Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Please log in to reply
18580 replies to this topic

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,272 posts

Nem Zsizsi, nem egyszerûen szûrni adják, hanem azért, hogy egyedi zamatot kölcsönözhess a sörnek. Használati útmutató:
- vedd fel a zoknit, és öltözz fel kerékpározáshoz
- menj végig a Salzkammergut Trophy hosszú, vagy extrém távján
- vedd le a zoknit
- nyisd ki a sört
- húzd a zoknit az üveg nyakára
- a zoknit szûrõként használva öntsd a sört a korsóba
- fogyaszd egészséggel! :D

de csapatépítõ tréningnél a 4 es és 5-ös pont közé még jön egy olyan is, hogy cserélj zoknit egy csapattársaddal. :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,693 posts
Nem Zsizsi, nem egyszerûen szûrni adják, hanem azért, hogy egyedi zamatot kölcsönözhess a sörnek. Használati útmutató:
- vedd fel a zoknit, és öltözz fel kerékpározáshoz
- menj végig a Salzkammergut Trophy hosszú, vagy extrém távján
- vedd le a zoknit
- nyisd ki a sört
- húzd a zoknit az üveg nyakára
- a zoknit szûrõként használva öntsd a sört a korsóba
- fogyaszd egészséggel! :D
Ausztria, Kenguruk földje!

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Dante, Te ökör! :)
A zoknit adták a sör mellé, hogy a zavaros löttyöt - a 'la sör - a zoknin keresztül átszûrve csorgasd bele a korsóba. Úgy már iható is! :D

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts

És adtak még egy jófajta cseszlovák söröt is. Merthogy cseszlovák a kompánia.

Igen! Ez volt a legjobb az egészben! Ócsó és jó zokni, s még sört is kapsz mellé!
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Vigyázz! Csapatleépítés, azt írta! Eléheztet, szakadékba lök, otthagy, meghalaszt, vagy csak kiidegel!
A lényeg mindig az apróbetûs részekben van elrejtve!
:D

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,693 posts

Onnan élménybringázás (azaz bozótharc) Ágasfáig, ami nagyon szuper,

Az Ágasvár, te! Tudom, olyan gyorsan déháztatok, hogy bedugult a füled és nem értetted tisztán, mit mond Norbi :D

Én Salzon vettem, s 12 EUR volt a 3 pár Coolmax-os. Kint volt a gyártó (Eleven) a rajtnál, s ócsó-akcijjjós zoknikat árultak.

És adtak még egy jófajta cseszlovák söröt is. Merthogy cseszlovák a kompánia.

Okés! Képzeld, szombaton mi is csapat(le)építünk! :D

Szó szerint. Csilla tavalyi elsõ kletteres einsteiger élményén felbuzdulva, Dante mester tervezett egy laza sétát a RAX tetejére, E+ überhang tödlich szakaszokkal :D :foot:
Ausztria, Kenguruk földje!

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Okés! Képzeld, szombaton mi is csapat(le)építünk! :D
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
...De JÓÓÓ, hogy szombaton jövök meg az agyleszívó szellemi nulla csapatépítgetõs tréningrõl! Mehetek meghalni Dantéval!
Apropó. Ha nem éheznék el, lécci lökj be egy szakadékba! Az olyan humánus, és rá lehet fogni, hogy baleset. :) THX.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Hm. Jól látom, hogy vasárnapra már fel is írtad magad a 120 km-es Pilis-körömre? Tök jó, hogy jössz, új fényképezõgépem is lesz, majd fotózom a lila fizimiskádat!

Na most komolyan - szóval menjünk majd vasárnap embereset és hosszút - ezt azért lenne értelme összehozni, mert utána júli 20 körülig nincs csoportos tekerés részünkrõl (asszem Natiék nevében is nyilatkozhatok), noha pont Te majd elvileg összefutsz velünk a Gardán.

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts

Eredeti szerzõ: Charon
psszt! csak a lepkék elriasztására van!

