Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Please log in to reply
18580 replies to this topic

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Máskor kérj meg valakit, hogy tegye Õ a kezét a feneked alá!
Hidd el, lesz jelentkezõ! :D
A francia dokin meg nem lepõdöm meg. Annó engem is elhajtott egy ilyen doki a búsba. Egy napja rókáztam és f.stam, õ meg sem vizsgált, csak rávágta hogy gyomorrontás. És ha rosszabb? Csak legyintett.
Mákja volt a csigaevõnek, mert bejött neki.
Sok-sok türelmet és gyors gyógyulást Néked! ;)

Bikertigger Mit tudsz!?
Én a merevfarút szemeltem ki, nem a fullyt. Azt is hanyagoljam?

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,272 posts

AM bringa az már biztos. Van három-négy váz. Már csak magammal kell megállapodnom. A többi titok! :D
Merida, Giant, Kona.

ha meridából AM azt inkább hanyagold...sztem
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

dit

dit

törzsvendég

• fórumtag
  • 441 posts
Semmi extra, snowboard, utolsó nap, utolsó csúszás.
A hét végére annyira szétütöttem a farokcsontom (pedig volt rajtam protector), hogy nem igazán szerettem volna még egyszer ráesni, így reflexszerûen magam alá tettem a kezem egy esésnél :(
A Francia orvos nem sokat adott a protokollra, úgy ahogy voltam, érzéstelenítés nélkül rakta helyre az elmozdult törést. Fél percig üvöltöttem lélegzetvétel nélkül, mérték a haverok a váróban.
Itthon nem bírtam a fenekemen ülni egy percig sem, így rá két hétre leestem egy lépcsõn. Természetesen a gipszelt kezemre, ezáltal eltört megint amit 2 hete raktak rendbe a Sportkorházban.
Hát így...
"Soha ne félj kimondani azt, amirõl egész lelkeddel tudod, hogy igaz." Márai Sándor

www.szaguldoviragok.hu

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Hogy sikerült elintézni kicsi csuklódat!? (Csak rémtörténeteket hallottam.)

dit

dit

törzsvendég

• fórumtag
  • 441 posts
Utálom a bizsut, csak nemesfémben utazom :D
De nem apróztam el, rögtön hármat is belém raktak.
Csak tudnám, hogyan fért el abban a vékony csuklóban ennyi fém...:chin:
"Soha ne félj kimondani azt, amirõl egész lelkeddel tudod, hogy igaz." Márai Sándor

www.szaguldoviragok.hu

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Dit!
Csúszkálunk, csúszkálunk,
egy kis dombra lecsücsülünk,
recss!
Drága, ennyire szereted a bizsut, hogy beültetve hordod!? :D

dit

dit

törzsvendég

• fórumtag
  • 441 posts

ja,---ja
éppen a szombati xterra elötti estén próbáltuk fel a Kata kocsijárán lévõ bringatartóra a cangát.aztán mikor vettem volna le a kerót rosszul léptem le.ráadásul papucsban voltam... :)
szóval leléptem és "picit" rosszul érkeztem.kifordult a bokám,de nem kicsit.kb fél perc alatt duplájára nõtt!ilyet még nem láttam.azt hittem,hogy nem is az én bokám...durván nézett ki.!
szóval este nyolc után már a balesetiben voltunk és éjjel kettõkor távoztunk egy szép fekvõgipsszel.ezt keddig kell viselnem(remélem)!akkor majd kapok valami járó-gépet-rögzítõs valamit amivel már lehet majd bicegni,de terhelni legalább 2-4 hétig nem.sajnos még úszni sem... :(
állítólag 10évvel ezelött ezt még mûtötték volna---hm---eléggé megijedtem mikor azt mondták felkerülök osztályra,de ez csak annyit jelentett,hogy valami doki megvizsgál.persze elkezdtem képzelõdni és már simán bevizionáltam egy jó kis vágást a bokámra.ehelyett a doki megnyugtatott,hogy ez 100%osan gyógyul,de nem szabad a rehab idõben izmozni.
úgyhogy most már ismerem a hanyat,oldalt,hason-fekvést és ezek millió változatát.
ennyi

konyec filmá...

Jobbulást!
Átérzem a helyzetet :( Az én gipszem juni 3.-án kerül le a kezemrõl, majd további két hét után csavarkivétel, rehab, gyógytorna stb...

www.szaguldoviragok.hu

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
AM bringa az már biztos. Van három-négy váz. Már csak magammal kell megállapodnom. A többi titok! :D
Merida, Giant, Kona.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
És mi lesz a Maggi helyett?

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Soproni az a dödölle. Meg a spájz is! :D

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

Már alakul az új gép!

Aha...:chin: Stikában eszi a spájzban a dödöllét.:D:D:D

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
H.Zoli! Hogy egyem a szívedet! Olvass vissza bogaram, KONA-t még nem törtem, pedig azokkal végig csináltam többnapos versenyeket is. Na!
A CroMo bicó készülõben, bár az szolídabb célokra lesz.
Hozé! Köszi az ötletet, de ki kell ábrándítsalak, trakiból van itt a családban néhány New Holland és JohnDeer. Szal ha kell egy kõcsönbe...:D
Amúgy elárulom, Meridát is törtem, de az akkor és ott nem számított ritkaságnak - a láncvillánál hegesztéstõl távol nyekkent el és ez anyaghibára utalt.
Már alakul az új gép! Köszi Mindenkinek a "jókívánságokat"!!! ;)

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 posts

A szomszédom árulja a traktorát.
Esetleg érdekel?
:P

neked olyan a szomszédod,akinek van traktora...?!hm... ;)
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
A szomszédom árulja a traktorát.
Esetleg érdekel?
:P

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Orange-nak van csini CrMo váza. Azt már csak nem töri össze:D

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts
Richie-nek jobbulást! Fura egy évkezdet ez.:(

Zsizsi! Semmi cuccodra nem tudsz vigyázni? Szegény szüleidnek biztos volt gondja veled anno.
Váztörés ellen Rajtad már csak valami apdét vagy valamelyik másik csodamódszer segíthet. Egyszerûen túl nehéz vagy. Csináltass vázat 1.5"-os gázcsõbõl.:)

Kezdõdik a szezon és a társaságban már 2 váz kuka, ne folytassuk a sort, most már bringázzunk is.

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Na nem azért írtam, hogy komolyan vegyétek.
Naná, hogy össze-vissza saraznám!
(Aki ismer az tudja!!) :D :D

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,977 posts
Kár a Formula tárcsákért. Meg a RR is elék sok kakit összeszedet.

De jóóóó.... túl is.
Turner újra németországban is. Powered by Cosmic Sports

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Nahagyjábékén! :D
Hogy lehet ilyet csinálni egy érzõ emberrel!? Ez annyira szép, hogy nem merném összesarazni! Nálam csak vitrinbringa lenne! :)

Most nézem a többi képet. Valami hülye ezt mégis összesarazta! Áááááááá.............!

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Csak neked! Hogy szíjjad egy kicsit a fogadat:D:D:D
http://www.pbase.com.../image/95689178
http://www.pbase.com.../image/95689174