Engem pl zavart, hogy ha 2soros bolyban mész (azaz melletted is vannak), akkor a kanyarívbe nem sok beleszólásod van, ha a melletted lévõ "rádzár". Az is zavart, hogy ha a "párod" valami folytán egyszercsak eltûnt, akkor kb 40 ember dübörög el melletted (jóesetben nem anyázva), hogy "mér mész szólóban, megbontod a sort". Persze, ez igaz, dehát nem én kértem az éppen aktuális embert, aki mellettem volt, hogy szakadjon le...
Viszont "csak" 2-3 km/h-val mentünk bolyban jobb átlagot, mint én elõtte és utána szólóban - bár az is igaz, hogy a bolyban vagy 15-el alacsonyabb pulzussal mentem. A végén elég sokat vezettem, s nem mentem sokkal gyorsabban, mint szólóban, s mégis egész nyugodt maradt mögöttem a nép. Kicsit féltem, hogy lassú leszek, de biztos csak pihenni akart mindenki.
A megindulásos szaggatás viszont tetszik, mindig leszakad 2-3 ember.
![:D](http://forum.bikemag.hu/public/style_emoticons/default/biggrin.png)
Egyszer engem is lerántottak (erre elég egy kihagyott pillanat, pl éppen a tájat nézed, s az elõtted lévõ már 10 méterre elhúzott...), s 160 feletti pulzussal, kábé idõfutampozícióban verekedtem vissza magam, ami nem volt egy kellemes.