:rofl:

Eredeti szerzõ: Dante
3-an voltunk egyébként, de a harmadik srác azonosítatlan helyen eléhezett és otthagytuk a keselyûknek.

Dante!
Micsoda viselkedés ez? Többet nem megyek veled sehova! :D
És megmondalak anyukádnak! Bebebeeee...!

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

A halálfejes zokni Danténál jelzés értékû...:D
Mindenki gondoljon amire akar!

psszt! csak a lepkék elriasztására van! ;)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Nem értem utol...:D

3-an voltunk egyébként, de a harmadik srác azonosítatlan helyen eléhezett és otthagytuk a keselyûknek.

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
A halálfejes zokni Danténál jelzés értékû...:D
Mindenki gondoljon amire akar!

Amúgy a vasárnapodhoz:
én a helyedben Norbit nekifutásból rúgtam volna seggbe, és azzal a lendülettel elszáll a táv hátralévõ részére. Na nem akarnám én bántani, de ha valami nem tetszik akkor nehogy má muszájból...!;)

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,292 posts
Dante: a rossz idõben, rossz helyen tipikus esete. A fenomena, aminek részese voltál egy gyilkos konstellációnak volt köszönhetõ. Gépállat norbi keresztezõdött a "kéktúrátfelkellettadniegyszájbaszekszuáltkerékagymiatt" norbival. Az eredményt láthattad. :) Egyszerûen lefodítva: volt úgy 500km hiánya a srácnak :D
"The faster you are, the slower your life goes by" - Lucas Brunel

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Én Salzon vettem, s 12 EUR volt a 3 pár Coolmax-os. Kint volt a gyártó (Eleven) a rajtnál, s ócsó-akcijjjós zoknikat árultak.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Dante, ha megkérdezhetem, neked honnan van halálfejes zoknid, és mennyi volt? Egy korábbi képen láttam, amin épp térképet böngészel :)

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
És puskával álltak mögötted, hogy arra menj?

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Megjöttünk a Mátrából. 72 km-t mentem. A tervezett szint ennek ellenére összejött. Ebbõl a következõ következtetést lehet levonni: Norbi egy állat. Aki vele tart az meg egyszerûen hülye. :D

A mai napot összefoglalnám: Gyöngyöstõl a 40 fokban a Sár-hegyre a halálemelkedõn (válloncipelõs) fel, majd a köves DH-n le...remek...Füred, majd irány a Kékesre, onnan dödödödödödö sípálya, majd egyszercsak Galya, de valami perverz útvonalon. Onnan élménybringázás (azaz bozótharc) Ágasfáig, ami nagyon szuper, majd vissze Szentimre felõl Galyára (Mátra hosszútáv résszakasszal), onnan meg egy beteg-perverz-undorító útvonalon a Kékes felé, ami állítólag csak 200 szint, de valójában 800, majd BUMBUMBUMBUM (K) le Füredre. 13-as átlagot mentünk. :D

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts
Tudom, hogy off topik, de ha valaki készített képet a Komló maratonon, plíz a liklet dobja fel. Köszi:)
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts
Na végre lemerült az akksi.:)
Gondoltam megnézem, hogy a tegnapi 4,5 órás használat után mennyi szufla maradt benne.
Ma még 128 percet világított teljes fényerõn!!!:clap:
Amikor megvettem, akkor teszteltem és 3 óra 50 percet tudott teljes fényerõn. Tehát tegnap a fél éjszakai tekeréssel még félig sem merítettem az akksit. Mondjuk hozzá kell tenni, hogy mindig csak akkora fényerõn mentem, amennyi éppen kellett. Fölfelé mászásokon elég volt az 1/3 állás, a Pilis-tetõ utáni tempós hullámvasúton a 1/2, a Z+-en a gyors lefelén és az aszfaltos száguldáson meg teljes fényerõ.
Ésszerû használattal egy teljes éjszaka nyugodtam végigtekerhetõ vele.

Tényleg imába kellett foglalni Hozé nevét.:D