Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
18581 hozzászólás a témában

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Megnyugtató, hogy nem a kéken tekerünk majd! Azon nekem nem sikerült. Az aszfaltról letérve még nem volt gáz, bár rohadtul meredek lesz, meg kissé szétmosta az esõ, de az út mentén lévõ szeder bokrok csábításának nem bírtam ellenállni! :D
Aztán meg miután átkel balra egy árkon a jelzés... na ott kezdõdik a haddelhadd! Tolni alig lehet, nem hogy tekerni!
M.nosztráról valóban a piroson mentem. Nem volt semmi gond, bár nálam GPS is volt, és figyeltem rá, meg visított, ha letértem.

Amúgy meg ja, stikában edzek. Na és akkó mi van, he!? ;)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Ravasz.:D:D:D Stikában készülünk?
Nagybörzsönybõl nem a kéken megyünk Kóspallagra (más a terv).
Márianosztra - Kóspallag útvonal a piroson halad. Ha azon mentél, milyen volt az elsõ kilóméter, mert azt korábban, az ellenkezõ irányból érkezve elkevertük?

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Tegnap megtekertem a Zebegény-Kóspallag-Nagybörzsöny-Márianosztra-Kóspallag-Zebegény vonalat, amit VV-vasárnapra álmodott.
Hm... bár ezen útvonalra van jónehány variáció, azért Nagybörzsöny után a K-et felejtsétek el az aszfaltról letérve a Koppány-nyeregig. Az a szakasz gyalog is keservesen...
Kíváncsi vagyok VV mit agyalt ki erre a kombóra!

Igen Nati, terveim szerint mennék! :)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

Sziasztok!

AZt szeretném megtudni, h tudnátok-e ajánlani egy nem túl hosszú utat Budapestrõl Velencére. Meg persze zökkenõmenteset. 70km-ben kiegyeznék :)
Elõre is kösz az infókat!

Pank

Na, mázlid van, én pont tegnap jöttem onnan haza - szóóóval; mivel a 7-esrõl ki vannak effektív tiltva a nagy dögök, simán tekerhetõ, úgyhogy elindulsz a 6-oson Érd felé, de Érdre leérve menj be nyugodtan Érdre, így a sok-sok körforgalmat (le- és felhajtókat) megúszod. Érd Centerbõl vissza a 7-esre, s mivel a falvakban van kerékpársáv (úgysem ott mész, mert az összes csatornafedlap belelóg, ami oútival halál), az autósok elnézõbbek. Sok kerékpározni tilos tábla van, de szard csak le nyugodtan - mivel 50 méterre minden ilyen tábla után ki van rakva egy "vigyázat, kerékpáros" tábla is. Nyilvánvaló tehát, hogy õk se gondolták komolyan. Ha jó napszakot választasz, akkor meglepõen kicsi a forgalom, s teljesen problémamentesen tekerhetõ. Ha hosszútávozni akarsz, akkor persze szopathatod magad Etyek vagy Páty, esetleg Dunaújváros felõl is. :)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Zsizsi, ezek szerint eljössz?

Burce, ez nagyon tetszett! Kár, hogy én nem tudtam elmenni erre a marcira! :D
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás

Sziasztok!

AZt szeretném megtudni, h tudnátok-e ajánlani egy nem túl hosszú utat Budapestrõl Velencére. Meg persze zökkenõmenteset. 70km-ben kiegyeznék :)

Pank

hali,

egyik csapattársam nemrég tekert le, õ a következõ utat ajánlja Budaörsrõl:

ami forgalomtól csendesebb:

- Budaörsrõl Biatorbágyra 100-as út
- aztán lemész Biatorbágy aljáig körforgalom és ott Etyek felé
- aztán Etyeken át fel egy bazi hosszú emelkedön, és az az út visz Alcsútra
- Alcsúton megkeresed a 811 vagy a 819 -es utat, de az a lényeg, hogy az útvonal ez:

Etyek-Alcsút-Vértesacsa-Lovasberény(itt majd el kell kanyarodnod balra Nadap felé)-Nadap-Velence

jótanácsa: "készülj fel, mert végig napsütötte és nagyon dombos!", illetve a google mapot ajánlja, hogy nézd meg, hogy merre is kell menni..:)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.278 hozzászólás

Tegnap voltam a HHH-Psztkereszt-Dobogókõ-Sikáros-Psztlászló-Visegrád úton bringázni (kék jelzés :P).

