Jelentkezz be Regisztrálj
Túrák Magyarországon
Írta 2008. július 04. - 08:55
Majd 2 hét múlva újra megpróbáljuk.
Írta 2008. július 04. - 00:04
Ismét köszi mindenkinek :-)
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Írta 2008. július 03. - 12:50
Meglepõdnél...
Dante!
Mit tököltél eddig?
Ennyi idõ alatt még egy szerviz is megcsinálta volna a gépedet!
Húzzál bele, mert csak görkorival indulhatsz a Dolomitin!
Írta 2008. július 03. - 12:43
Nem kapkodtad el:D
Hát nem . Még õsszel elmentem, de a Budaörs fele kezdtem a túrát és késõn vettem észre, télen meg a HHH-re mentem, meg a Pilisbe egyszer. Mostanában egyik bringás ismerõsöm sem ér rá, innen meg nem merek senkihez hozzácsapódni, mert nem vagyok elég edzett, de elég volt a nihilbõl és tegnap elindultam. Nagyon élveztem! :clap1: Tényleg fenomenális volt! Jövõ héten megpróbálom végigtekerni görcs nélkül, aztán majd kopogtatok a következõ túráért ha nem gond.
:uklon:
Írta 2008. július 03. - 12:39
Fgyöngyénél leszek f6 körül, aztán ha te is, akkor ott meglátjuk egymást, ami elég jó lehetõség arra, hogy együtt menjünk át a Franciskához ;-)
Ez csak ott derül ki :-)
Hozd mindkettõt, lehet más otthon hagyja ;-)
Sajnos nekem kimarad, besokalltam a készülõdéssel, mi már holnap gangolunk le Dolomitire - s a bringámat még nagygenerálozni kellene...
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Írta 2008. július 03. - 09:43
Ma eltekertem a Normafától a Nagy-Kopaszig és le Nagykovácsiba. Örök hálám és ezer köszönet Richie-nek és Assasinburg-nak a leírásért és a segítségért amit még õsszel kaptam az útvonallal kapcsolatban. Jó, hogy egyedül mentem, mert sokszor benéztem az utat (valamilyen oknál fogva mindig lefele történt ) , valamint tetû lassú voltam (felszedtem azóta 10 kilót és ritkán bringázom). Egyszerûen gyönyörû volt az erdõ. Csak a Normafától lefele a piroson, illetve a Fekete-fej tetejétõl kellett tolni a bringát egy ideig. Szívem szerint Nagykovácsitól is erdõben mentem volna Zsíros hegy Solymár HHH útvonalon, de felmentem a Zsíros hegyre és éreztem, hogy elfogytam, ennyit bírtam. Legurultam a mûútra és onnan mentem haza. Sebaj, majd legközelebb :icon_mrgr Mindenesetre nagyon élveztem a dolgot, bringa is jól bírta, a nyereg viszont recseg és kikészít, holnap megcsinálom. Ez nagy lökés volt, hogy többet tekerjek. Találkoztam is pár bringással. Megittam 2 liter vizet mire odaértem, totálisan leizzadtam a túlsúly miatt.
Nem kapkodtad el:D
Feketefej kerülhetõ, ha a Szépjuhásznétól Budakeszi-felé mész, majd a vadaspark környékén át Ady ligetre (ha nem találod térképen, akkor megpróbálom majd leírni, fele jelzett csak), ott vissza tudsz csatlakozni a pirosra.
Kerítésmászással lehet menni a Zsírosra erdõben, a Kutyahegy-felé kell menni, azt is nézd meg térképen. Zsírosról pedig egyenesen lefelé jövet ki lehet jutni a Hidegkutat Solymárral összekötõ útra (Zerind Vezér utca), onnan meg aszfalton a Náncsi nénihez, Hûvösvölgyi végállomáshoz.
Írta 2008. július 02. - 22:06
Fgyöngyénél leszek f6 körül, aztán ha te is, akkor ott meglátjuk egymást, ami elég jó lehetõség arra, hogy együtt menjünk át a Franciskához ;-)A helyszín az hun van? Mármint Fenyõgyöngye még okés.
Ez csak ott derül ki :-)Értelmezési problémám van. Mászót sütünk, vagy mászót ütünk?
Jövök, csak az a kérdésem, hogy 20, vagy 18 centis tûsarkút hozzak?
Hozd mindkettõt, lehet más otthon hagyja ;-)
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Írta 2008. július 02. - 21:56
Írta 2008. július 01. - 21:27
Sosem jártam még a Dobogó-bércen ( a Nagy-Mánán már igen ). Az egész út gyönyörû volt. A hõség nem volt zavaró, mert az útnak legalább a 2/3-a erdõben vezetett, ott meg a tartós árnyék miatt kellemes volt a hõmérséklet. (Azért megizzadtam.)
Jöhetnek az újabb utak a Börzsönyben - is.
ps.: a P háromszög mindenkinek kötelezõ, aki a Börzsönyben jár! Csúcs egy út!!
Írta 2008. július 01. - 20:50
nem volt egyszerû abban a melegben ez a szint!
remélem tetszett a dobó/régi név/-dobogó/új/ bérc?
Írta 2008. július 01. - 19:04
Ennyi szabim nem lesz sajna, max 1 hétre tudnék menni.Éppenséggel van. Kempingezni megyünk, úgyhogy nincs mennyiségi limit. mi két hétre megyünk, vannak, akik csak egyre.
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Írta 2008. július 01. - 15:08
Csóványos kimaradt a felsorolásból, visszafelé menet azt is bevettük a táncrendbe! Bocsi!
Írta 2008. július 01. - 13:52
Az útvonal - fejbõl írom, térkép nélkül, így nem teljes - Verõce P-on, Király-rét, K-en Suta-berki nyiladék, Rakodó, Nagy-Hideg-hegy, Rakodó, Phsz Oltár-kõ, Nagy-Mána. Nagy-Mána bérc, Dobogó-bérc, tán-Dobogó-tetõ ?, majd még egy-két mászás után újra Király-rét, de ezek az utak jelöletlenek voltak. Innen újra a P-on mentünk Verõcére.
Szép volt, jó volt, ennyi.
Írta 2008. július 01. - 13:24
Írta 2008. július 01. - 12:39
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Írta 2008. július 01. - 12:10
Írta 2008. július 01. - 11:39
Picasa _Alex_
Írta 2008. július 01. - 10:03
vendég_Charon_*
Írta 2008. július 01. - 10:01
balra = nem a hajtásoldal, hanem a másik!
Írta 2008. július 01. - 09:40