Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Túrák Magyarországon
Started by
SanDiablo
, 2004. December 16. 21:13
Posted 2008. February 04. - 10:25
Posted 2008. February 04. - 00:26
Richie, te aztán megleptél! Dudál egy manus a lámpánál, majd úgy kanyarodik balra, hogy közben kézzel-lábbal kalimpál kifelé az ablakon. Bravúros! Mennyi volt a menet?
nem értettem,hogy miért vagy 11kor a margit hídnál...
egyébként 16 km volt kábé... 500 szinttel
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"
Posted 2008. February 03. - 23:47
:-) aszfalt,jah!
~
Egerbõl kissé messze van.../Mályinka felett, kb 3km-re...
Egy 20 km belefér?
Agyalok még a lehetõségeken, valszeg szombat reggel indulnánk akkor...
Bringa nem ok, béla/ági nem túl kerékpár kompatibilisek,bár szivem szerint azzal mennék...
~
Egerbõl kissé messze van.../Mályinka felett, kb 3km-re...
Egy 20 km belefér?
Agyalok még a lehetõségeken, valszeg szombat reggel indulnánk akkor...
Bringa nem ok, béla/ági nem túl kerékpár kompatibilisek,bár szivem szerint azzal mennék...
Posted 2008. February 03. - 23:28
á, gondold meg, lehet jól fizetik de qrva egészségtelen munka....hajjak' me' holnap elmegyek aszfaltozni!
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2008. February 03. - 22:04
gyalogolunk akkor egy jó 40est? Jó az nekem, fõleg ha sár is lesz? akkor már menjünk cangával!
nem tervezek mp3 lejátszós zsákot venni
nem tervezek mp3 lejátszós zsákot venni
"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"
Posted 2008. February 03. - 22:03
Posted 2008. February 03. - 21:52
valszeg gyalogos. Asszonyok otthon,egyedül Ági jön.
Tehát a gyalogtáv isjelentõsebb lehet :-)
Nem fontos az empéhárom lejátszós klimás zsák
ugyis ... cicakakás lesz
:-)
Tehát a gyalogtáv isjelentõsebb lehet :-)
Nem fontos az empéhárom lejátszós klimás zsák
ugyis ... cicakakás lesz
:-)
Posted 2008. February 03. - 21:37
hát nekem már herótom volt a görgõtõl, nem mondom hogy eladom, mert nem érné meg, de hogy bekerül a vitrinbe az tuti ill. csak ilyen hetekig tartó lucskos télen fog elõkerülni legközelebb. Mondjuk most fajín bringatartóként mûködik
Szóval futni nem jó fáj tõle a lábam, így marad az asztfaltos edzegetés mint ma, de ez nagyon jó volt, igaz szint az szinte 0 volt benne!
Jut eszembe a jöv hét ugye gyalogos lenne, de honnan is? Egerbõl végig fel gyalog vagy valami buszozós aztán gyaloglós történet?
meg nekem nincs csak teszkós meg szoci hálózsákom vagy veszek fel 3 macinacit?
Szóval futni nem jó fáj tõle a lábam, így marad az asztfaltos edzegetés mint ma, de ez nagyon jó volt, igaz szint az szinte 0 volt benne!
Jut eszembe a jöv hét ugye gyalogos lenne, de honnan is? Egerbõl végig fel gyalog vagy valami buszozós aztán gyaloglós történet?
meg nekem nincs csak teszkós meg szoci hálózsákom vagy veszek fel 3 macinacit?
Posted 2008. February 03. - 21:28
nemtom, olyan nehezen engedek ki a télbõl...
lehet, még rág vmi féreg, mindig
Ferivel járunk futni, de a virgácsaim nem preferálják túlzottan, azé' gondoltam, lefújom a port a mózerról oszt' hajrá lillafüred
lehet, még rág vmi féreg, mindig
Ferivel járunk futni, de a virgácsaim nem preferálják túlzottan, azé' gondoltam, lefújom a port a mózerról oszt' hajrá lillafüred
Posted 2008. February 03. - 21:26
aztán nehogy szlovákiából kelljen hazarángatni, mert 210+ akarsz menni, hogy zsizsinek az orra alá dörgöld jövõ héten
Posted 2008. February 03. - 21:18
Posted 2008. February 03. - 20:10
Bibííí, én már többet tekertem!
Az a helyzet, hogy ezeknek a szemeteseknek sosincsen gazdája. Persze, tudom, hogy van, de csak papíron. Ha tenni is kell valamit, na akkor megáll az ész, leáll a kéz.
Az a helyzet, hogy ezeknek a szemeteseknek sosincsen gazdája. Persze, tudom, hogy van, de csak papíron. Ha tenni is kell valamit, na akkor megáll az ész, leáll a kéz.
Posted 2008. February 03. - 20:02
Zsizsi tegnapi megmozdulásán felbuzdulva én is tekertem egy 100-ast ma
Ideje elkezdeni a tekerést azt hiszem, idén már megvan 260km!
És reggel még Bikertiggerrel is találkoztam.
Ideje elkezdeni a tekerést azt hiszem, idén már megvan 260km!
És reggel még Bikertiggerrel is találkoztam.
White Horse
Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.
Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.
Posted 2008. February 03. - 20:01
jaja! Mondjuk kár, hogy a M.O-i kirándulóhelyek mindegyikére két dolog illik:
- egyáltalán nincs szemetes
- ha van aztcsak szökõévben ürítik (idén esedékes )
- egyáltalán nincs szemetes
- ha van aztcsak szökõévben ürítik (idén esedékes )
" A Cube el van vetve! "
Posted 2008. February 03. - 20:00
Na látod. Nálunk van kúltúrája a kirándulásnak.
Nem baj, érezzék jól így magukat, én csak jót röhögök rajtuk.
Nem baj, érezzék jól így magukat, én csak jót röhögök rajtuk.
Posted 2008. February 03. - 19:19
ennél jobb az igazi kiránduló...felmegy pilisszentlászló elõtti nagy út melletti erdõszéli parkolóba a család, leparkolnak kipakolják a fél disznót, sokol rádiót, -autórádiót amelyik a pad/asztal mellett tud parkolni, tüzet rak -ameyik tud- telezabálják magukat, nagyszámú sörökkel körítve, mikor feszül a hólyag elmennek pisálni a bokorba -ezzel a túra letudva- hazamegy, jó sok szemetet hagy, de õ egésségesen él és rendszeresen kirándul -ha jó idõ van, se túl hideg se túl meleg-Ja megfigyeltem még egy érdekes szokást, kijönnek a városból kocsival az emberek, kigurulnak a partra majd bennet(!) a kocsiban könyvet olvasva süttetik a hasukat, LOL már csak az kellett volna hogy járó motor mellett tegyék mindezt:D
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Posted 2008. February 03. - 18:30
Ha ma már ilyen szép idõ volt, akkor én sem maradhattam itthon a tv elõtt így usgyi ki egy betonos mókára. Sokat filóztam, nézegettem itt délelõtt a kerékpárutas térképeket, merre lehetne asztfaltozni egyet. Vidéki vagyok mint a gémeskút így itt pesten fosok az õrült autósoktól(persze hétközben én is közéjük tartozom) így csak valami autómentes útra szorítkoztam. Ki is találtam hogy akkor irány Szentendre!
Kicsit továbbmentem még Leányfalu végéig így egy 69km lett a vége szûk 3és fél óra alatt(januárban összesen görgõztem egy 100ast ). Mivel nem ismerem itt a kerékpárutakat azért kifelé a "keresd a hosimini utat" játék "keresd a kerékpárutat" változatát játszottam, mert néha el-el tûnt a kerékpárút alólam, se tábla se semmi út meg sohol (lehet én vagyok a vak de akkor is:D) Azért békásmegyertõl már nem volt gond, serényen kerülgettem a túristákat, kutyásokat, "bringásokat" és egyéb emberkéket. Öngyilkos hajlamúak is csak ketten voltak, de nem jött össze nekik. Aztán a komolyabbnak kinézõ kollegáknak biccentettem, meg köszöntem is(hülye vidéki szokás a bükkben), de mindenki szart a fejemre:(! 3 srác köszönt vissza, ebbõl kettõ nyakig sarasan jött visszafelé szentendrén gondolom õk nem betonozni voltak. Bár találkoztam visszafelé egy 7 fõs csapttal akik akár itt is megfordulhatnak, kiabáljanak ha igen, mert akkor már elmúlt köszöngetõs kedvem!
Ja ha valaki talált a kerékpárúton egy 3 ledes "látszani és nem világítani való" kék lámpát annak én lennék a gazdija, valahogy leesett a konzolról az a sz*r én meg nem vettem észre idõben!
Ja megfigyeltem még egy érdekes szokást, kijönnek a városból kocsival az emberek, kigurulnak a partra majd bennet(!) a kocsiban könyvet olvasva süttetik a hasukat, LOL már csak az kellett volna hogy járó motor mellett tegyék mindezt:D
Kicsit továbbmentem még Leányfalu végéig így egy 69km lett a vége szûk 3és fél óra alatt(januárban összesen görgõztem egy 100ast ). Mivel nem ismerem itt a kerékpárutakat azért kifelé a "keresd a hosimini utat" játék "keresd a kerékpárutat" változatát játszottam, mert néha el-el tûnt a kerékpárút alólam, se tábla se semmi út meg sohol (lehet én vagyok a vak de akkor is:D) Azért békásmegyertõl már nem volt gond, serényen kerülgettem a túristákat, kutyásokat, "bringásokat" és egyéb emberkéket. Öngyilkos hajlamúak is csak ketten voltak, de nem jött össze nekik. Aztán a komolyabbnak kinézõ kollegáknak biccentettem, meg köszöntem is(hülye vidéki szokás a bükkben), de mindenki szart a fejemre:(! 3 srác köszönt vissza, ebbõl kettõ nyakig sarasan jött visszafelé szentendrén gondolom õk nem betonozni voltak. Bár találkoztam visszafelé egy 7 fõs csapttal akik akár itt is megfordulhatnak, kiabáljanak ha igen, mert akkor már elmúlt köszöngetõs kedvem!
Ja ha valaki talált a kerékpárúton egy 3 ledes "látszani és nem világítani való" kék lámpát annak én lennék a gazdija, valahogy leesett a konzolról az a sz*r én meg nem vettem észre idõben!
Ja megfigyeltem még egy érdekes szokást, kijönnek a városból kocsival az emberek, kigurulnak a partra majd bennet(!) a kocsiban könyvet olvasva süttetik a hasukat, LOL már csak az kellett volna hogy járó motor mellett tegyék mindezt:D