Ma eltekertem a Normafától a Nagy-Kopaszig és le Nagykovácsiba. Örök hálám és ezer köszönet Richie-nek és Assasinburg-nak a leírásért és a segítségért amit még õsszel kaptam az útvonallal kapcsolatban. Jó, hogy egyedül mentem, mert sokszor benéztem az utat (valamilyen oknál fogva mindig lefele történt
) , valamint tetû lassú voltam (felszedtem azóta 10 kilót és ritkán bringázom). Egyszerûen gyönyörû volt az erdõ. Csak a Normafától lefele a piroson, illetve a Fekete-fej tetejétõl kellett tolni a bringát egy ideig. Szívem szerint Nagykovácsitól is erdõben mentem volna Zsíros hegy Solymár HHH útvonalon, de felmentem a Zsíros hegyre és éreztem, hogy elfogytam, ennyit bírtam. Legurultam a mûútra és onnan mentem haza. Sebaj, majd legközelebb :icon_mrgr Mindenesetre nagyon élveztem a dolgot, bringa is jól bírta, a nyereg viszont recseg és kikészít, holnap megcsinálom. Ez nagy lökés volt, hogy többet tekerjek. Találkoztam is pár bringással. Megittam 2 liter vizet mire odaértem, totálisan leizzadtam a túlsúly miatt.
Nem kapkodtad el:D
Feketefej kerülhetõ, ha a Szépjuhásznétól Budakeszi-felé mész, majd a vadaspark környékén át Ady ligetre (ha nem találod térképen, akkor megpróbálom majd leírni, fele jelzett csak), ott vissza tudsz csatlakozni a pirosra.
Kerítésmászással lehet menni a Zsírosra erdõben, a Kutyahegy-felé kell menni, azt is nézd meg térképen. Zsírosról pedig egyenesen lefelé jövet ki lehet jutni a Hidegkutat Solymárral összekötõ útra (Zerind Vezér utca), onnan meg aszfalton a Náncsi nénihez, Hûvösvölgyi végállomáshoz.