõlem mehetünk oda is, de ennek ránézésre elég nagy légtere volt, szóval sokkal kevésbé lesz füstös, mint a Tandem. A környéken a Lónyaiban v Grafikában, Nanában, Grinyóban, Ibolyában, Mélypontban v a Közgáz koli aljában is sokkal olcsóbb a sör, de ezeket nem ajánlanám a füst (és néha a tömeg, hangzavar) miatt. Személyes kedvenc egyébként a közgáz koli, a lónyai és a nana.

Hosi

Hosi

törzsvendég

• jóváhagyásra váró
  • 431 hozzászólás
Ha sörkülönlegesség, akkor már inkább a belgát ajánlom. Bármelyiket. Ilyen drága az is van :beer:

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Itt nem is olcsóbb a sör! 700-ért egy Leffe Braun? Na nemár - a tendemban 500-ba fáj mindez...
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás

Ezt nem akarjuk vmikor kipróbálni?
http://www.oldamsterdam.hu/?italaink
majdnem ugyanott, csak van olcsóBB sör és olcsóBB kaja (csütörtöki menük huhh 8D)
Danténak sörspecialitások :) Az árakra még 10% jön rá.
Kálvin és Egyetem tér között.

Szerintem Téged most elõléptettünk, ezentúl Te leszel a 'felderítõ' :)
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Ezt nem akarjuk vmikor kipróbálni?
http://www.oldamsterdam.hu/?italaink
majdnem ugyanott, csak van olcsóBB sör és olcsóBB kaja (csütörtöki menük huhh 8D)
Danténak sörspecialitások :) Az árakra még 10% jön rá.
Kálvin és Egyetem tér között.

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Dante: privi ment:)

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás

Ti mind beteg perverz állatok vagytok! :lol1:

Csak irígykedj! :D
Ausztria, Kenguruk földje!

Hosi

Hosi

törzsvendég

• jóváhagyásra váró
  • 431 hozzászólás

Szia Hosi, mire vagy kíváncsi?

X

Köszi, Privátban kérdezgetek

Hosi

Hosi

törzsvendég

• jóváhagyásra váró
  • 431 hozzászólás

Rossz az, aki rosszra gondol:D

;) Tényleg mindent. A csajommal azóta még egy ölelés sem volt

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Na ugye! Most nem is én voltam! :D

Ti mind beteg perverz állatok vagytok! :lol1:
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás

Vettünk egy kutyát és az jelenleg minden energiámat lefoglalja. 5 hónapos német vizsla kan.

Rossz az, aki rosszra gondol:D

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
Szia Hosi, mire vagy kíváncsi?

X

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

Hosi

Hosi

törzsvendég

• jóváhagyásra váró
  • 431 hozzászólás
Sziasztok!
Köszönöm midenkinek a gratulációt. Basszus már annyira nem tekerek hogy egy spinning bérletet is kaptam ajándékba :)

Vettünk egy kutyát és az jelenleg minden energiámat lefoglalja. 5 hónapos német vizsla kan. Ha sikerül nyárra kellõképpen hozzászoktatni egy-két rövidebb bringás túrára elviszem majd.
Apropó van itt valaki aki kutyatémában jártas? Én egyenlõre csak lelkes vagyok, de lenne egy csomó kérdésem

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás
Én is javítottam. Kapott a téli országúti egy új stucnit! ;)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Börzsönykör király lesz...de most azért Hozéval egy kicsit javítottuk a helyzetünket Votival szemben ugye. ;)

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás

Ne szólj bele, Zed így szereti!:)

Igen, most ezt próbálgatjuk. Vettünk egy felcsatolható fekete mû..t, így most teljes az esélyegyenlõség. :D

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Ok, akkor szólj, ha kell, mert Dante is rárepül az egyikre:)
RST-be van fékbetét, ha kell. Vegyél normális féket, és abba is lesz:D

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás

Pite: van 2 db fölös levegõs tagom, ha érdekel! Milyen méret?

165. Isten vagy :prosze:
Ha hétfõn nem érkezne meg (akkor kéne) akkor konzultálunk, köszönöm szépen a felajánlást!
(3,5 gép van otthon; egyikben nincs tag, másikben elsõ fék nincs, ill váltópapaucs törés óta még nem volt türelemmem a másfél tonna sár letakarítása után a váltó pontos beállításának/hajlítgatásának; harmadik paripában nincs hátsó fék (Hogy rsthez nem kapok betétet az sem oké, de hogy avidhoz??? Faxxom a balkánba, dugják fel a az egyetlen utángyártottjukat; nehogymá' még tfékbetétbõl sem tudnak eleget rendelni :rocketman ); a feledik a városiasított outim, a tonnabébin a hátó váltókar tört el, meg utálom a gépet az aszfalttal egyetemben (ezért is adhatta meg magát múlt héten aszfaltozás közben :) ).

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám