Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Please log in to reply
18580 replies to this topic

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Kukacos, kukacos, na és akkor mi van?! Eddig még erre nem volt panasz! :D
Amúgy a hétvégén Ti sírtatok, hogy "jajnemenjünkvégigbringával, meg hogy, lassan megyünk", aztán tessék...
Na csak ennek okán ku-ka-cos-ko-dom. (Meg vérszívás, tudod...)
De ha nem hétköznapra teszed a bejárást, szívesen elkísérlek egy GPS társaságában.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

Nálad mit jelent az, hogy megfelelõ!?
Mert ez ugye kortól, nemtõl, felekezettõl függõen lehet eltérõ, nem beszélve egyéb elhajlásoktról, perverziókról, na és akkor ott van még Dante...:D

Milyen kukacos ember, kend.:D Nagyjából 60km, több mint 2000m szint, nehéz terep. Majd ha bejártam, megmondom a pontos adatokat, mert csak részeiben ismerem.:)

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Nálad mit jelent az, hogy megfelelõ!?
Mert ez ugye kortól, nemtõl, felekezettõl függõen lehet eltérõ, nem beszélve egyéb elhajlásoktról, perverziókról, na és akkor ott van még Dante...:D

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

Ha lesz addig bicóm, avagy nem csoffad le ismét a mostaniról a Race Face hajtókar. :(

VV szadista elméje már dolgozik. :D

Mondtam, hogy tudok adni rendes hajtómûvet.:D
Az egyik valóban szadista, mert úgy orinentáltam, hogy egyenlõ arányban legyenek emberes mászások és zúzások és mindkettõbõl lesz bõven. A másik egy igazi egy napos túra, megfelelõ távval és szinttel.

Hosi

Hosi

törzsvendég

• jóváhagyásra váró
  • 431 posts

Mellesleg két nagyon finom börzsönyi túrát tervezgetek éppen.:)

Na végre. Erre vártam. Gyógyujjá gyorsan

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts

...

Szadista.

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Ha lesz addig bicóm, avagy nem csoffad le ismét a mostaniról a Race Face hajtókar. :(

VV szadista elméje már dolgozik. :D

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

Egy ilyenre - avagy hasonlóra - benevezek, de az nem most lesz. A 5.30-as idõpont még nekem is megfelel. Szal egyszer csak.
A maga arcát már amúgy is régen láttam! (Ellenben ez Neked, lehet hogy nem akkora trauma!) :D

Ja, VV, maga meg ne kuncogjon a billentyûzet elõtt, hanem tessék menni rehabilitálódni! Vagy mi. :D

Maga égett, csak ne magyarázzon.:D Ma pihenõnap van.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Menjünk jövõ kedden, de erre még visszatérünk hétfõn. Majd megmutatjuk a singlespeed emelkedõt. :)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Egy ilyenre - avagy hasonlóra - benevezek, de az nem most lesz. A 5.30-as idõpont még nekem is megfelel. Szal egyszer csak.
A maga arcát már amúgy is régen láttam! (Ellenben ez Neked, lehet hogy nem akkora trauma!) :D

Ja, VV, maga meg ne kuncogjon a billentyûzet elõtt, hanem tessék menni rehabilitálódni! Vagy mi. :D

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,693 posts
Dante legkorábban 5:00-kor tud elszabadulni, így 5:15-ös, vagy 5:30-as talit szoktunk megbeszélni a fogashoz.
Ausztria, Kenguruk földje!

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Nana!
A rekusok békés népség, és békés helyeken tekernek.
DE, ha átülnek montira! Lessz nemulass!
Ma nem nyerõ, rendet kell tennem otthon a garázsban - megígértem magamnak. Kb egy hete már. :D (Az is szép kihívás!)
Amúgy, mikor kezdtek neki így délután egy ilyen edzésnek? Na mert, hogy Te is dógozó!

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
"Nem lesz olyan nagy szád, ha meghág!"
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,693 posts

Elmész Te a jó büdös francba, Zeddel együtt!
Baba arcú gyilkosok! :D
Majd megbüntetünk mi egyszer egy ilyenért, és jól elgörbítjük a hátatokon a mûhelypumpát!
(Mondjuk egy jó féle kompresszort!) :D:D

Neeem fog menni pöööttöm! ;) Ahhoz elõbb utóóóól kell éééérni. De azt az ösvényt elvérzett rekusok fejfái övezik :D
Ausztria, Kenguruk földje!

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
"mint a nyúl, bátran elfutott..."

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Jaaa, ööö, hogy mit is..?
Izé...
Háát nemistom...
Milyen pumpa is?! :D

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Jól hallom, hogy ma jönni akarsz intervallozni? ;)

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Elmész Te a jó büdös francba, Zeddel együtt!
Baba arcú gyilkosok! :D
Majd megbüntetünk mi egyszer egy ilyenért, és jól elgörbítjük a hátatokon a mûhelypumpát!
(Mondjuk egy jó féle kompresszort!) :D:D

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Ma Zed mutatott egy "diehard singlespeed ösvényt". Igaz ide mondjuk egy 22-22-es fokozat kell, hogy felküzdje magát az ember 170-es pulzussal. :D A tejsav is köszöni szépen, jól van. ;) Mér kell meló után ilyennel frusztrálni az embert, he? Mi a baj a jó öreg Diós árokkal?

(viccet félretéve, baró az a szakasz, ide hozom majd büntetni a népet...)

assasinbug

assasinbug

törzsvendég

• fórumtag
  • 893 posts
piros- piros3szög keresztezõdésnél van emlékeim szerint még egy jelöletlen, széles, murvával felszórt, tekerhetõ út is, ami a kilátó alatt pár száz méterrel csatlakozik a zöld3szögbe