Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Please log in to reply
18580 replies to this topic

oldbike

oldbike

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 posts

Gyónni voltál?
-Atyám, nagy az én vétkem! Rájöttem, hogy én is esendõ ember vagyok, estem is egy nagyot és ezzel a restség, tunyaság és hentergés bûnébe estem. Ja, meg a csalánba. Kérlek oldozz fel, ígérem penitenciaként télen gyalogolok 1000km-t árkon-bokron át és minden útba esõ templomot és kápolnát lefényképezek. Na, áll az alku?:D
Nem vagyok benne biztos, hogy ez így jó, finomíts rajta.:P

:) kanosszát azért nem fogok járni.....és a táv is egy kicsit sok,de a felét vállalom ;) és igérem kevesebb "csúcsos" épületet fotózok....
ja... a szünetet már átértékeltem ....:) gyógyulóban a "lyuk" a lábamon

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts

Sziasztok!
Dobogókõrõl Pilisszentkeresztre melyik turistaút járható jobban bringával a kék vagy a piros (sárga)?

Csakis a piros, az meg az én kedvencem
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Newt

Newt

újonc

• fórumtag
  • 7 posts
Családi Kerékpártúra és Verseny 2011

2011. október 02. vasárnap
Pécsvárad-Pusztabánya

Rendezõ: Pécsváradi Sportkör
Táv: A pusztabányai vadászházig erdészeti aszfaltúton kb. 10 km

Program:
- találkozó, Pécsvárad Kossuth tér,
- versenyzõknek elõnevezés javasolt, helyszíni nevezés 9-9.30-ig.
- start 10 órakor
- díjazás: éremdíjazás 1-3 nõi-férfi helyezett
- kerékpáros kresz tesztek és kerékpáros ügyességi verseny ajándékokkal, foci, tollaslabda, vetélkedõk
- étkezés: sütéshez-fõzéshez tûzrakóhely biztosítva
- Visszaindulás fakultatív

Nevezés a túrára ingyenes, a versenyre 300 Ft.

A rendezvényen mindenki saját felelõségére vesz részt.

Szeretettel várjuk a túrázókat és a versenyzõket.

Információ: Fullér Zoltán, 06-309722003 16 óra után.

Rossz idõ esetén tervezett új idõpont: október 9.

Bõvebb infó itt: http://pecsvarad.eki...ir_reszlet=1660

Rabbit

Rabbit

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,013 posts
  • LocationKelenföld
Én a kéket választanám, a Zsivány-sziklák elõtti szakaszért, az egyik kedvencem.

szucs76

szucs76

vendég

• fórumtag
  • 47 posts
Sziasztok!
Dobogókõrõl Pilisszentkeresztre melyik turistaút járható jobban bringával a kék vagy a piros (sárga)?

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Húú, ezen most jót röhögtem!Szegény oldbike... :D

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts

volt egy bukásom amely nem szokott elõfordulni-egyedül bringázok-óvatos vagyok.....de most egy kis szünetet tartok......"szép kis seb "lyukadt" a lábamon,de......;)

Gyónni voltál?
-Atyám, nagy az én vétkem! Rájöttem, hogy én is esendõ ember vagyok, estem is egy nagyot és ezzel a restség, tunyaság és hentergés bûnébe estem. Ja, meg a csalánba. Kérlek oldozz fel, ígérem penitenciaként télen gyalogolok 1000km-t árkon-bokron át és minden útba esõ templomot és kápolnát lefényképezek. Na, áll az alku?:D
Nem vagyok benne biztos, hogy ez így jó, finomíts rajta.:P

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts

A szelet én is megkaptam,bár a Kab-hegy errõl "híres" :)
[url]http://forum.bikemag.hu/turak-43/turak-magyarorszagon-1774/volt egy bukásom amely nem szokott elõfordulni-egyedül bringázok-óvatos vagyok.....de most egy kis szünetet tartok......"szép kis seb "lyukadt" a lábamon,de......;)

eh, ebcsont beforr...azért nem kell mindenáron VV-rõl példát venni! :D

Kocka

Kocka

vendég

• fórumtag
  • 221 posts

H Zoli ..köszönöm..... megoldottam a kereket........így sikeres volt a túra.....:)
a zemplén rajongóknak ajánlom.....
https://picasaweb.go...empleniSolymok#

Nincs véletlenül gps track-ed a Zempléni túráról? Én is elég sokat tekergek arra, sok helyszín ismerõs is volt. A Zemplént én is csak ajánlani tudom annak, aki igazán vadregényes tájakon szeretne tekerni.

