Eredeti szerzõ balu75
(Én meg addíg kijárom jól az ösvényeket
Rendben, de akkor Te, csak leeresztett kerekekkel indulhatsz!
Eredeti szerzõ balu75
(Én meg addíg kijárom jól az ösvényeket
Ravasz.Nyugi jövõre nem lesz gond a pálya kijelöléssel a PIKNIK-n ... a szervezõkkel felvettem a kapcsolatot és segítek a pályakijelölésben. Lesznek új 25% feletti mászások a hosszútávban.
Úgy néz ki frissítõ szponzor is lesz az egyik táplálék kiegészítõ cégtõl (X)
Még idén bejárjuk és megtervezzük a pályát, majd elkészítjük a szintrajzot és ilyeneket, aztán szervezhetünk pályabejárást. A fórumon majd adom az infókat.
(Én meg addíg kijárom jól az ösvényeket)
egyszer csak jött szembe egy csapat, élén Dantéval.
Gondoltam, ha Õ megy elõl, ebbõl még bármi lehet.
Na ezek után történt, hogy Dante ezerrel elszáguldott a cél mellett,
és bement a faluba, megkerülni a templomot.
No, ennek én is örülök ! Viszlek magammal máskor isÖrülök, hogy feldobhattam a napotokat! :lol1: Nem baj, legalább jót tekertünk.
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Dantekoma, lazíts már egy kicsit ! Egy családi hangulatú MTB piknikre hívtalak nem pedig olimpiai pontszerzõ versenyreJó, de akkor miért nem TELJESÍTMÉNYTÚRA a neve, s miért VERSENY?
http://www.vertesbog...piknik2008.html
Szerintem - vagy le kell minõsíteni TT-nek az egészet, ami NEM BAJ, mert én pl amúgy is mentem volna! Vagy pedig úgy kell pályát biztosítani vagy kijelölni, hogy tényleg ne legyen benne hiba. És a kis létszám nem érv, mert ha csak 5 "versenyzõ" van, s nem mondjuk 50, akkor sem helyes, hogy a élmezõny fele többször is elkavar.
H.Zoli!
Meg kellene tanulni végre biciglizni. Pl a holnapi menetet is felajánlottam, de a 3000+ szintes mátrai körünkre valahogy kevés a jelentkezõ. Norbi update 2.0.
Tudom, nade ne a verseny szalagjával az ég szerelmére!
:lol1: