Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
18580 hozzászólás a témában

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás

igen, mi voltunk azok

Mi töltögettünk vizet Mogyoródon. Persze addigra már megcsappant a létszám.
Ausztria, Kenguruk földje!

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Hát akkor találkoztunk. Köszi, hogy utat engedtetek udvariatlanul csörtetõ bandánknak! :D
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

dzsonhee

dzsonhee

törzsvendég

• fórumtag
  • 687 hozzászólás
  • LocationBad Goisern

A fekete Canyon/Fox és Epic duó nem ti voltatok?

igen, mi voltunk azok

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás

Mi szerencsére délután indultunk egy Fót-Mogyoród-Kerepes-Gödöllõ körre így a motorosokból már csak a szalagok maradtak, emg a faszán széttúrt utak:S.

A fekete Canyon/Fox és Epic duó nem ti voltatok?

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás

Kemény csaj ez a Kriszta!
Durván nyomja a lefeléket!
Azért a befejezésen még van mit finomítani! :D

Rossz irányba húzta el a 360 frontflipet. :D

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Kemény csaj ez a Kriszta!
Durván nyomja a lefeléket!
Azért a befejezésen még van mit finomítani! :D

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás

(a gyakori SIM-kártya és mobilcsere garantálja, hogy ilyen bizonytalan legyen a telefonkönyvem)

Hát, akinek veszélyes a munkája, az így csinálja...

Csak most jutottam netközelbe, de látom már teleirkáltatok egy csomó oldalt.
Huhh, amikor láttam, milyet esik szegény Kriszta, megállt bennem az ütõér. Elõször én is azt hittem, hogy eltörött valamid, de hála a jó égnek, nem így történt. S fõleg jó, hogy pl nem vállal vagy térddel kaptad el a fát!

Viszont az esésed 10 pontos, és te jöttél le leggyorsabban a lejtõn. :D
De azért azt nem mondom, hogy csak így tovább, hanem most már óvatosabban!
Gyors gyógyulást kívánok, remélem ez a zúzódás hamar felszívódik. De az tuti, hogy ilyen zúzódást már rég láttam. Ennyire csúnyát.

Egyébként ezt leszámítva a túra nagyon szuper volt, csodás helyeken jártunk, köszönet a túravezetõknek! Még a motorosok se idegesítettek. A legközelebbi Dombság túrán most már mindenki úgy készüljön, hogy ezek nem zajlanak le egy-két durva dolog nélkül!

Zoli: jók a képek!
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
A következõ Dombság-túrán...;)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás

1170 méter szint lett a vége nálam, a végére rendesen rápakoltunk.

Nekünk meglett az 1200 :P

Kriszta! Gyógyulj mihamarabb. 2 hét múlva újra keréken akarunk látni! ;)

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 hozzászólás
jobbulást Kriszta!
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

oldbike

oldbike

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 hozzászólás
hmm... négybõl három! remélem itt megáll az "átok"
sajnálom,jobbulást Kriszta

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
hu baszki, volt tempo, biztos...
ott eltalálni a fát
jobbulást!

zoozoo

zoozoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 857 hozzászólás
Õõõõ, mivel Hozéval egyezkedtem már hét közepétõl, ezért neki írtam egy bocsánatkérõ sms-t, hogy nem tudok menni a bajaim miatt, még a találka elõtt. Neked is kellett volna ezek szerint, mint szervezõ - bocsánat mégegyszer - privátban küldöm számom. (Hagyd el megint, lehetõleg :))
"Nice boys don't play rock and roll"

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
És még én hívom "szivatónak" a börzsönyi túrákat.:D

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Jó, van még mit fejleszteni...:)

De viszont, nem volt defekt! Pedig nem kevés akáctüskében gázoló szakasz volt, szedres-cserjésrõl nem is beszélve!

Értékelni kell a kis javulásokat. Nó defekt, nó lepke - sajnos még a személyi amortizásciós arányon javítani kell. :(

Zoozoo, ránkcsöröghettél volna, hogy nem jössz, nekem (soha senki száma nincs meg...) "éppen" nem volt meg a telszámod! (a gyakori SIM-kártya és mobilcsere garantálja, hogy ilyen bizonytalan legyen a telefonkönyvem)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

zoozoo

zoozoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 857 hozzászólás
Hát ez durva, jobbulást kívánok Krisszta!; 10 pontot adok a fán mért sebzésre olyan magasságban; a váznak: r.i.p.
Sajnálom, hogy nem voltam ott, (nem a történtek miatt).... Dante, nem tudsz egy normális túrát szervezni??!? :)
"Nice boys don't play rock and roll"

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.292 hozzászólás
Kriszta, ha tanulsz belõle, akkor megérte az esést. Jobbulást!

Fantasztikus gurulás volt, isteni társasággal, idõvel. számomra a "dombság" az új hegység :)
"The faster you are, the slower your life goes by" - Lucas Brunel

Krisszta

Krisszta

vendég

• fórumtag
  • 46 hozzászólás
Köszönöm a jókívánságokat és a Zoli telefonjára érkezett aggódó hívásokat is!
Igyekszem gyorsan meggyógyulni, bár most még minden porcikám fáj deréktól lefelé.

Tanultam az esetbõl, óvatosabban fogok közlekedni olyan helyeken, amelyeken elõször járok. Fõleg lefelé. :) A rosszban a jó, hogy ezt az esést viszonylag olcsón megúsztam.

Bringám lesz, mert az a gyönyörûséges pyxis vázam megvan, fent figyel a szekrény tetején. Bár a Zolit nagyon megijesztettem és most még fenyeget, hogy nem rakja össze. Remélem 2 hét múlva már makkegészséges leszek és akkor újra tudok veletek tekerni ÓVATOSABBAN.:)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Ha mentek a Küdõi-hegy völgyében a "radar" alatt a Bolnoka és az Isaszeg-Nagytarcsa aszfalt között, észak dél irányban, akkor meglátjátok balkézfelé. :)

dzsonhee

dzsonhee

törzsvendég

• fórumtag
  • 687 hozzászólás
  • LocationBad Goisern
Huhh..durva túrán vagytok túl.
Krisztának jobbulást, szegény biciklit is sajnálom:(.

Mi szerencsére délután indultunk egy Fót-Mogyoród-Kerepes-Gödöllõ körre így a motorosokból már csak a szalagok maradtak, emg a faszán széttúrt utak:S.

A siratófal az pontosan merre található? Esetkeg egy térképen beikszelné valaki a helyét?