Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Please log in to reply
18580 replies to this topic

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Dante, a TE esetedbõl tanulva én biztos, hogy megvárom inkább a helyszínen a rendõrt, mert sose remélném, hogy utólag az autós majd kárpótolni fog. Fõleg egy ilyen p...a.
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,693 posts
Hallottam a sztorit Natitól, már megint visszaköszön a magyar valóság... Pedig még az ótós kreszkönyvben is van kerékpáros fejezet, abból kiderthette volna, hogy a bringás is egyenrangú közlekedési partner.
Viszont kár, hogy nem hívtatok rendõrt, hiszen a hozzáállása miatt nem érdemelte meg, hogy elnézõek legyetek vele, és hiába van meg a telefonszám, másnap már sokan másképp látják az esetet és nekiállnak erõsködni. Tudod, itthon ez trendi :( Amellett vajon el fogja fogadni, hogy egy SLR nyereg és egy RF kormány úgy legalább 30 rugó? -Te jó isten há' annyibó három biciglit is lehet venni! Persze kívánom, hogy ne így legyen. Volt már cimborám, akit elcsaptak és teljesen korrekt volt az autós, amikor fizetni kellett. Igaz, nem volt nagy összeg.
Ausztria, Kenguruk földje!

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Kártérítés vagy valami?

A sebesség mindent megold.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Engem nem szoktak elütni. Bár ma majdnem rám esett egy idióta görkoris kiscsaj a bringaúton. Nem csoda, hogy utálok aszfaltozni.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Ma is eseménydús ride volt a Pilisben, kezdõdött rögtön azzal, hogy elütöttek. Nem, én nem VV vagyok, nekem semmi bajom nem lett, eltekintve, hogy a leüléssel most némi problémám lesz 2-3 napig :), s az NRS is egész szépen túlélte (bár SLR nyereg kiszakadt, vadiúj RF kormány megzúzódott), de legalább a Peugeot-t is sikerült szépen meghúzni. Tipikus jobbhorog, mi ketten megyünk felfelé, csaj mellénkér, majd nyom egy jobbost, PUFF, pont telibe. Pár mondatát azért idézném:

"Mér nem mennek kerékpárúton?" (mert nincs, s mellékút volt különben is - Mátyás király u. Üröm felé)
"Miért nem lassítanak minden (!) elágazás elõtt?" (ecsém...)
"Azt hittem, hogy állnak, s még nem érnek oda." (baromi jól egyensúlyozok egyhelyben a tûzõ napon az árokparton :D)
"Na ezért utálom a kerékpárosokat." (köszi, kölcsönös)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts

A térkép alapján igen.

Akkor Zednek igaza van, azon csak tavaly másztam fel, idén a hó keresztülhúzta a keménykedési törekvéseket. :) De az annyira nem vészes azért. Max ha vizes, de akkor az utolsó 3-4 méter totál tekerhetetlen.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Én csak úgy tudom, hogy az egyik a tüskés, a másik a csalános. :)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Én a kék csíkról beszélek?

én arra gondolok, ami valami tó mögött indul

A térkép alapján igen.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Pedig szóltam. :)

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts

Ééééérted, HOLNAP ficcenti be a letexet. Miután kijött a dombok közül. Ma a polcon álltak. Ecsém...:D

[IMG][IMG]http://img258.imageshack.us/img258/9634/nvtelensx0.th.jpg[/IMG][/IMG]

Dante! Kabbe!:D
Arról nem volt szó, hogy olyan tüskeszõnyegen kell biciklizni, hogy a fakírok visongva hemperegnének benne. Különben is, én csak 1 defektet kaptam (meg 5x ráfújtam a második lassú defektemre).:P

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Dante kamuzik, ott idén nem is jártunk... Annyira nem kemény, de van benne egy öt méteres szakasz, ami még lefele is bajosan abszolválható.

Hát igen, arra a részre gondoltam, de kicsit hosszabbnak tûnt, kb 10m, lefelé nem megoldhatatlan, bár én nem vállalnám be.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Ééééérted, HOLNAP ficcenti be a letexet. Miután kijött a dombok közül. Ma a polcon álltak. Ecsém...:D

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts
Üdv a Defekt Túra résztvevõinek!
Dante lustasága miatt Nagytarcsáról, majdnem a kapujukból indultunk. Gondolom a legközelebbi dombság túrán már mi fogjuk kelteni kávéval.:)
Jó kis turné volt ez a mai is, nagyon jó helyeken mentünk, csak az a rengeteg defekt és légy nem hiányzott. Ha jól számolom 9 defektünk volt összesen, ami azért sok. Én mindenesetre holnap ficcentem be a latexeket.
Szegény Zergét a végén már sajnáltam, láttam rajta, hogy megviseli a sok várakozás. Az utolsó össznépi gumiszerelésnél aztán be is sokallt. Én 58 km-t mértem, szerintem olyan 1200 m szinttel.
Dante! Egy rendes (adatokkal) szintrajzot dobj fel légyszíves.

Mai képek itt

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Én a kék csíkról beszélek?

(én arra gondolok, ami valami tó mögött indul, van 2-3 fa keresztben, utána meg köves-gyökeres, a vége meg letörésszerûen csinál egy 90-fokos balkanyart egy merdek 3 méteres szakaszon - utána meg defektride a cserjésben)

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,693 posts

Én felmegyek rajta, s nem vagyok igazán kemény. Idén csak egyik irányban volt meg, de tavaly, ha jól emlékszem, mindkettõ irányban elcsatangoltunk.

Dante kamuzik, ott idén nem is jártunk... Annyira nem kemény, de van benne egy öt méteres szakasz, ami még lefele is bajosan abszolválható.
Ausztria, Kenguruk földje!

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Ez az az ösvény ami a falu végén a tótól indul a Mátyás kút fele?

Nem, ez nem az.

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,453 posts

Az igazán keményeknek ajánlom Várgesztesrõl induló K+ jelzést, annak minden elismerésen, aki felmegy.

Ez az az ösvény ami a falu végén a tótól indul a Mátyás kút fele?

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Én felmegyek rajta, s nem vagyok igazán kemény. Idén csak egyik irányban volt meg, de tavaly, ha jól emlékszem, mindkettõ irányban elcsatangoltunk.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Megvolt a túra, kicsit hosszúra sikeredett, 8ó15p, sok volt az útkeresés+kajálás. Kicsit nagyobb volt a sár, mint múlt vasárnap, de simán tekerhetõ (persze, ha nem semi-slick gumival mentek, mint én :) ), csak 1-2 helyen kell leszállni. Az igazán keményeknek ajánlom Várgesztesrõl induló K+ jelzést, annak minden elismerésen, aki felmegy.

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts
Látom nem csak errefele van az ipari fakitermelés :(

Ráadásul a fasza singletrackoken is otthagyják a ****ök a szemetet hogy ne lehessen hasítani :rocketman

(Elnézést, hogy izgalmasabb legyen...)

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám