Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Please log in to reply
18580 replies to this topic

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,693 posts
Ott nincs para. A reptér feletti ösvényen a Szuszogó (Nagy köves) és a Virágos-nyereg közti szakasz érintett, fõleg a kettõ között félúton az egynyomos szakasz.
Ausztria, Kenguruk földje!

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts
Huhú, ma éppen jártam az emlegetett Tiltott Zóna felé, de úgy látszik, valami felsõbb gondviselés tekergette megfelelõ irányba a támaszkodó rudamat, így elkerülve az ezen kellemetlen és egyben veszélyes ragadozókkal történõ találkozást!
Szóval melyik ez a rész, ahova ne menjünk? Én a kéken mentem át Hûvös-völgybõl az Árpád-kilátóhoz.

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,693 posts
Pozor, vnyimájnye! Emberevõ drazsak!
Kedves hegyikerékpározó bahátaim! Sajnos az elmúlt hetek történései igazolták, hogy a Hármashatár-hegyen már nem mi vagyunk a csúcsragadozók. A korábban emlegetett áldozatok köre már több ismerõssel bõvült, csak az elmúlt pár napban, szóval a reptér fölötti ösvényen javaslom senki ne közlekedjen Mach2 alatt, vagy ha teheti inkább kerülje el a környéket. Nati ma járt arrra, és egy Vigyázat Lódarazsak! tábla is hirdeti már veszélyt.

dusan25

dusan25

vendég

• fórumtag
  • 19 posts
Hi fanok,

Még mindig nincs senki, aki holnap túrát szervezne, vagy csak kerekezne egy jót a abükkben vagy a Zemplénben? Csatlakoznék vkihez, vkikhez.

Zoli,

Szuperek a képek, és csodás helyeken jártatok. Már a képek megnézése is jobb kedvre derít. Elnézegetve õket, most kicsit irigy vok.

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,280 posts
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
Köszi! :)

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts

Jah, jók a képek! Az utolsó hidas képek hol készültek?

Ha a 48-as emlékmûre gondolsz, akkor azt Kápolna községben találod meg, közvetlen a 3-as út mellett. Már odafelé megcsodáltam, de akkor siettünk, hogy még aznap tudjunk tekerni, így csak hazafelé álltam meg lefotózni.

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,280 posts
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
Jah, jók a képek! Az utolsó hidas képek hol készültek?

Mester14

Mester14

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,353 posts
H.Zoli: Megnéztem a képeket és nagyon jók lettek. Szép helyeken jártatok. Magam is sokat jártam és megyek mai napig is a bükkbe. :) A képek alapján még mindig van olyan hely ahol nem jártam. :)
Mennyi km és merre ment az útvonal?

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts
Megérkeztünk mi is a Bükkbõl.
Jó volt, még tán túl meleg is volt, de legalább nem esett. Mi sem estünk, de sár azért volt néhány helyen.
Az 5-bõl 4 napon tekertünk, a fennmaradó a "kötelezõ" Szalajka-völgyi séta volt.
Megismerkedtünk és tekertünk Savanyugabival, örültünk, köszönjük.
Sokszor eltévedtünk, 4db 900-as csúcs azért megvolt. A jelöléseken arrafelé lehetne javítani.
A sok nagyon meredeket és sziklát látva Kriszta megjegyezte: -ez azért nem a Pilis!:)
Légy volt! Sok! Nagyon sok! Utolsó napon Kriszta már majdnem bedilizett tõlük.:scared:

KÉPEK

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
De azért mindenkitõl cserren-cseppen valami, ugyanis a kevés kaját hozók azután élvezkedhetnek, miután mindenki telezabálta magát és a nem kellõ maradékokat neki adományozza. Néha még a tûzbe esett kajamaradványokat is kihalássza valaki, hogy megehesse. :D
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts
Hozé, félre ne értsd, neked is sütnöd kell! :D

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
-kolbászvariációk nyárson
-szalonnazsírral nyakonöntött egy hetes kenyér porhanyós vöröshagymadarabkákkal megtûzdelve
-hamubasült krumpli és hagymagolyó
-parázson érlelt füstölt padlizsán

A múltkor is ez volt a menü...
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
Mi lesz a menü?
:D

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Hozé tudod: autós és bringás két párhuzamos dimenzióban mozog, amik néha összeérnek, de tökéletesen sosem illeszkednek egymásba. Néha valami áthallatszik, vagy meg lehet látni egy-két pillanat erejéig valamit. De ennyi.

Én is emlékszem valami hangra, de látni már semmit se láttam! :D

Na ha ennyire hiányzunk, akkor ezennel meghívlak az augusztus 29-i sütögetésünkre a Pilisbe!

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,531 posts
Hozé :) Hallottuk, hogy valaki köszönt egy autóból, de tényleg csak pislogtunk, mert nem láttunk meg. :)

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 posts

Szia, nagyon nincsenek tippek, meg trükkök.
Az út nagy részén van bicikliút, de sok helyen, csak a városi utak vannak kijelölve.
A forgalom nem nagy. Kerékpárúton a táv kb. 210km.
Enni, inni, meg fürödni ugye nem gond a Balaton körül.
Eltévedni nemigen lehet.

:) köszi...
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
Szia, nagyon nincsenek tippek, meg trükkök.
Az út nagy részén van bicikliút, de sok helyen, csak a városi utak vannak kijelölve.
A forgalom nem nagy. Kerékpárúton a táv kb. 210km.
Enni, inni, meg fürödni ugye nem gond a Balaton körül.
Eltévedni nemigen lehet.

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 posts
t.Mindenki!

ezúton szeretném meghirdetni az augusztus 20.ára tervezett balatonkerülést.
siófoki indulással és érkezéssel.
korán reggel szeretnék indulni olyan 6-7 óra magasságában
ha valakinek van kedve csatlakozni azt szívesen látom...sõt az adott körrel kapcsolatos tippeket viszont megköszönném ;)
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,272 posts

... Tudod, agresszív az asszony...

aham..akkor Te is csak mondod hogy bringázás közben szerezted a sérüléseidet...:)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,693 posts
Á, csak késõn reagáltak, utána biztosan elkezdtek mutogatni, anyázni, meg féltéglákat dobálni, csak addigra te már elmentél... Tudod, agresszív az asszony...