Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
18580 hozzászólás a témában

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
szombat aszfaltos körre beneveznék énis!

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Döntsetek, én szívesen csatlakozom hozzátok, ha vasárnap - is - mentek.

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Tényleg, Zsizsi! Ez mondtad is a telefonba bele.
Akkor mostan mi legyen? Menjünk szombaton nagyaszfaltos körtet, vasárnap meg kispilises körtet?

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Húú tökik, itt csúcsforgalomvan szülinapból! Minden érintettnek sok boldogságot és jó egészséget! ;)
H.Zolinak köszönöm a jó kívánságot, majd elteszem a születésnapomig. A spájzban elfér a befõttek mellett. :D
Rögtön "bontom a rendet", nekem a szombat nem jó bomba biztos programom van, vasárnap viszont szabad, avagy megy aki tud, én meg néha gondolok rátok!
Talán...:)

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
'há mennyünk mink is nagyaszfaltos körtet. Mindegyaz.
:)

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Részemrõl nem játszik a dolog:(, mert aznap hosszút megyek aszfalton (nagy Dunakanyar-, vagy balassagyarmati kör)

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Én is köszi és Hozé, VV, Richie éljen sokáig! Meg mintha Zsizsinek is mostanában lenne, tehát õt is.:D
Na, most hogy a nagy körbenyalás megvolt:p, a nevezett uraknak nincs kedve jövõhéten tekeregni egyet a Pilisben, egy olyan lazát, amerre kedvünk tartja? Persze nem zárt körûen, akinek kedve van az csatlakozhat. Mivel VV-nek nincs ki minden kereke, mármint a montin, és rábeszélni sem tudom, hogy adok neki kölcsön kereket, lehet aszfaltos tekergés is. Szombat 9h-kor UVH?

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 hozzászólás

Isten éltesse sokáig Hozét, és utólag ugyan, de hasonló jókat kívánok HZolinak és Richienek is:)

köszi és H.Zoli+Hozé éljen sokáig
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 hozzászólás

Ez kb. hány km és mennyi idõ alatt tervezed letekerni? A Kékes oda-vissza már régi eddig meg nem valósult tervem.

tavasszal csináltuk már.
Dante! asszem mérte.220/2000? kb. és 9 óra körül megjártuk(országútival)
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás

Isten éltesse sokáig Hozét, és utólag ugyan, de hasonló jókat kívánok HZolinak és Richienek is:)

Köszi Valéria!
Egyetértek!

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 hozzászólás

jövõ hét végén vagy ha az idõjárás közbeszól az utána következõn,tervezek egy kékes oda-visszát.
bp-i indulás(pirkadatkor),nyeregben étkezõs,kis dolgokon kívül nemkicsatolós :) nem szétszakadós(de haladós) szezonzáró tekerés.
aki szeretne csatlakozni, megteheti privátban. szívesen látom!

Ez kb. hány km és mennyi idõ alatt tervezed letekerni? A Kékes oda-vissza már régi eddig meg nem valósult tervem.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 hozzászólás
jövõ hét végén vagy ha az idõjárás közbeszól az utána következõn,tervezek egy kékes oda-visszát.
bp-i indulás(pirkadatkor),nyeregben étkezõs,kis dolgokon kívül nemkicsatolós :) nem szétszakadós(de haladós) szezonzáró tekerés.
aki szeretne csatlakozni, megteheti privátban. szívesen látom!

Rabbit

Rabbit

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.013 hozzászólás
  • LocationKelenföld
Húú, azoktól nagyon félek. Köszönöm, hogy figyelmeztettél.

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 hozzászólás

Ma meló után gurulok egyet itt, a Budai hg.-ben, szürkületig. Akinek van kedve csatlakozni, szívesen látom. (Sárga jelzés, egynyomtáv, kihúzott nyereg.)

DARAZSAK!

hüvösvölgytõl menõ sárga a hhh felé ahol becsatlakozik a (már a reptéri oldalon) kék-körútba. azt a környéket érdemes elkerülni

Rabbit

Rabbit

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.013 hozzászólás
  • LocationKelenföld
Ma meló után gurulok egyet itt, a Budai hg.-ben, szürkületig. Akinek van kedve csatlakozni, szívesen látom. (Sárga jelzés, egynyomtáv, kihúzott nyereg.)

Rabbit

Rabbit

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.013 hozzászólás
  • LocationKelenföld
Duplázás, elnézést kérek.

Rabbit

Rabbit

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.013 hozzászólás
  • LocationKelenföld
Az Iluska-forrás után van egy kemény jó eséllyel tolós mászás, (ezért ha haladni akarok a lovarda felé szoktam kerülni.) A Zajnát körhöz érve (a Kopár csárda feletti terület), balra simább az út, ott szoktunk feljönni, jobbra keményebb lejtõt találsz. Egyébként a környék klassz egynyomtáv, kidõlt nyamvadt fenyõkre a vége felé számíts.
Ja, meg a MOL is kettényeste az ösvényt és egyben a hegyet a gázvezetékével, ott is tolós egy pár méter.

szucs76

szucs76

vendég

• fórumtag
  • 47 hozzászólás

Csakis a piros, az meg az én kedvencem

Na, akkor megnézem mind a kettõt :)
Ja és még egy kérdés, Pilisszántó és Kalastrompuszta közötti bringás dózerútról, a piros (ha jól emlékszem) jelzésen át lehet jutni a Kopár csárdához? Mennyire jól járható?

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

és igérem kevesebb "csúcsos" épületet fotózok....

Jajj, azt nem azért írtam!
Te csak fotózz úgy, ahogy eddig is tetted, mi meg majd a képek láttán csorgatjuk a nyálunkat, ahogy eddig is tettük.