Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
18580 hozzászólás a témában

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Emberek, hát mi van mán itten?! Vagyis mi volt. :D Úgy látom a topiklakók szülei igencsak ráértek télen. :D:D
Múlt héten H.Zoli volt szülinapos, holnap VV, jövõ héten Hozé, azután meg Paul és Pite. Tovább már nem mertem nézni. :D
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
És ki szállítja fel Sikárosra? :D

Ja, és elõre láthatólag nekem is jó a péntek, mennék én is.

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Nem, én most nem tekerek, hanem csapatsegítõ leszek. :D Ezért gondolkodom rajta, mert végülis így lehet, hogy nem baj, ha csak 12 után érek oda. De akkor ki szállítja fel a cuccaimat (sátor, fõzõ, stb...) Csillebércre. Ezért kell átgondolnom.
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Akkor nappal tekersz Csillebércen, éjjel meg a Sikároson? :)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Trifó, nekem lenne. De ezt még át kell gondolnom, mert úgy volt, hogy péntektõl kint alszom Csillebércen a 24 órás miatt.

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
E!

A - még meglévõ - szép idõre tekintettel bepróbálkoznék még egy kinnalvós mókával a - holnappal kezdõdõ - héten. Konkrét terv nincs még, de akár összejöhetne végre idénre egy Sikárosi is. Csak most ügyesebben kellene megtámadni a rétet.

Naszóval, mondjuk péntek este kinek volna kedve/alkalma csatlakozni?

--Trifo

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Hühû, ennek elég prózai oka van; el sem árulom :D, de mindjárt a helyükön lesznek...

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

http://kep.tar.hu/mcpite/50603278#2 ezek vannak még...

Pite!
A tegnapi galéria üres.

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Háát, gondolom, az egyiket! :D

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
És melyiket? Mert hogy kettõ van a palettán.

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Jól van na, szánunk, szánunk.
Én benne vagyok, már csak a "morc" urakat kell meggyõznöd! ;)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Nem lehetne a túrát szept.25-26-i hétvégére tenni? Mert én 19-21 Magas Tátrázom... Légyszi, légyszi, jó fiukák szánjatok meg!

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás

Köfi a képeket!

Én hova töltsem? ftp, átmélezzem vagy kep.tar.hu?

http://kep.tar.hu/mcpite/50603278#2 ezek vannak még...

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás

Bizony jó kis menet volt ez a mai.
Volt két ösvény amit nem ismertem, a S+ és a Spartacus, ami mától az egyik kedvencem lett. Dzsonhee, sajnálhatod, hogy kihagytad!
Zsizsi! Te csak ne mentsd fel Oldbike-ot, ott sem voltál!:)
Rájöttem, hogy minimum a nagybátyja Pitének és Danténak!
Tudott egy rövidebb utat, amin fél kilométert cipeltük a bringákat a farakások között.:P
Bazi meleg volt a völgyekben és a városban, csak a hegyek teteje felé volt frissítõ szél, én 4 liter vizet bírtam meginni.
Nulla defekt és két esés nagyon jó átlag.
Köszi a résztvevõknek a társaságot, VV-nek és Oldbike-nak(azért nem felejtünk) a túravezetést.

KÉPEK

Köfi a képeket!

Én hova töltsem? ftp, átmélezzem vagy kep.tar.hu?

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Grüsz Gott!
Mi van? Megyünk egy BEAC emléktúrát!? Hm?
Jó, menjünk! Mikor is?
24H-t követõ héten?
Bocsesz, hogy csapongok, de kicsit meleg volt kinnt. :)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Ha úgy gondoljátok, hogy megoldás a problémára, eltolható a "szinusz" túra. Nem szívesen tenném, de meghajlok a többség akarata elõtt, mert ez nincs annyira idõhöz kötve.

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 hozzászólás

Nagyjából a számból vetted ki a szót...izé...postot :)
Én benne vagyok, de inkább a 3 héten belül, mert most 24h, aztán VV sinustúrája, aztán pedig nincs semmi :)

de mert lesz xterra meg lesz terepfélmaraton :(
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

zoozoo

zoozoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 857 hozzászólás

Nos, mivel sokan nem mentek innen BEAC-ozni, mi lenne ha...gondolnánk egy hegyeset,
és letekernénk még az idén? Nem most mert ugye 24H lesz.
De egy-két héten belül megpróbálhatnánk, és ha elõbb elindulunk,
mondjuk 8-óra felé akkor -ha nem is világosban- de épeszû idõben beérhetnénk.
Ugyan nincs dinnye, meg zsíroskenyér, meg nincs az sem, hogy "végigcsináljukakkor is" de...

Ez engem is érdekel; ha a kitalált idõpont nekem is megfelel, csatlakoznék.
"Nice boys don't play rock and roll"

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás

Nos, mivel sokan nem mentek innen BEAC-ozni, mi lenne ha...gondolnánk egy hegyeset,
és letekernénk még az idén? Nem most mert ugye 24H lesz.
De egy-két héten belül megpróbálhatnánk, és ha elõbb elindulunk,
mondjuk 8-óra felé akkor -ha nem is világosban- de épeszû idõben beérhetnénk.
Ugyan nincs dinnye, meg zsíroskenyér, meg nincs az sem, hogy "végigcsináljukakkor is" de...

Nagyjából a számból vetted ki a szót...izé...postot :)
Én benne vagyok, de inkább a 3 héten belül, mert most 24h, aztán VV sinustúrája, aztán pedig nincs semmi :)
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

szééép környék naon.
bár Ez
http://picasaweb.goo...982591831887730
picit izgibbnek néz ki, így fotón bambulászva...

szintén a spartacus ösvény része
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való