Ravasz.Nyugi jövõre nem lesz gond a pálya kijelöléssel a PIKNIK-n ... a szervezõkkel felvettem a kapcsolatot és segítek a pályakijelölésben. Lesznek új 25% feletti mászások a hosszútávban.
Úgy néz ki frissítõ szponzor is lesz az egyik táplálék kiegészítõ cégtõl (X)
Még idén bejárjuk és megtervezzük a pályát, majd elkészítjük a szintrajzot és ilyeneket, aztán szervezhetünk pályabejárást. A fórumon majd adom az infókat.
(Én meg addíg kijárom jól az ösvényeket )
Jelentkezz be Regisztrálj
Túrák Magyarországon
Írta 2008. június 15. - 20:57
Írta 2008. június 15. - 20:57
Úgy néz ki frissítõ szponzor is lesz az egyik táplálék kiegészítõ cégtõl (X)
Még idén bejárjuk és megtervezzük a pályát, majd elkészítjük a szintrajzot és ilyeneket, aztán szervezhetünk pályabejárást. A fórumon majd adom az infókat.
(Én meg addíg kijárom jól az ösvényeket )
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X
Írta 2008. június 15. - 18:28
Írta 2008. június 15. - 17:32
Írta 2008. június 15. - 14:27
egyszer csak jött szembe egy csapat, élén Dantéval.
Gondoltam, ha Õ megy elõl, ebbõl még bármi lehet.
Na ezek után történt, hogy Dante ezerrel elszáguldott a cél mellett,
és bement a faluba, megkerülni a templomot.
Ez mekkora! Gondolom hálát adott Istennek, hogy legalább a falut megtalálta:lol1:
Ne bántsátok, Õ olyan gyorsan megy, hogy a kialakult csõlátás miatt a jelölések nem esnek bele a látómezejébe!
Ha autópályán jelölnél Neki pályát, ott is tévesztene, viszont, ha Õ azt mondja egy pályára, hogy jól volt kijelölve, annál nagyobb elismerés nincs a földön. Bár nem tudom ilyen eset volt-e már.
Írta 2008. június 15. - 13:52
ps.: köszi virágok a jó - és látványos - társaságot! Jó volt Veletek lenni!
Írta 2008. június 15. - 13:42
Szóval a bucsu járásod hozzájuk képest ... :bananadan
De János a nagy teljesitmény kedvéért beinvitálta õket a házába ahol kaptak egy kis fincsi zöldséglevest.
Ugyhogy a jóakarat, szivélyesség és a vendégszeretet a nagymaratonokat bõven felülmulta e téren.
Írta 2008. június 15. - 12:28
www.szaguldoviragok.hu
Írta 2008. június 15. - 12:26
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Írta 2008. június 15. - 12:24
No, ennek én is örülök ! Viszlek magammal máskor isÖrülök, hogy feldobhattam a napotokat! :lol1: Nem baj, legalább jót tekertünk.
www.szaguldoviragok.hu
Írta 2008. június 15. - 12:16
Írta 2008. június 15. - 11:41
Nekem már az élmény volt, hogy amikor a vége felé egyedül mentem,
egyszer csak jött szembe egy csapat, élén Dantéval.
Gondoltam, ha Õ megy elõl, ebbõl még bármi lehet.
Azután az elsõ adandó alkalommal befordultak balra, a mellettem tekerõ helyi srác közölte,
hogy az az út nem vezet sehová, mert kõbánya.
De végül harmadszorra meglett a helyes út.
Na ezek után történt, hogy Dante ezerrel elszáguldott a cél mellett,
és bement a faluba, megkerülni a templomot.
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Írta 2008. június 15. - 11:10
Dantekoma, lazíts már egy kicsit ! Egy családi hangulatú MTB piknikre hívtalak nem pedig olimpiai pontszerzõ versenyreJó, de akkor miért nem TELJESÍTMÉNYTÚRA a neve, s miért VERSENY?
http://www.vertesbog...piknik2008.html
Szerintem - vagy le kell minõsíteni TT-nek az egészet, ami NEM BAJ, mert én pl amúgy is mentem volna! Vagy pedig úgy kell pályát biztosítani vagy kijelölni, hogy tényleg ne legyen benne hiba. És a kis létszám nem érv, mert ha csak 5 "versenyzõ" van, s nem mondjuk 50, akkor sem helyes, hogy a élmezõny fele többször is elkavar.
H.Zoli!
Meg kellene tanulni végre biciglizni. Pl a holnapi menetet is felajánlottam, de a 3000+ szintes mátrai körünkre valahogy kevés a jelentkezõ. Norbi update 2.0.
Azt kell látni, hogy a szervezõ betelepült lakosként, próbálja különbözõ programokkal fellendíteni e kis falucska életét, kellemes idõtöltést kínálva ezzel például a montisoknak, azaz nekünk. Azt is kellene látni, hogy lehet, hogy ez nem volt egy magas színvonalú verseny, mégis négy féle étel állt korlátlanul rendelkezésünkre szódával és málnaszörppel leöblítve, baracklekváros fánkkal megkoronázva. Végül is a kákán is lehet csomót találni ha nagyon keressük, de véleményem szerint nem érdemes. Mi, azaz kis csapatom, és a többiek nagyon jól éreztük magunkat, és nagyon nem akaródzott hazaindulni, így betértünk még Csákvárra a cukiba egy jó kis sütizésre
De a beérkezésed überelhetetlen volt, jót nevettünk rajta, idézem :
"Ti merre mentetek ? (üvöltve) Miért nem kerültétek meg a templomot???":rofl:
Készül az új avatar ?
www.szaguldoviragok.hu
Írta 2008. június 15. - 10:14
Egyébként a nagymeredély utáni sarokról az erdészek szedték össze a jelöléseket. Vagyis a jóakarat, meg a felkészülés a szervezõk részérõl megvolt csak közbe szóltak az egyébb helyi szakik.
A fánál én is tanácstalan voltam, és volt pár hely ahol nem volt egyértelmû a dolog. Igy megálltam és vártam, hogy valaki helyismerettel odaverõdjön.
Nem szoktam sem versenyekre járni, és inkább vagyok aszfalt betyár, de ez a verseny minden negativumával egybevetve is meghozta a kedvem az ilyen dolgokhoz. Nem hiszem, hogy egyenlõre maratonokra beneveznék, de az ilyeneket ahogy idõm engedi bevállalom.
A kaja tényleg finom volt.
Írta 2008. június 14. - 22:10
MJani01 tudna mesélni rola:)
Írta 2008. június 14. - 22:06
Tudom, nade ne a verseny szalagjával az ég szerelmére! :lol1:
Ja!! Minden hazai XCO-n így van :bananadan
Írta 2008. június 14. - 22:01
Írta 2008. június 14. - 22:00
Írta 2008. június 14. - 21:43
Lebeszéltem a szervezõkkel, hogy azért összesítsék az eredményeket, így eltévedéssel mindennel együtt, és küldjék el azért ímélben, ha érdekel valakit bemásoljam ide is, vagy felesleges?
Másold.
A sebesség mindent megold.