Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
18582 hozzászólás a témában

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Burce és KeX igen! Õket kérdezd! Idén is mennek egy szakaszon, valahogy Pünkösd magasában, de a Savanyugabi is lenyom egy szakaszt akkor!

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.078 hozzászólás
Sziasztok! Volt innen már valaki aki bringával nekivágott az OKT-nak?
" A Cube el van vetve! "

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Hosi, Te perverz! :D

Dante hosszút akarsz menni, vagy rövid, de keményet!?
Aztán kinek az autójában fogsz aludni hazafelé menet!? :D

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Én csak szombaton tudok hosszút tekerni, de akkor izmosat és keményet mennék. Vagy egy hosszú pilisi menet kellene, vagy pedig egy hosszú pilisi kör. :) Vasárnapra CC-zést a környéken.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Hosi

Hosi

törzsvendég

• jóváhagyásra váró
  • 431 hozzászólás
Költözködés, bútorpakolás! Na! Valaki! Senki! Itt is vannak kistányérok, nagytányérok, rövid mászások, zúzós lefelék.

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás
Hétvégére ki mit tervez?

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.977 hozzászólás
àtnéztem egy pár oldalat/képeket és tényleg vannak jó bringahelyek Magyarországon is. Jó volna egyszer oda eljutni.

Csak ugy hangosan gondolkodtam, sry

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás

Ma egy kis Gerecse látogatás volt,remek hely amely több figyelmet érdemel!

bemutatnám Olee kunyhóját:

http://picasaweb.goo...163578967870738

:D

amúgy szép táj. :)

Ariadne

Ariadne

törzsvendég

• fórumtag
  • 303 hozzászólás

A tervben a "régi vasút" útvonala is szerepelt,de sajnos a gyülekezõ felhõk miatt elhalasztottuk-sajnos!A túra útvonala:Héreg-erdészeti-P.marót-Bikolpuszta-/vasút egy része/-Tardos-Héreg.Kitérõk voltak,de csak a felfedezés érzésével-csak ajánlani tudom!
http://picasaweb.goo.../RVidGerecseTRa

De gyönyörû! Lehet, nyáron megint el kellene nézni arrafelé, egészen más a táj. És tetszenek a fotók is. :)

Remélem összefutunk még, Börzsönyben vagy máshol. ;)

oldbike

oldbike

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 hozzászólás
A tervben a "régi vasút" útvonala is szerepelt,de sajnos a gyülekezõ felhõk miatt elhalasztottuk-sajnos!A túra útvonala:Héreg-erdészeti-P.marót-Bikolpuszta-/vasút egy része/-Tardos-Héreg.Kitérõk voltak,de csak a felfedezés érzésével-csak ajánlani tudom!
http://picasaweb.goo.../RVidGerecseTRa

zoozoo

zoozoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 857 hozzászólás
Ja, értem, elnézést...

Akkor ezzel volt a gond :D
http://picasaweb.goo...763225179645522
Na jó, abbahagytam a kötekedést :)
"Nice boys don't play rock and roll"

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Nem az xterra rész volt kemény, hanem a S+ szakasz a Hoffman-kunyhótól...
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

zoozoo

zoozoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 857 hozzászólás
No, én is megraktam az aszfaltot, amit lentebb írtam + visegrádi várhoz is felmentem még körbenézni. Nem jött össze a titkon remélt 2km szint, "csak" ezerhéccá' lett.

Ideje feltenni a terepgumikat, ahogy nézem, de az biztos, hogy xterra pályára fenntartással érdemes menni, fõleg, ha ott van a bajnok úr :D

---

Kolibri szárnyak nélkül: http://picasaweb.goo...794581147601554

Dungeon: http://picasaweb.goo...807728042494946
"Nice boys don't play rock and roll"

minuvtcr

minuvtcr

vendég

• fórumtag
  • 66 hozzászólás

A p+ sajnos szinte állandóan ilyen minõségû,de azért járható.Jobb,hogy arra mentél mivel én tovább tekertem a baloldali erdészetin és megkeresetem a K háromszög becsatlakozását :) nem mosolyogtam.Milyen volt Holló-kõ..Hozzácsaptam azt is amelyet hiányoltál ... :)

Széép. Nagyon megérte felmenni, és végülis nem volt olyan rémes a feljutás. Jó, párszor én vittem az Epicet, de ezzel már bõven lógtam neki :). A vége 72 kilcsi lett és 1892 m. Királyréten a vége felé már ki voltam idegileg a sok nyomvájúzástól, komolyan gondolkodtam rajta hogy aszfalton lehúzok, de szerencsére a piroson mentem Verõcére. A Les-völgy túl szûk a bulldózereknek, víz is töb volt, mint októberben, amikor arra jártam, igazi élménybringázás volt a vége.

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.036 hozzászólás
hát nem szoktam elszáguldani a túrázók mellett, sõt pont ez az hogy mindig megköszönöm ha elengednek, ma 1 db! emberke mondta, hogy szívesen, lehet nem vagoyk szimpatikus, legközelebb megborotválkozom bringázás elõtt :D

"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"

hegyi kecske ; zõdcség ; városi vadász

a bringaszállító

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.278 hozzászólás

Tekerjetek éjjel, meg télen, nincsenek túrázók, nincsenek konfliktusok. :D

akkor meg a puskás emberek...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Tekerjetek éjjel, meg télen, nincsenek túrázók, nincsenek konfliktusok. :D

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
én ma Holdvilág-árok/Lajosforrás környékén gyalogtúráztam, többször is találkoztunk egy Gyilkos Lódarázzsal (fully varioval volt), vigyorogva köszöntünk egymásnak, és igazítottuk útba a másikat. a szintén gyalogtúrázok is mind visszaköszönnek, kivéve egy sznob nyugdíjaskorú csoportot.

a Jánoshegyi pirosra is került egy-egy vastagabb ág (gyk. fa), a túrázók jól elüldögélnek rajtuk, de amikor elõttem felbukkan 10m-re, és jövök 20-25el, akkor az éppen rajta ülök is halálra lepõdnek, meg én is.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Azért segít, ha nem gangolsz el mellettük 60-al, neadjisten elõre köszönsz, s megköszönöd. Ma kb 50 túrázóból 50 visszaköszönt, s azt mondta, hogy "szívesen". :)

Hát ja csak amikor 20-25el dörgetek lefelé az egynyomsávoson aztán elémugrik egy akkora kupac ág az út közepén, mint egy ház, akkor van meglepetés, bele is rongyoltam egy ilyenbe (K+-on vigyázzatok)

Még mindig jobb, mint nálunk (Gödöllõi dombság), ahol árkot ásnak keresztbe (villanyak törés), vagy madzagot feszítenek ki nyakmagasságban. (meg is halt egy CM-os...)

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.036 hozzászólás
ezek erdészek voltak, vagy traktoros akciónyugdíjasok, mert sok is meg nehéz is volt a kupac

ja amúgy észrevettem, hogy errefelé kicsit máshogy néznek a bringásokra, a túristák olyan vérben forgó szemekkel álltak odébb, hogy azt hittem néha levernek a bringáról, persze útbaigazítást kér a bunkója, mert azt nem tudja hol van, a térképen meg nem tudta elolvasni hogy a sárga pont jelentése: ÖN ITT ÁLL!
tegnap is ezt éreztem, ma is, ergo itt valahogy ellenségek vagyunk

most irigylem magam mikor a bükkben otthon bringázhatok, ott köszönõviszonyban vannak a bringások-túrázók, amolyan te is a természetbe jöttél, mi is, hasonló érdeklõdés ,jó emberek vagyunk, itt meg...:(

"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"

hegyi kecske ; zõdcség ; városi vadász

a bringaszállító