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 posts

Esztergomig sikerült. Olvass vissza egy kicsit!:)

oops
tényleg... bocsi
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

oldbike

oldbike

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 posts

Nem jó a dolog az oldal-szembe szél. Révkomáromtól Párkányig folyamatosan kaptam az arcomba, és nem is volt olyan gyenge. Ez, meg a meleg (+ árnyék nélkül végig a Duna mellett) ki is ütött nagyjából Muzslánál, így "szégyenszemre" Esztergomból vonattal jöttem haza. Ellenben a Vértesben, Szomortól Tatáig vezetõ útvonal továbbra is etalon .

A szelet én is megkaptam,bár a Kab-hegy errõl "híres" :)
https://picasaweb.go...5865698/KabHegy
gratula a beac teljesítõknek.....
volt egy bukásom amely nem szokott elõfordulni-egyedül bringázok-óvatos vagyok.....de most egy kis szünetet tartok......"szép kis seb "lyukadt" a lábamon,de......;)

Adorján

Adorján

vendég

• fórumtag
  • 245 posts

Sikárostól a kéken majd a piroson felfelé a Tölgyikrekhez tök jó az út és nagyon szép is a kék-piros keresztezõdésig. Tölgyikrektõl is tekerhetõ a sárga elméletileg, bár én mindig lekeveredek róla és a sárgával nagyjából párhuzamos erdészetin jutok el a Fagyos katonáig, mely utat két napja meglehetõsen vastag port fedett.

Köszi szépen!

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

keszi-páty-zsámbék-szomor vonalon voltam én is vasárnap...
hogy sikerült,megcsináltad?

Esztergomig sikerült. Olvass vissza egy kicsit!:)

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 posts
Sikárostól a kéken majd a piroson felfelé a Tölgyikrekhez tök jó az út és nagyon szép is a kék-piros keresztezõdésig. Tölgyikrektõl is tekerhetõ a sárga elméletileg, bár én mindig lekeveredek róla és a sárgával nagyjából párhuzamos erdészetin jutok el a Fagyos katonáig, mely utat két napja meglehetõsen vastag port fedett.

Adorján

Adorján

vendég

• fórumtag
  • 245 posts
Sikárosi-rétrõl Tölgyikrek felé, és onnan a sárga jelzésen Fagyos katonáig az út mennyire tekerhetõ?

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 posts

Amennyiben nem jön közbe semmi, vasárnap megcsinálnám a múltkorában "elmaradt" komáromi aszfaltos kört (Albertfalva-Budaörs-Budakeszi-Páty-Zsámbék-Szomor-Tata-Komárom-Komárno-Párkány-Esztergom-innen pedig pillanatnyi kedv szerinti útvonalon Budapest).
Valaki esetleg?

keszi-páty-zsámbék-szomor vonalon voltam én is vasárnap...
hogy sikerült,megcsináltad?
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

vilee

vilee

vendég

• fórumtag
  • 38 posts
Remek képek... A Zemplén és környéke ideális (célpont :) )akár többnapos bolyongáshoz is...

H Zoli ..köszönöm..... megoldottam a kereket........így sikeres volt a túra.....:)
a zemplén rajongóknak ajánlom.....
https://picasaweb.go...empleniSolymok#

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Teljesen igazad van. Fogalmam sincs, miért írtam a Gerecse helyett Vértest, pedig jártam már ott is egy párszor, így elvileg:) tudom, mi hol van.
Ennyire azért nem ütött ki a mai nap.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts

Nem jó a dolog az oldal-szembe szél. Révkomáromtól Párkányig folyamatosan kaptam az arcomba, és nem is volt olyan gyenge. Ez, meg a meleg (+ árnyék nélkül végig a Duna mellett) ki is ütött nagyjából Muzslánál, így "szégyenszemre" Esztergomból vonattal jöttem haza. Ellenben a Vértesben, Szomortól Tatáig vezetõ útvonal továbbra is etalon .

Ez a Gerecse szerelmeseként nem esett jól. :)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts