Gyanítom, hogy szilikózist nem fogsz kapni a sok portól a Vértesben.
![:)](http://forum.bikemag.hu/public/style_emoticons/default/smile.png)
Rendes pedált? Ezek szerint nem fogadta meg a tanácsod
Time forever! :peace:
Ha visszaolvasol, rájössz, hogy javasoltam, próbálj ki egy rendes pedált is, mielött végleg leteszel róla!
Fokozom tovább a helyzetet: nekem sokkal jobban bejött, mint a Mallet.
Ajajj...
áruló ...Azzal nincs gond. Sõt, fokozom a dolgot: SPD-t használok (Shimano-t és nem "habverõt"):
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Te inkább a kerékpár irányban tartásására koncentrálj.Szar ügy. Majd gondolok rád tekerés közben.
:D:D
a laegjobban azzal jársz amit Zed javasolt, tehát mihamarabb át a szigetre, ott kisforgalmú úton tudtok menni, és szentendre belvárosban tesz ki a kishajó. (a szigeten egész az aszfaltút végéig kell menni ehhez a révhez). tahi egy részét látjátok szigeten is, leányfalun meg tényuleg nincs sok látnivaló.Nagyon szépen köszi neked is az infót, lassan a bõség zavarában fogok fulldokolni. :-)
Nagy valószínûséggel így lesz, ahogyte mondod, és Tahitótfalunál visszamegyünk a hídon, mert szeretnénk Tahitótfalut, és Leányfalut is megnézni, mivel sose láttuk még, és kifejezetten kíváncsiak vagyunk rá. Idõtöltésnek mindenhol szeretnénk tölteni egy kis idõt, meg fõleg picit pihenni, mert bnõmnek szüksége is lesz rá. Én bírnám akár egyszerre is, de nem rohanós túra lesz, hanem egésznapos, szétnézõs. Egyedül márcsak azon filózok még, hogy a sok ajánlat közül (Bikertigger, Zsizsi, P Tamás) melyiket is válasszam a Szentendrérõl Visegrádra való átjutás érdekében.
Lenne még egy alternatív ötletem. Visegrádtól induljatok délre Szentendre felé, de Szentgyörgypusztánál kompozzatok át Szentendrei-szigetre, Kisorosziba. Innen Tótfaluig egy nagyon kis forgalmú út vezet - lévén Kisoroszi egy zsákfalu. 9 km múlva a hídon visszamehettek Tahitótfaluba, vagy maradhattok a szigeten, ahonnan Szigetmonostorról is visszakompozhattok Szentendrére.
Nagyon szépen köszönöm annak, aki segített nekem ebben a témában. Sok hasznos infót kaptam, de mostmár én is kiváncsi vagyok, hogy az a bizonyos biciklisút lézetik vagy nem.
Mégegyszer köszi.