Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
18580 hozzászólás a témában

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás

Gondolom nagy sár lehetett... épp most pucoltam le a gépet.

Ez relatív.
Annyi sár volt, hogy le kellett mosni a gépet. Nagyjából +15-20 percet jelentett.
De jót tekertünk és még egy alternatív HHH-ról lefele utat is megismertem.
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

hunnia

hunnia

vendég

• fórumtag
  • 11 hozzászólás
Gondolom nagy sár lehetett... épp most pucoltam le a gépet.

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás
Akit esetleg nem riaszt el a sár, az legyen fél 12kor a Fenyõgyöngyénél, HHH-Normafa-HHH, és persze közötte mindent megmászva.

assasinbug

assasinbug

törzsvendég

• fórumtag
  • 893 hozzászólás
Én gurultam 1 és 3 között HHH reptér- Virágos-nyereg - Solymár útvonalon, fasza volt az idõ, csak az elején a közepén és a végén havazott:D de a végén a havazásban legalább a nap sütött:)

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás
Épp most??? El ne vigyen a cunámi! Az üzenõfalra már azt írkálják a népek, hogy vízszintesen esik a hó. Én is most voltam kint, elég szépen fúj a szellõ.
Ausztria, Kenguruk földje!

carbon-dani

carbon-dani

vendég

• fórumtag
  • 186 hozzászólás
sziasztok!ma valaki ill.valakik ma nem mennek országutizni?mert csatlakoznék.
budapestrõl indulók elõnyben!:argue:

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Igen, mert én nem EL esek, hanem LE!
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás
Ugyan Zsizsi, Nati olyan jól bringázik, hogy sosem esik el. Csak néha megvárja a lemaradtakat a vízvezetõ árok partján heverészve ;)

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás

Eredeti szerzõ: lensver
Ne aggódjatok. Amikor Zsizsi hazajött decemberben a California-Colorado 3 hetes napfényes túrájából, akkor ez lett vele:

Jól van kislány!
Még szerencse, hogy az öreg kaporszakállú nem ver bottal! Vigyorgunk Mi még egymáson! :D

zoozoo

zoozoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 857 hozzászólás
Miért szerencsétlen? Inkább úgy kell neki :) Jegyezd meg jól a szitut, mert ritkán látsz elkapott idiótát.
"Nice boys don't play rock and roll"

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

Dombságtúra megvolt szombaton?

Meg, de csak szólóban mentem, mert gyakran megállogattam az NRS beállítgatás miatt.

Vasárnap viszont, képzeljétek mi történt! Dunakeszin toltuk bolyban oúton, erre egy köcsög audis leszorított minket, nagy dudálással, 110-el. Erre, mint derült égbõl villámcsapás, a sorból kivágódott egy rendõrautó szirénázva, s kb 500 méteren belül elévágott, s leszorította. A fickó meg ott tátogott, s bámult brupán-bután. :D Cumi... Nem tudtunk elmenni röhögés nélkül szerncsétlen mellett.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

elbandi2

elbandi2

törzsvendég

• fórumtag
  • 442 hozzászólás

Én is utálom, hogy mindenki ott tetvészkedik elõttem, pedig én sietek. És hiába nyomom a dudát folyamatosan, nem vonszolnák el a hájas seggüket az utamból a birkák! Meg megáll a mammer elõttem, pedig még éppen csak pirosra váltott a lámpa, nagy gázzal még simán átfértünk volna, és még épp volt két autónyi hely a keresztezõdésben. Meg az a sok tirpák is, aki azé dudálgat, mert megálltam du 5-kor a nagykörúton a külsõ sávban, há nem volt parkolóhely, no. Én még a vészvillogót is kiraktam, nem látják az idióták, hogy dolgom van? Múltkor, amikor a Rákóczin parkoltam a buszsávba' csak egy pár békávés meg taxis barom köcsögölt. Meg az a hülye anyuka is, aki pont akkor akarja áttolni a csökött babakocsiját a zebrán, amikor jövök 110-zel. Há' nincs ennek szeme? Remélem nincs jogsija, az ilyenek életveszélyesek az utakon!

:P

Nevetséges, vagy inkább szomorú, de mindenképpen életszagú...:spoko:
Pedig én még nem is Pesten élek...