Tökre úgy éreztem magam, mint egy maratonon, mert:

- a rajt csúszott (~11kor indultam),
- nem jutott póló,
- a pályakijelölés nem volt tökéletes (Pilisszentkereszt elõtt kavartam), illetve át volt szalagozva, amit nem vettem észre (Dobogókõ után a kék jelzésnek új útvonala van... nekem új, különben lehet, hogy évek óta arra megy),
- egy frissítõállomás volt (Dobogókõ alatt filmet forgattak - Robin Hood -, és volt egy büfékocsijuk is), csak színes lötyi jutott, ami szerencsére nem volt agyonhigítva :-),
- nem sokkal a rajttól egyedül mentem végig (Bp még tele, és pár bringás is Fenyõgyöngyéig),
- a célban is csak pár lézengõ turiszt volt, a szpíker sem mondta be a nevem (naplementére értem be) és
- a hirdetett táv eltért a valóságtól (HHH-Visegrád: 52km vs 60km; HHHra úttal együtt 77km/6.30ó tekert idõ).

A pálya különben nagyon tetszett, ajánlom mindenkinek ;-)

aszem idén tavasszal vagy tavaly összel szalagozták át a kéket, az aszfaltos erdészeti út alatti rész "faállományának frissitése miatt"
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
Tegnap voltam a HHH-Psztkereszt-Dobogókõ-Sikáros-Psztlászló-Visegrád úton bringázni (kék jelzés :P).

Tökre úgy éreztem magam, mint egy maratonon, mert:

- a rajt csúszott (~11kor indultam),
- nem jutott póló,
- a pályakijelölés nem volt tökéletes (Pilisszentkereszt elõtt kavartam), illetve át volt szalagozva, amit nem vettem észre (Dobogókõ után a kék jelzésnek új útvonala van... nekem új, különben lehet, hogy évek óta arra megy),
- egy frissítõállomás volt (Dobogókõ alatt filmet forgattak - Robin Hood -, és volt egy büfékocsijuk is), csak színes lötyi jutott, ami szerencsére nem volt agyonhigítva :-),
- nem sokkal a rajttól egyedül mentem végig (Bp még tele, és pár bringás is Fenyõgyöngyéig),
- a célban is csak pár lézengõ turiszt volt, a szpíker sem mondta be a nevem (naplementére értem be) és
- a hirdetett táv eltért a valóságtól (HHH-Visegrád: 52km vs 60km; HHHra úttal együtt 77km/6.30ó tekert idõ).

A pálya különben nagyon tetszett, ajánlom mindenkinek ;-)

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

TheGirl

TheGirl

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás
Sziasztok!

Pank

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
Rendicsiek!
Telszámom az adatlapon a skype-nál. Ha felbukkansz, hívj és egyeztetünk!

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
óóó, fene. minitali?
Ha elengednek, felkukkantok egy tekerészésre éccaka
Bár, ajtófestés projekt fenyeget, azért megyek most "cseszkóba"

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
Péntek délutántól vasárnapig a bükkbe megyünk páran, Paraferee szervezésében. Szállás a Szentléleki túristaházban. Jönne valaki?

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
Holnap reggel tali Putnok vasútállomáson?

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
Jövõ hét közepén lenne kedve valakinek egy ~3 napos, kint alvós bringatúrához?

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

zoozoo

zoozoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 857 hozzászólás

Holnap8ra Nagybörzsöny, ha csatlakozol számom adataimnál....

Jaj, asszem lekéstem :)
"Nice boys don't play rock and roll"

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
dobre
megyek király hegyre
ma mutternál alvás-holnap felbiciklizés, ottalvás-hazajövés

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás

Tervez valaki valamilyen hegyimókát holnapra? :)

Holnap8ra Nagybörzsöny, ha csatlakozol számom adataimnál....

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Végre egyszer én is elmehetek egy SSS-re.

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Meghirdetem én is a magamét:

Aug. 29 péntekre kintalvós bulit szervezek a Sikárosi rétre. Indulás 6-kor az UVH budai hídfõjétõl.
Ez most az utolsó nyári SSS, aztán már csak téli lesz, de az csak gyalog.
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
VV nem kérdeztem semmit!
Visszaolvastam.
Jó lesz a vasárnap. :)

Kispárnát viszek Neked! :D