Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Please log in to reply
18580 replies to this topic

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

Nyugi jövõre nem lesz gond a pálya kijelöléssel a PIKNIK-n ... a szervezõkkel felvettem a kapcsolatot és segítek a pályakijelölésben. Lesznek új 25% feletti mászások a hosszútávban.
Úgy néz ki frissítõ szponzor is lesz az egyik táplálék kiegészítõ cégtõl (X)
Még idén bejárjuk és megtervezzük a pályát, majd elkészítjük a szintrajzot és ilyeneket, aztán szervezhetünk pályabejárást. A fórumon majd adom az infókat.

(Én meg addíg kijárom jól az ösvényeket :D)

Ravasz.:D

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts
Nyugi jövõre nem lesz gond a pálya kijelöléssel a PIKNIK-n ... a szervezõkkel felvettem a kapcsolatot és segítek a pályakijelölésben. Lesznek új 25% feletti mászások a hosszútávban.
Úgy néz ki frissítõ szponzor is lesz az egyik táplálék kiegészítõ cégtõl (X)
Még idén bejárjuk és megtervezzük a pályát, majd elkészítjük a szintrajzot és ilyeneket, aztán szervezhetünk pályabejárást. A fórumon majd adom az infókat.

(Én meg addíg kijárom jól az ösvényeket :D)
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Bogarasok vagytok! :D Ennyi fáradságért ez a jutalom!

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,693 posts
Mi meg elmentünk tegnap kullancsokat gyûjteni a Pilisbe. Sikerrel jártunk. Az erdõben Nati leszedett magáról két éppen felderítõ üzemmódban mûködõ dögöt, én egyat, majd késõbb még egyet a Czinielben ülve. Itthon egymás minden négyzetcentiméterét átnéztük, bennem volt még két kicsi és egy mikro kullancs. Így a tegnapi móka meg is kapta a "Hét kullancs túra" nevet :D
Ausztria, Kenguruk földje!

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts

egyszer csak jött szembe egy csapat, élén Dantéval.
Gondoltam, ha Õ megy elõl, ebbõl még bármi lehet. :)
Na ezek után történt, hogy Dante ezerrel elszáguldott a cél mellett,
és bement a faluba, megkerülni a templomot.
:D

Ez mekkora! Gondolom hálát adott Istennek, hogy legalább a falut megtalálta:lol1:

Ne bántsátok, Õ olyan gyorsan megy, hogy a kialakult csõlátás miatt a jelölések nem esnek bele a látómezejébe!:)
Ha autópályán jelölnél Neki pályát, ott is tévesztene, viszont, ha Õ azt mondja egy pályára, hogy jól volt kijelölve, annál nagyobb elismerés nincs a földön. Bár nem tudom ilyen eset volt-e már.:P

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Hát igen, Thyb, igazad van! És az is mindent elárul, hogy 1500 Ft nevezési díj ellenében volt gulyás, zöldségleves, fánk, málna, szóda, és jókedv, szívéjesség. Na ezt múlja felül valamelyik maraton!

ps.: köszi virágok a jó - és látványos - társaságot! Jó volt Veletek lenni! ;)

Thyb

Thyb

vendég

• fórumtag
  • 63 posts
Amugy Dante 1 szavad nem lehet, a 3 srác akiket vártam, a hosszu lejtõ után olyan szinten elvétették, hogy Bodméron kötöttek ki, és onnan aszfalton jöttek vissza.

Szóval a bucsu járásod hozzájuk képest ... :bananadan

De János a nagy teljesitmény kedvéért beinvitálta õket a házába ahol kaptak egy kis fincsi zöldséglevest.

Ugyhogy a jóakarat, szivélyesség és a vendégszeretet a nagymaratonokat bõven felülmulta e téren.

dit

dit

törzsvendég

• fórumtag
  • 441 posts
Ja, mint "udvaribolondot", hihi :D
"Soha ne félj kimondani azt, amirõl egész lelkeddel tudod, hogy igaz." Márai Sándor

www.szaguldoviragok.hu

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
(mint "hangulatfelelõst" :D)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

dit

dit

törzsvendég

• fórumtag
  • 441 posts

Örülök, hogy feldobhattam a napotokat! :lol1: Nem baj, legalább jót tekertünk.

