Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
18581 hozzászólás a témában

loco001

loco001

vendég

• fórumtag
  • 133 hozzászólás
Sziasztok!

A két-bükfa nyereg - Dobogókõ aszfalton volt?

(Rehab túra2)

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
A túrák itt szervezõdnek, de azért jobb, ha megvan Neki a számod.
Érted!? :D

ps.: a legjobb, hogy nem fáradtam el, de majd holnap...
Hazafelé menet Dante felhívott. Akkor ért Bp.-re és 140 km-nél tartott, 3000m+ szinttel. Jót tekertek.

Hosi

Hosi

törzsvendég

• jóváhagyásra váró
  • 431 hozzászólás
elment

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
De itt, csak ezek voltak most telefonos szervezésûek.
Azért a számodat priviben küld el.:)

Hosi

Hosi

törzsvendég

• jóváhagyásra váró
  • 431 hozzászólás
Zoli, mostanában hol szervezõdnek a túrák, mert úgy látom nem itt? Lassan vége a költözésnek, és csatlakoznék...

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Megvolt ma a Rehab túra 2, ami nem is az volt, mert a sérültek (Kriszta és VV) jobban mentek mint mi.:)
Persze akik ennyit pihentek, azoknak könnyû.
Nagyon jó kis túra volt, Hosszúhegyi - Szerpentin - Dobogókõ - S-án Tölgyikrek - P-on Csobánka - P-S-K-en a köbányáig és a K-en a Kevély alatt haza.
Nekem 63km lett UVH-UVH-ig. Nagyon tetszett, most valóban végig élveztem a túrát, teljesen fel voltam dobódva a gumik miatt. Lefelé magamhoz képest 30-40% gyorsabban tudtam menni és ez nagyon tetszett.:D
Átvettem Dante szokását és a Szerpentinen felfelé estem, VV meg jól kiröhögött.
De isten nem ver bottal, hazafelé lecsúszott a kereke egy nagy pocsolya szélérõl és Õ is közelebb került az anyaföldhöz.:) Szerencsére nem voltak komoly firkák, senkinek semmi baja.
Köszi a résztvevõknek a társaságot.

mai képek

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Megkukkantottam.
Valóban szimpatikus, amit csinálnak, kár, hogy nem kapnak-keresnek lehetõséget a nagyobb ismertségre. De jó az amit csinálnak!
(Ezt csináljuk mi is haverommal, csak az óriási egónk miatt szûk körben, magunknak!) :D

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.078 hozzászólás
A neten nézegetve a következõt találtam: http://www.na-tura.h...taborok/bringas
Szerintem nagyon jó kis tábor lehet, és az ár meglepõen alacsony!!!!
" A Cube el van vetve! "

Balage_

Balage_

törzsvendég

• fórumtag
  • 290 hozzászólás
utitárs lemondása miatt, ha valakinek aktuális: holnap el tudok vinni vkit autóval Visegrádra. ott tekergek terepen kora délutánig. tempó erõsen mérsékelt, nézelõdõs :), köbö 16-os átlag. autóba is, bringázáshoz is lehet csatlakozni.
indulás: reggel 8 Pest. koránkelõk hajrá :)
ha érdekel, írj ide, elérhetõséget is. reggel felnézek fórumra.
Balázs

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.278 hozzászólás

A sárga + alsóbb szakszán, aztán a felsõbb szakaszon is, majd a piroson lefele is, Pap-rét fele (ha az tényleg a piros, asszem az). Sok rózsa langaléta lett és átszövik az utat. Nagy része amúgy tényleg jó, de volt benne jócskán ilyen szakasz.

ja azok olyanok szoktak lenni, abba az a kalandos :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás

mióta ?

múlt 7 végén tökéletes volt mindkettõ

egyedül az álló réttõl lefelé a sárga + singletrack részén volt egy kidõlt fa, de az ott van vagy egy éve

A sárga + alsóbb szakszán, aztán a felsõbb szakaszon is, majd a piroson lefele is, Pap-rét fele (ha az tényleg a piros, asszem az). Sok rózsa langaléta lett és átszövik az utat. Nagy része amúgy tényleg jó, de volt benne jócskán ilyen szakasz.
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.278 hozzászólás

Némi infó:

A Pilisben a sárga +, ami Vöröskõre felfele megy, tiszta dzsumbuj, Vöröskõrõl Pap-rét felé szintén (tán a piros ?).

Gondoltam leírom, mert elég sok tolás volt benne.

mióta ?

múlt 7 végén tökéletes volt mindkettõ

egyedül az álló réttõl lefelé a sárga + singletrack részén volt egy kidõlt fa, de az ott van vagy egy éve
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás
Némi infó:

A Pilisben a sárga +, ami Vöröskõre felfele megy, tiszta dzsumbuj, Vöröskõrõl Pap-rét felé szintén (tán a piros ?).

Gondoltam leírom, mert elég sok tolás volt benne.
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.292 hozzászólás

Mondjuk kedden Kex nem biztos, hogy jó erõben leszek, Norbit ismerjük, hogy mennyire "perverz", képes végigmászatni az egész Pilist majd velünk...:D

és már jönnek is a kifogások... :D
"The faster you are, the slower your life goes by" - Lucas Brunel

oldbike

oldbike

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 hozzászólás
ma a Gerecse volt a cél
http://picasaweb.goo...erecseAszfaltSK
jól járható utak,bringázható erdészeti és túrista vonalak,remek hely és nincs sokkal távolabb mint pl.a Pilis
csak ajánlani tudom mindenkinek
Esztergom kertváros-Tát-Bajót-P.marót-K-Bikolpusztai régi vasút-Hepri falva-Tardos-Vértestolna-K-Koldusszállás-Alsógalla

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás

Holnap megyünk néhányan 4-5 órát tekerni a HHH-Pilis környékén (útvonal menet közben alakul...:-))
Rajt: Szombat 9:00h Fenyõgyöngye
Közepes intenzitással. (laktát alatt :-)))) Túrázás és edzés közötti valahol.
szam

Szerintem ott leszek.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Hol?:D
Ravasz.:D Belejavítottál?
Egyszer jártam ott. Mókás lefelé.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Pedig ott egyszer a Harang levitte a Duna Maratont (Vihar-hegynél a K-n), az volt ám igazán a móka! :D Láncban toltuk lefelé. Mondjuk kedden Kex nem biztos, hogy jó erõben leszek, Norbit ismerjük, hogy mennyire "perverz", képes végigmászatni az egész Pilist majd velünk...:D
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.292 hozzászólás
akkor kedden Dante-ölõ túra? :)

nyomhatnánk egy olyat, hogy végiglátogatjuk a 3h killer emelkedõit és feluszítjuk rajta Dante mestert, amit nem tud megmászni, azt meg Dante-proof-nak nyilvánítjuk hivatalosan.

Én a prófétával a zöldes lejtõkön pusztulok meg:

Posted Image
"The faster you are, the slower your life goes by" - Lucas Brunel

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
lefele valóban kellemes a kék. :)

ma beújítottam egy offline térképet is, holnap remélem sikerül megtalálnom a helyes utat. :D