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Látom Zed megértettél.
:)

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

itx

itx

törzsvendég

• fórumtag
  • 583 hozzászólás

OFF (ha itt van ilyen :) )
Szerintem, ha az autósok megfelelõ gépjármûkezelési, közlekedési tudással és vezetési stílussal rendelkeznének legalább 10%kal csökkenének a dugók. Arról nem is beszélve, hogy mi lenne ha egy autóban nem csak egy ember ülne. De a legegyszerûbb az lenne ha szigorítanák a jogosítvány szerzés feltételeit, az emberek 70-80%a alkalmatlan autó forgalomban történõ vezetésére.
ON

egyetertek, az emberek gyalogosan sem tudnak kozlekedni, hat meg autoval-motorral.
"keep the rubber side down."
- If you tell the truth you don't have to remember anything. - Mark Twain

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
OFF (ha itt van ilyen :) )
Szerintem, ha az autósok megfelelõ gépjármûkezelési, közlekedési tudással és vezetési stílussal rendelkeznének legalább 10%kal csökkenének a dugók. Arról nem is beszélve, hogy mi lenne ha egy autóban nem csak egy ember ülne. De a legegyszerûbb az lenne ha szigorítanák a jogosítvány szerzés feltételeit, az emberek 70-80%a alkalmatlan autó forgalomban történõ vezetésére.
ON

A sebesség mindent megold.

zoozoo

zoozoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 857 hozzászólás

Én mennék, de nekem az a hétvége nem jó. A következõ esetleg?

Mehetünk mindkét hétvégén is :) De elvileg esõ lesz sajna, aszongyák azok, akik tegnapra is esõt mondtak Bp-re és helyette sütött a nap. Egyszóval még képlékeny :D
Dombságtúra megvolt szombaton?
"Nice boys don't play rock and roll"

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás

OFF
Gabi, nézd meg
ezt az indexes szavazást.
Az eredményekbõl érdekes tanulságok vonhatók le.

Én is utálom, hogy mindenki ott tetvészkedik elõttem, pedig én sietek. És hiába nyomom a dudát folyamatosan, nem vonszolnák el a hájas seggüket az utamból a birkák! Meg megáll a mammer elõttem, pedig még éppen csak pirosra váltott a lámpa, nagy gázzal még simán átfértünk volna, és még épp volt két autónyi hely a keresztezõdésben. Meg az a sok tirpák is, aki azé dudálgat, mert megálltam du 5-kor a nagykörúton a külsõ sávban, há nem volt parkolóhely, no. Én még a vészvillogót is kiraktam, nem látják az idióták, hogy dolgom van? Múltkor, amikor a Rákóczin parkoltam a buszsávba' csak egy pár békávés meg taxis barom köcsögölt. Meg az a hülye anyuka is, aki pont akkor akarja áttolni a csökött babakocsiját a zebrán, amikor jövök 110-zel. Há' nincs ennek szeme? Remélem nincs jogsija, az ilyenek életveszélyesek az utakon!

:P

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás

Ja, de nem gáz az idõ. Ma tekertünk egy 60-ast aszfalton Mezzocorona körül. Nagyon szép idõ volt eleinte, - bár nem ezt jósolták - csak délután kaptunk kis esõt. Holnapra is hasonló távot tervezünk, csak lemennénk a Garda-tóhoz, ha meg zrí lesz az idõ, akkor irány Bolzano.
/Amúgy új CUBE bicókat kölcsönöztünk, Shimanó Alfine agyváltóval szerelve. Beszarás, milyen jó ez a cucc!/

Ne aggódjatok. Amikor Zsizsi hazajött decemberben a California-Colorado 3 hetes napfényes túrájából, akkor ez lett vele: http://img2.tar.hu/n.../33980608.jpg#3

Ezúttal is kitalálunk valami büntit. :D
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Én mennék, de nekem az a hétvége nem jó. A következõ esetleg?
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Aki nem hallott róla, annak itt egy leírás.
Zoozoo szerintem olvasta. :P

A következõ hétvége Húsvét. Tõlem mehetünk vasárnap, de nekem más is jó.
Ki jönne, és mikor menjünk?
(Végig aszfalt, tehát a terep szezon elõtt kellene lenyomni.)

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."