Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
18580 hozzászólás a témában

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás
Azért ne vonj le messzemenõ következtetést a bringákra vonatkoztatva, pláne, hogy most senki sem tudja milyen bringa is lesz a Caprine, ugyanis nemrég vásárolta meg a céget a Hauser, aki ugye eddig csak középkategóriában utazott (értsd, max Altus, Acera), úgyhogy jó kérdés, hogy milyen irányba indul el most a márka.
Ausztria, Kenguruk földje!

zoozoo

zoozoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 857 hozzászólás
Az elgondolás természetesen jó marketing szempontból, hiszen egy célpiacot határozol meg a témáddal, majd pedig automatikusan özönlenek hozzád e szegmensbe tartozó emberek, email címmel - még csak kutatnod sem kell. De ettõl még lehetne minõségi munkát készíteni - hiszen ez is a cég arculatát építi, vagy rombolja.
A caprine bringák tehát... nem fejtem ki a következtetést :)
"Nice boys don't play rock and roll"

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Átfutottam én is. Hát, valóban szánalmas a négyzeten. A llegcikibb az, hogy a "10 legszebb kerékpártúrája" címbõl nem derül ki, hogy miért is pont ez a legszebb túra, amit éppen ajánlanak.
Semmi adat nincsen bennük, szóval szerintem végig se tekerték, sõt inkább kikopizták valamelyik túrakerékpáros könyvbõl.
Ellenben ilyen idegesítõ elemekkel dobálóznak:

- Itt pihenhetünk, majd tovább (ott pihenek, ahol akarok nem?)
- Bakonybélig végig lejt az út. Nem kell tekerni annak sem, aki az aszfaltos utat választja (én még túráim alatt nem láttam olyan embert, aki legalább egyszer ne tekert volna bele a lefelébe)

Azt leírják, hogy "egy lezárt parkolón visz keresztül az út", azt viszont nem magyarázzák meg, csak közlik, hogy: "Ezen az úton akár lefelé, akár felfelé hajtunk, emlékeinkben megmarad".

Az ember számtalan weboldalon ennél ezerszer jobb leírásokat talál, én szégyelném magam, ha ilyen "munkát" adnék ki a kezem alól.
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás

milyenek a úraleírások

Mármint a túraleírások :D

zoozoo

zoozoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 857 hozzászólás
Pontosan, szolgáltatás gyanánt egy nagy adag semmi, amit küldtek.
Ha már email címeket gyûjtenek, akkor legalább egy kicsivel legyenek igényesebbek és adjanak is cserébe valamit.
Vajon miért van az embreknek spam gyûjtõ email címük? Az ilyenek miatt. Igénytelen tartalomszolgáltatás. Ja és sztem ez nem 10 perces munka volt... Kevesebb.
"Nice boys don't play rock and roll"

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás

Mi van itt?
Ma ezzel jöttek a TestBike-ról is, hogy a Wensonnál egy 10 részes levélsorozatban megtanítanak mountizni! Csak iratkozzak fel, és a végén kisorsolnak egy bicót is. Ez nekem gyanús!
Vagy csak para, no ja! :D

Nincs ebben semmi gyanús. Akartak egy giga e-mail adatbázist, ügyes fogás. Direkt azt a címemet adtam meg, amire úgy is napi 20 spam jön. Azért is iratkoztam fel, mert kíváncsi voltam, milyenek a úraleírások. Megjött a levél. Hát szóval...ööö...röviden és tömören: szánalmas. Úgy 10 perces munka. Nati komolyabb postokat szokott fellökni egy-egy túra után. 15 sor, és csak azt írja le, mikor merre fordulj, de hogy milyen érdekességek, látnivalók akadnak útközben, arról semmi. Maradjunk annyiban, hogy ez nem túraajánló.

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás
Á, ezt nem hisszük el, az idokep.hu szerint a Mecsekben hétvégén ragyogó napsütés és 30 fok volt, talán még a pálmafák is kivirágzottak, vagy kibanánoztak, vagy tudomisén... ;)

poorbazsi

poorbazsi

újonc

• fórumtag
  • 3 hozzászólás
Sziasztok,voltam én is tekerni szombaton (a Mecsekben) 40 kilcsi megvolt, hazafele hátszél is segített..az igazi jutalom az volt hogy bentrõl nézhettem a tomboló vihart.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Ja, nem kéne annyit piálni...:D
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.292 hozzászólás
akkor te voltál, aki kidöntötte azt a sok villanypóznát, meg fát? :D
"The faster you are, the slower your life goes by" - Lucas Brunel

Pitechus

Pitechus

törzsvendég

• fórumtag
  • 660 hozzászólás

Na, ki vitorlázott rajtunk kívül a hétvégén? Vasárnap, amikor leváltam Charontól Kistarcsán az Auchannál, már jöttek a szép fekete felhõk. Utána a cinkotai úton Nagytarcsa felé olyan brutális hátszelem lett, amilyet még sohasem tapasztaltam, abszoút no-kontroll sebesség, a hátamat meg verte már az esõ, s pont mire hazaértem, elszabadult a pokol. (áram ki, internet ki...) :) Ha még 1 percet kintmaradok, akkor a legrosszabb része rajtam is átmegy.

pite vagy

én akkor nem mardtam kinn --- én KIMENTEM
Ha valami elromlik, félvállról kell venni!

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Mi van itt?
Ma ezzel jöttek a TestBike-ról is, hogy a Wensonnál egy 10 részes levélsorozatban megtanítanak mountizni! Csak iratkozzak fel, és a végén kisorsolnak egy bicót is. Ez nekem gyanús!
Vagy csak para, no ja! :D

bela3

bela3

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás
Hali,

Ilyen címmel lehet feliratkozni a http://www.caprine.hu?param=bm címen erre a 10 részes levélsorozatra.

A poén az, hogy egy 300k-s Caprine Vertex bringát is kisorsolnak az elsõ 500 között...

Tök jó lenne ha fórumos nyerné...

(majd aki megnyerte kölcsönadja ugye? :-)))))

Egyébként normális túraleírások vannak benne, csak nem írják ki, hogy hány km..... Az elsõ pont egy olyan bakonyi túra amit sokszor végignyomtam veszprémi létemre :-)

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
..és én még poénkodok itten...

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Ne viccelj! Az egyik leguniverzálisabb javítóeszköz. A III-ik Szivatón is bevált.:)

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
DucTapet viszel, ugye? :D

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Hétvégére összeáll az NRS, mehetünk terepre. Már csak a vázat kell összeragasz...izé...összecsavarozni. :) És kész is lesz.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
PirosTrekes nem beszél, mert elfúj Téged szembeszél.

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

Szivattyút méretezek.
Megyazagyam!

Hátszélszivattyú?
Hát az meg miféle szerzet?:D

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