Gondolom nagy sár lehetett... épp most pucoltam le a gépet.
Ez relatív.
Annyi sár volt, hogy le kellett mosni a gépet. Nagyjából +15-20 percet jelentett.
De jót tekertünk és még egy alternatív HHH-ról lefele utat is megismertem.
Gondolom nagy sár lehetett... épp most pucoltam le a gépet.
Eredeti szerzõ: lensver
Ne aggódjatok. Amikor Zsizsi hazajött decemberben a California-Colorado 3 hetes napfényes túrájából, akkor ez lett vele:
Dombságtúra megvolt szombaton?
Én is utálom, hogy mindenki ott tetvészkedik elõttem, pedig én sietek. És hiába nyomom a dudát folyamatosan, nem vonszolnák el a hájas seggüket az utamból a birkák! Meg megáll a mammer elõttem, pedig még éppen csak pirosra váltott a lámpa, nagy gázzal még simán átfértünk volna, és még épp volt két autónyi hely a keresztezõdésben. Meg az a sok tirpák is, aki azé dudálgat, mert megálltam du 5-kor a nagykörúton a külsõ sávban, há nem volt parkolóhely, no. Én még a vészvillogót is kiraktam, nem látják az idióták, hogy dolgom van? Múltkor, amikor a Rákóczin parkoltam a buszsávba' csak egy pár békávés meg taxis barom köcsögölt. Meg az a hülye anyuka is, aki pont akkor akarja áttolni a csökött babakocsiját a zebrán, amikor jövök 110-zel. Há' nincs ennek szeme? Remélem nincs jogsija, az ilyenek életveszélyesek az utakon!
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
OFF (ha itt van ilyen )
Szerintem, ha az autósok megfelelõ gépjármûkezelési, közlekedési tudással és vezetési stílussal rendelkeznének legalább 10%kal csökkenének a dugók. Arról nem is beszélve, hogy mi lenne ha egy autóban nem csak egy ember ülne. De a legegyszerûbb az lenne ha szigorítanák a jogosítvány szerzés feltételeit, az emberek 70-80%a alkalmatlan autó forgalomban történõ vezetésére.
ON
A sebesség mindent megold.
Én mennék, de nekem az a hétvége nem jó. A következõ esetleg?
OFF
Gabi, nézd meg
ezt az indexes szavazást.
Az eredményekbõl érdekes tanulságok vonhatók le.
Ja, de nem gáz az idõ. Ma tekertünk egy 60-ast aszfalton Mezzocorona körül. Nagyon szép idõ volt eleinte, - bár nem ezt jósolták - csak délután kaptunk kis esõt. Holnapra is hasonló távot tervezünk, csak lemennénk a Garda-tóhoz, ha meg zrí lesz az idõ, akkor irány Bolzano.
/Amúgy új CUBE bicókat kölcsönöztünk, Shimanó Alfine agyváltóval szerelve. Beszarás, milyen jó ez a cucc!/
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."