Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Please log in to reply
18580 replies to this topic

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts

tavaly februárban voltunk a pádison sátrazni
-12 volt éjszaka és csak hótalppal lehetett közlekedni

És hogy vertétek be a hócölöpöket a méteres porhóba?? Vagy ráraktátok a síbotok végére a sátor hurkait és azt szurtátok le mélyre?

Arky, nem semmi, gyere haza minél hamarabb, itt azért ezerszer jobb a helyzet és nyugodtan cangázhatsz is.
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
~

megkérdeztem mit csinálsz ott
de
megnéztem a lapod
így könnyû kimenni futni, ha elõtte felszedtél egy IFA-nyi aknát..tudd hogy hova lépj
;-)

Arky

Arky

vendég

• fórumtag
  • 20 posts
Mellettünk tornyosul Afganisztán egyetlen cementgyára, szüntelenül ontva a mérgét, és nem mindíg kedvezõ a széljárás.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Mi a baj a levegõvel? Akkora por van??

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
:okularnik

WOW

PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák

Arky

Arky

vendég

• fórumtag
  • 20 posts
Sziasztok! Irígykedve olvasom a soraitokat hoyg ki, merre és mivel, meg hogy én meg itt szívok Afganisztánban. A mozgás a konditeremre korlátozódik, bár tegnap kimerészkedtem futni, de a levegõ minõsége nem támogatta a mozgásformát. Elvileg hamarosan otthon csapathatok. Remélem össze futok majd néhányatokkal.
Üdvözlet innen a világ végérõl!

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,693 posts
Nem hiszem, hogy újoncB kolléga 50-nel akarja majd nyomni az élboyban, és azt sem hinném, hogy tegnap szedték le a támasztókereket a bringájáról. Szóvla ne paráztassuk be egy egyszerû aszfaltos túrától...
Ausztria, Kenguruk földje!

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
A TdP 76km-es kiskörén nem indulnak olyan sokan.
Nincs abban semmi para.

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts

Hozé véleményét osztom. A Pelso egy csaknem teljesen sík aszfalt túra. Ennyit olyan ember is le tud tekerni, aki eddig csak bótba és haverokhoz járt bringával. Szóval no para.

Azért kanyarodni, fékezni, tömegben tekerni, távolságot tartani tudni kell. Láttam már Critical Mass közben tömegbukást, tekertek vagy tízzel.
A túráig van még néhány hónap. Gyakorolni kell elõtte, nehogy valami váratlan esemény meglepjen.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,693 posts

Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy ha kb. 2 éve spinningelek és most el szeretnék menni a Tour de Palso-ra, akkor szerintetek van esély rá, hogy le tudom tekerni a 76km-t???
Köszi!

Hozé véleményét osztom. A Pelso egy csaknem teljesen sík aszfalt túra. Ennyit olyan ember is le tud tekerni, aki eddig csak bótba és haverokhoz járt bringával.
Szóval no para.
Ausztria, Kenguruk földje!

ujoncB

ujoncB

újonc

• fórumtag
  • 8 posts
KÖSZI a tippeket... :help:

Sandor75

Sandor75

vendég

• fórumtag
  • 102 posts

Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy ha kb. 2 éve spinningelek és most el szeretnék menni a Tour de Palso-ra, akkor szerintetek van esély rá, hogy le tudom tekerni a 76km-t???
Köszi!

Azt azért ne feledd,hogy a spinning nem ad technikai tudást,semmit. Esni peddig még a profik is szoktak néha ugye. Nos ahogyan irták is nem ajánlott. A spinningelés max addig jó mig nem tud /akar/ az ember kimenni a szabadba.Tehát ha nem tekertél még kint , amit azért nem hiszek:) Akkor gyakorolni nem ártana kicsit. Ha a távolság miatt kérdezted csak, akkor persze nyugodtan menj, majd pihizel ha fáradsz.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Lehet nem tud biciklizni, aztán összetöri magát. Láttam már spinningest, aki aszfalton 25km/h-nál húzta a féket, mert félt.

A sebesség mindent megold.

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
Szerintem 76km-t aszfalton simán bevállalhat bárki.
Ha elfárad, pihen.

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Magával meg mi van Tekintetes Úr? Van két szép újság, amit szívesen visszaadnék, ha erre járna kend, mert én, tudvalevõleg invalidus vagyok.:D

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
De szép halál! :)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
A spinningen kívül tekersz rendes kerékpárral is, vagy rögtön a 0-ról akarsz kezdeni ezzel a túrával? Mert ha nem, én nem javallanám.

ujoncB

ujoncB

újonc

• fórumtag
  • 8 posts
Sziasztok!

Köszi!

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
hó van... hideg meg qrvára lesz... ha fele igaz lesz, amit jósolnak, akkor is be fog fagyni a seggünk ;-)

ps:
azért februárban pádison sátrazni... hát fijam, te sem vagy noooormális... :D

PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Akkor Pádis a nyerõ!
Azon még a "lapát" sem segít! :D