Idén is el kéne mennem egy nagyobb turhára Veletek, jó móka volt tavaly is
Dehát idõm mint a semmi
Üdv a Defekt Túra résztvevõinek!
Dante lustasága miatt Nagytarcsáról, majdnem a kapujukból indultunk. Gondolom a legközelebbi dombság túrán már mi fogjuk kelteni kávéval.![]()
Jó kis turné volt ez a mai is, nagyon jó helyeken mentünk, csak az a rengeteg defekt és légy nem hiányzott. Ha jól számolom 9 defektünk volt összesen, ami azért sok. Én mindenesetre holnap ficcentem be a latexeket.
Szegény Zergét a végén már sajnáltam, láttam rajta, hogy megviseli a sok várakozás. Az utolsó össznépi gumiszerelésnél aztán be is sokallt. Én 58 km-t mértem, szerintem olyan 1200 m szinttel.
Dante! Egy rendes (adatokkal) szintrajzot dobj fel légyszíves.
Mai képek itt
A térkép alapján igen.
Én a kék csíkról beszélek?
én arra gondolok, ami valami tó mögött indul
A sebesség mindent megold.
Ééééérted, HOLNAP ficcenti be a letexet. Miután kijött a dombok közül. Ma a polcon álltak. Ecsém...
Dante kamuzik, ott idén nem is jártunk... Annyira nem kemény, de van benne egy öt méteres szakasz, ami még lefele is bajosan abszolválható.
Én felmegyek rajta, s nem vagyok igazán kemény. Idén csak egyik irányban volt meg, de tavaly, ha jól emlékszem, mindkettõ irányban elcsatangoltunk.
Ez az az ösvény ami a falu végén a tótól indul a Mátyás kút fele?
Ez az az ösvény ami a falu végén a tótól indul a Mátyás kút fele?Az igazán keményeknek ajánlom Várgesztesrõl induló K+ jelzést, annak minden elismerésen, aki felmegy.