No, ennek én is örülök ! Viszlek magammal máskor is :D
"Soha ne félj kimondani azt, amirõl egész lelkeddel tudod, hogy igaz." Márai Sándor

www.szaguldoviragok.hu

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Örülök, hogy feldobhattam a napotokat! :lol1: Nem baj, legalább jót tekertünk.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
Ezért érdemes ilyen helyre járni.
Nekem már az élmény volt, hogy amikor a vége felé egyedül mentem,
egyszer csak jött szembe egy csapat, élén Dantéval.
Gondoltam, ha Õ megy elõl, ebbõl még bármi lehet. :)
Azután az elsõ adandó alkalommal befordultak balra, a mellettem tekerõ helyi srác közölte,
hogy az az út nem vezet sehová, mert kõbánya.
De végül harmadszorra meglett a helyes út.
Na ezek után történt, hogy Dante ezerrel elszáguldott a cél mellett,
és bement a faluba, megkerülni a templomot.
:D

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

dit

dit

törzsvendég

• fórumtag
  • 441 posts

Jó, de akkor miért nem TELJESÍTMÉNYTÚRA a neve, s miért VERSENY?
http://www.vertesbog...piknik2008.html

Szerintem - vagy le kell minõsíteni TT-nek az egészet, ami NEM BAJ, mert én pl amúgy is mentem volna! Vagy pedig úgy kell pályát biztosítani vagy kijelölni, hogy tényleg ne legyen benne hiba. És a kis létszám nem érv, mert ha csak 5 "versenyzõ" van, s nem mondjuk 50, akkor sem helyes, hogy a élmezõny fele többször is elkavar.

H.Zoli!
Meg kellene tanulni végre biciglizni. Pl a holnapi menetet is felajánlottam, de a 3000+ szintes mátrai körünkre valahogy kevés a jelentkezõ. Norbi update 2.0. :)

Dantekoma, lazíts már egy kicsit ! Egy családi hangulatú MTB piknikre hívtalak nem pedig olimpiai pontszerzõ versenyre :D
Azt kell látni, hogy a szervezõ betelepült lakosként, próbálja különbözõ programokkal fellendíteni e kis falucska életét, kellemes idõtöltést kínálva ezzel például a montisoknak, azaz nekünk. Azt is kellene látni, hogy lehet, hogy ez nem volt egy magas színvonalú verseny, mégis négy féle étel állt korlátlanul rendelkezésünkre szódával és málnaszörppel leöblítve, baracklekváros fánkkal megkoronázva. Végül is a kákán is lehet csomót találni ha nagyon keressük, de véleményem szerint nem érdemes. Mi, azaz kis csapatom, és a többiek nagyon jól éreztük magunkat, és nagyon nem akaródzott hazaindulni, így betértünk még Csákvárra a cukiba egy jó kis sütizésre :)
De a beérkezésed überelhetetlen volt, jót nevettünk rajta, idézem :
"Ti merre mentetek ? (üvöltve) Miért nem kerültétek meg a templomot???":rofl:
Készül az új avatar ?

www.szaguldoviragok.hu

Thyb

Thyb

vendég

• fórumtag
  • 63 posts
Én ott szurtam el, ahol a kiinduló utirány belefutott az utsó szakaszba. Felkaptam a fejem, szallag arra kanyart dob. Igy kicsit rövidebb lett a távom.

Egyébként a nagymeredély utáni sarokról az erdészek szedték össze a jelöléseket. Vagyis a jóakarat, meg a felkészülés a szervezõk részérõl megvolt csak közbe szóltak az egyébb helyi szakik.

A fánál én is tanácstalan voltam, és volt pár hely ahol nem volt egyértelmû a dolog. Igy megálltam és vártam, hogy valaki helyismerettel odaverõdjön.

Nem szoktam sem versenyekre járni, és inkább vagyok aszfalt betyár, de ez a verseny minden negativumával egybevetve is meghozta a kedvem az ilyen dolgokhoz. Nem hiszem, hogy egyenlõre maratonokra beneveznék, de az ilyeneket ahogy idõm engedi bevállalom.

A kaja tényleg finom volt.

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts
Én még egy részt azért beletettem volna pályába, nem nagy kerülõ, de annál nagyobb szivató ... egy jó kis egynyomos köves 25% feletti emelkedõ, a 2. egy kb ugyanilyen köves fás avaros igaz za kétnyomos ... :D
MJani01 tudna mesélni rola:)
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts

Tudom, nade ne a verseny szalagjával az ég szerelmére! :D :lol1:

Ja!! Minden hazai XCO-n így van :bananadan

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Tudom, nade ne a verseny szalagjával az ég szerelmére! :D :lol1:

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts
Dante: Azt elfelejtettem mondni a templomig atért volt kiszalagozva, hogy az autóval odataláljunk a nevezés helyszínére, tudod mint általában a versenyeken:hehe:

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Lebeszéltem a szervezõkkel, hogy azért összesítsék az eredményeket, így eltévedéssel mindennel együtt, és küldjék el azért ímélben, ha érdekel valakit bemásoljam ide is, vagy felesleges?

Másold.

A sebesség mindent megold.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
Lebeszéltem a szervezõkkel, hogy azért összesítsék az eredményeket, így eltévedéssel mindennel együtt, és küldjék el azért ímélben, ha érdekel valakit bemásoljam ide is, vagy felesleges?
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)