Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
18580 hozzászólás a témában

oldbike

oldbike

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 hozzászólás
A Börzsöny sem volt sármentes a tegnapi esõtõl,de tekerhetõ.Kámor alatti "Hugó-villát" akartam megkeresni,nem találtam-majd legközelebb.Verõce-Királyrét-régi országút-Závoz-Királykút forrás-motor út-Csánki kert-S-Kámor-Királyháza-Kenyeres forrás-sotteres-Z+ -Z -Magosfa-Oltárkõ-Magas tax-Verõce
egy 90-es és 1460 szint-kellemes volt :)
http://picasaweb.goo.../SarasKMorKeres

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

A mai túrának is több tanulsága van.
1. McGywer semmivel sem jobb Danténál.:)
2. P.Tomi sem, mert nagyon egy húron pendülnek Mekivel, nem hiába van egyforma vázuk, azonos szülinapjuk, egyformán lököttek is!
3. Utálom a Budai-hegységet, esõ után meg különösen. Ez nekem ott nem örömbringázás volt
4. Már megint Zsizsi tehet mindenrõl. Eredetileg az UVH-tól indultunk volna a Pilisbe fotózni-lazulni, de megbeszélte McGywerrel hogy csapódunk hozzá.Aztán a 6-ik kilométernél látta, hogy szívás lesz, ezért gyorsan fékhibát imitált és lelépet a galád, minket meg otthagyott a másik babaarcú gyilkossal.:D
5. Az AVID fékekkel valami baj van, mert ma hárommal is szívás volt. (Juicy seven, BB7, SD7)
6. Zoozoo-val miután leléptünk a sárimádó szektától, végre tekertünk egy olyan túrás-örömbringásat fel Pilistetõig, onnan meg a Hosszúhegyin át haza. Nem is gondoltam, hogy onnan ilyen messze van Csepel. Illetve elöbb Piroskát kellett megfürdetni, mert nagyon gyalázatosan nézett ki. Nekem kereken 90km lett a vége, kb 1100m szinttel. Azért jó volt.

Mai képek

:káröröm-ezerrel: :)
Ó Ti szegények, már azt hittétek, megússzátok...
KÖSZI MEKI!

1. Én megmondtam volna elõre...;)
2. Ezt is.
3. A Nagy Kevélyen én is korcsolyáztam lefelé, vicces volt.
4. Egyetértek.
5. Köhöm-köhöm. Combizomszakadás. Az is Avid volt. :chin:
6. Kár, hogy nem találkoztunk, mert mi is felugrottunk akkormár egy csuszára Dobkõre. Persze máshogy ütemeztük a napot, mert csak most értem haza. :D

Egyébként a társasággal, akiket lefotóztatok, mi is találkoztunk, még valahol a Hosszúhegy környékén.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

Az elsõ a Virágos nyereg után a sárgán, a Rózsika-forrás elött azt hiszem a nagy kanyarban, a második a forrás után a Les-hegy oldalában. Solymár felõl sokkal közelebb van, mint a HHH felõl.

kösz
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

zoozoo

zoozoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 857 hozzászólás

Nem lehetett beállítani, a pipa felõli oldal elöl-hátul nem akart mozogni. Nem akart eltávolodni a felnitõl, akárhogy lett állítva. Valamiért szorult, de nem jöttünk rá, hogy miért.

Igen, erre ha van esetleg valakinek valamilyen ötlete, akkor megoszthatná - írok a fék topicba is.
"Nice boys don't play rock and roll"

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Az elsõ a Virágos nyereg után a sárgán, a Rózsika-forrás elött azt hiszem a nagy kanyarban, a második a forrás után a Les-hegy oldalában. Solymár felõl sokkal közelebb vannak, mint a HHH felõl.

zoozoo

zoozoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 857 hozzászólás
No, annyit mondanék, hogy ezek a rémtestvérek tényleg egy húron pendülnek - saras ikrek! :)
Jó volt a 3 óra/16km után végre tekerni is, pilis szerpentin frankó volt, az idõfutam is a rómain :D
"Nice boys don't play rock and roll"

assasinbug

assasinbug

törzsvendég

• fórumtag
  • 893 hozzászólás

ez merre volt ?

http://picasaweb.goo...361187947309330

ez állítólag a sárgán, de nekem piszkosul nem rémlik:)

most már lyó

és ez ?

http://picasaweb.goo...361802127632786

ez a Rózsika-forrás mellett van, az út ott megy ahol a fotós áll

u.i. bocs, h így belepofázom;)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

Rossz a link, melyik?

most már lyó

és ez ?

http://picasaweb.goo...361802127632786
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Rossz a link, melyik?

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

De, a sárgán.

ez merre volt ?

http://picasaweb.goo...361187947309330

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

Virágos-nyeregrõl merre menetetek, a Rózsika-forráshoz, mert ha jól látom a képekbõl, akkor nem a sárga jelzésen, ugye?

De, a sárgán.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Ma egy Szfvár- Gánt- Kõhányás-puszta- Várgesztes- Vérteskozma- Csákvár- Lovasberény- Meleg-hegy- Pákozd- Szfvár kört mentem, egyedül a Várgesztes elõtti kék szakaszon volt sár, de tekerhetõ.

A sebesség mindent megold.

assasinbug

assasinbug

törzsvendég

• fórumtag
  • 893 hozzászólás
Virágos-nyeregrõl merre menetetek, a Rózsika-forráshoz, mert ha jól látom a képekbõl, akkor nem a sárga jelzésen, ugye?

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Nem lehetett beállítani, a pipa felõli oldal elöl-hátul nem akart mozogni. Nem akart eltávolodni a felnitõl, akárhogy lett állítva. Valamiért szorult, de nem jöttünk rá, hogy miért.

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Hm.
Szép öröm a káröröm! :)
A féket megjavítottuk - sikerült felkeltenem a haveromat és kinyitotta a boltot Máriaremetén. Utána elmentem a Kevélynek, aztán kisebb nagyobb vargabetûkkel Visegrádra, majd vissza. 3/4 5-re beértem Budára. Sár volt, de nem vészes. gyakorlatilag csak a bicómon van egy kevés. (Azért a köves lefeléken csúszott imitt-amott.) Sajnálom, hogy ilyen hülye malõr miatt el kellett válnunk tõletek, de kárpótoltam magamat!
Amúgy nem az Avid fékekkel van a baj. Nekem két autómnál - azonos márkánál - is elõfordult már hasonló. (Az SD7-el mi baj volt?)
A fékhibához még annyit, régen, mikor még országútiztam, ez rendszeresen elõfordult a patkófékeknél, hogy elszállt a fékbetét.

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
A mai túrának is több tanulsága van.
1. McGywer semmivel sem jobb Danténál.:)
2. P.Tomi sem, mert nagyon egy húron pendülnek Mekivel, nem hiába van egyforma vázuk, azonos szülinapjuk, egyformán lököttek is!
3. Utálom a Budai-hegységet, esõ után meg különösen. Ez nekem ott nem örömbringázás volt
4. Már megint Zsizsi tehet mindenrõl. Eredetileg az UVH-tól indultunk volna a Pilisbe fotózni-lazulni, de megbeszélte McGywerrel hogy csapódunk hozzá.Aztán a 6-ik kilométernél látta, hogy szívás lesz, ezért gyorsan fékhibát imitált és lelépet a galád, minket meg otthagyott a másik babaarcú gyilkossal.:D
5. Az AVID fékekkel valami baj van, mert ma hárommal is szívás volt. (Juicy seven, BB7, SD7)
6. Zoozoo-val miután leléptünk a sárimádó szektától, végre tekertünk egy olyan túrás-örömbringásat fel Pilistetõig, onnan meg a Hosszúhegyin át haza. Nem is gondoltam, hogy onnan ilyen messze van Csepel. Illetve elöbb Piroskát kellett megfürdetni, mert nagyon gyalázatosan nézett ki. Nekem kereken 90km lett a vége, kb 1100m szinttel. Azért jó volt.

Mai képek

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás
Én már le is csutakoltam a kétkerekût :)

Zoli! Onnan, ahonnan leváltatok, már alig volt sár! :) Tehát nem McGywer volt az oka mindennek :D
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás
Meghiusult a túra, a hátsóféket tartó egyik csavart sikerült elhagyni Nagykovácsi után...

Zsizsinek meg még a HHH-n leszakadt hátul az egyik pofáról maga a pofaanyag, úgy egyben leesett a hordozófémrõl.

Meg volt sár is.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
ÁÁÁ, tuti nem, már korábban is akartam írni vmi ilyesmit errõl, mert annyi helyen járt már az a videó, én meg sokat agyaltam rajta :)

Tekerni csak du. CM-re, mert még kúrálom magam, meg feltakarítom a lakást :-/

Ami nekem tetszett "hardcore" XC az a Maestro reklám

és a CS

emmeg retro DH
http://www.youtube.com/watch?v=orMmO5d00dE

ezek meg csak úgy, mert a Giant szóra kidobta õket a gép, és duuurva :)
http://www.youtube.com/watch?v=bNaRbh2dl6I&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=PaOWJxEr3U0

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Valéria,
ne sírj. Vannak még egyéb szép tevékenységek is.
Kötés, horgolás, kereztszemes hímzés.
Merj önmagad lenni!
:D

Keresztszemes dologban otthon vagyok:D

Kala!
Te meg túlreagálod a dolgot, és olyanokat is beleképzelsz a történetbe, amirõl szó se volt.:)
Menjél inkább tekerni!:D