Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Túrák Magyarországon
Indította
SanDiablo
, 2004. december 16. 21:13
Írta 2008. augusztus 30. - 17:28
Hali, köszi, megvolt, jó vót! Bár az erdész kissé keresztülhúzta a számításainkat. Én már a réten vártam a többieket, õk viszont késõbb jöttek és belebotlottak az erdészbe, aki kerekperec közölte, hogy az erdõben este 6 után tartózkodni tilos, és ad nekik fél órát a távozásra, azután kimegy, s ha még ott vagyunk, akkor hívja a rendõrséget vagy a rendészeket. Továbbá, tette hozzá, a vadászszezon is mindjárt kezdõdik.
Ez igazán kedves volt a részérõl, úgyhogy átmentünk az SSS hely No.2-höz és inkább ott sütögettünk meg aludtunk.
Ez igazán kedves volt a részérõl, úgyhogy átmentünk az SSS hely No.2-höz és inkább ott sütögettünk meg aludtunk.
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.
Írta 2008. augusztus 29. - 21:07
Ma két barátommal jártunk fent Vörös kõn. Kipucolászták az út jórészét
Meglepett 
Lefele meg Sikáros alatt találkoztunk Natival. Innen is jó sütögetést kívánok! Majd egyszer tán' én is eljutok egy ilyen mókára.
Lefele meg Sikáros alatt találkoztunk Natival. Innen is jó sütögetést kívánok! Majd egyszer tán' én is eljutok egy ilyen mókára.
White Horse
Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!!
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.
Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!!
Írta 2008. augusztus 29. - 20:01
Aki esetleg unatkozik és nem tud mit kezdeni magával a holnapi nap folyamán, annak ajánlok egy finom kis MTB túrát.
- találkozó 1/2 10 és 10 között Verõcén a magyarkúti leágazással szemben lévõ kis téren, a cukrászda mellett
- célpont a déli Börzsöny (Nagymaros, Hegyes-tetõ, Zebegény, Márianosztra, Nagy-Galla, Szob, stb...
- táv: 40-50 km
- találkozó 1/2 10 és 10 között Verõcén a magyarkúti leágazással szemben lévõ kis téren, a cukrászda mellett
- célpont a déli Börzsöny (Nagymaros, Hegyes-tetõ, Zebegény, Márianosztra, Nagy-Galla, Szob, stb...
- táv: 40-50 km
Írta 2008. augusztus 29. - 19:53
lens:
anno a balul sikerült Tortúráról készült iromány?
Ha igen be tudom szerezni vhogy? /szerk.?/
ON
anno a balul sikerült Tortúráról készült iromány?
Ha igen be tudom szerezni vhogy? /szerk.?/
ON
Írta 2008. augusztus 29. - 15:47
Hali, azoknak, akiket csak itt tudok elérni: ma a csapatot Trifó fogja felvezetni a rétre. Én már ott leszek...
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.
Írta 2008. augusztus 29. - 15:21
Hááát, ugye ez az elfogyasztott alkohol mennyiségétõl függ. Minél több, annál kevesebb a tudnivaló
Írta 2008. augusztus 29. - 15:06
Hölgyek, Urak!
Mai kinnalvásról a legfontosabbat tudnivalókat idevési valaki?
Mai kinnalvásról a legfontosabbat tudnivalókat idevési valaki?
Írta 2008. augusztus 29. - 13:39
Írta 2008. augusztus 29. - 10:07
Mindazonáltal lesz valami eksön vasárnap? Ha igen, akkor beneveznék.
--Trifo
--Trifo
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt
Írta 2008. augusztus 27. - 16:37
Zoli, milyen túra vasárnap? Én biztos nem szerveztem most vasárnapra semmit!
Múlt idõben volt és ha Kiskegyed visszaolvasott volna, akkor rálelt volna erre:http://forum.bikemag...&postcount=9000
Ja és Zoli! Gratulálok az új szerzeményhez!
Bár...elõször azt hittem, Kriszta kapta az elhullott bike helyett.
Köszi! Majd pénteken azzal megyek, még nem ki sem próbáltam rendesen, de gyaníton, hogy bejövõs lesz.
Krisztának nem kell, neki már VOLT.
Õ most megint a pyxis-be szerelmes, azt mondta így legalább van önkontrollja lefelé.
Most éppen a hátsóváltókat fogyasztja!
Írta 2008. augusztus 27. - 14:13
Ja és Zoli! Gratulálok az új szerzeményhez!
Bár...elõször azt hittem, Kriszta kapta az elhullott bike helyett.
Írta 2008. augusztus 27. - 13:50
Ken Lee!
Gyere. VV-nél 1/2 9 a tali. Ha az Neked kiesik - térben - akkor mi a Váci út felé tartunk, Hungária krt. Könyves K. krt. vonalon.
Gyere. VV-nél 1/2 9 a tali. Ha az Neked kiesik - térben - akkor mi a Váci út felé tartunk, Hungária krt. Könyves K. krt. vonalon.
Írta 2008. augusztus 27. - 13:25
Megin' kezdi...
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Írta 2008. augusztus 27. - 12:15
Tulibudibudáccsú!
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Írta 2008. augusztus 27. - 10:12
Hosi, szuper, azt is szeretjük!
Írta 2008. augusztus 27. - 08:37
Dzsonee Dunakeszi illetõségû, és Verõcén csatlakozik hozzánk, így õt nem kell utaztatni.
Írta 2008. augusztus 27. - 08:09
Ken Lee!
Elvileg 3-an elkférünk. Az autóban. Sapkát hozzál.
Ha ugyan olyan szépen el tuidod énekelni "ken lee"-t, mint az angyali torkú hölgy, egye fene. Egyszer kibírjuk.
Kérdés - VV-hez - hogy Dzsonee is velünk autózik-é, avagy õ vonatozik?
Ezen múlik az autós projekt.
Elvileg 3-an elkférünk. Az autóban. Sapkát hozzál.
Ha ugyan olyan szépen el tuidod énekelni "ken lee"-t, mint az angyali torkú hölgy, egye fene. Egyszer kibírjuk.
Kérdés - VV-hez - hogy Dzsonee is velünk autózik-é, avagy õ vonatozik?
Ezen múlik az autós projekt.
Írta 2008. augusztus 27. - 05:37
Vigyázzatok ezzel a fiatalemberrel!
Egy óvatlan pillanatban képes és elénekli a Ken Lee-t, Ti meg, ha megfojtjátok, sosem bizonyítjátok be, hogy jogos önvédelem volt.
Annyit ültök, mint egy rendes emberért!
Egy óvatlan pillanatban képes és elénekli a Ken Lee-t, Ti meg, ha megfojtjátok, sosem bizonyítjátok be, hogy jogos önvédelem volt.
Annyit ültök, mint egy rendes emberért!
Írta 2008. augusztus 26. - 22:50
Figyeljenek má' kicsit, Zsizsi és VV kerékpáros urak!
Szombati rosszalkodásra mennék jókedvvel, meg persze védõfelszereléssel. Igen, sapka!
De kérdem én, most akkor mi van? Zsizsi úr autójában hány személy részire van ülõhely? Oder hányra kell hol lenni?
Köszönöm!
Szombati rosszalkodásra mennék jókedvvel, meg persze védõfelszereléssel. Igen, sapka!
De kérdem én, most akkor mi van? Zsizsi úr autójában hány személy részire van ülõhely? Oder hányra kell hol lenni?
Köszönöm!
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Írta 2008. augusztus 26. - 22:00
Az semmi, de az új COILER is akezd a szívemhez nõni! Teccik!
De azért várok...nem, majd VV kedvéért rohanok bótba bicót venni!
De azért várok...nem, majd VV kedvéért rohanok bótba bicót venni!

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére