Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Please log in to reply
18581 replies to this topic

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,693 posts
Hogy gurulsz ott végig tekerés nélkül, a teljes hossza bõ 300 m ?!?!?!
A szánkópályáshoz arról a trélrõl lehet lekanyarodni, szóval ugyanabban az erdõben van. Gúgli mepszen nem nagyon tudnám bejelölni. Amúgy nem tudom, most milyen állapotban van, egy srác építgette pár éve egyfolytában, de lehet, hogy most már nem csinálja, és leammortizálódott. Igaz nem is pump trail, néhány döntött kanyar, néhány mini ugrató és a végén egy dirt, de jó móka.
Ausztria, Kenguruk földje!

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,292 posts

Melyik, az a szar, ami a sétaút mellett megy szintben, vagy az a jófajta, ami a szánkópályánál indul, lejt, van 2-3 nyom, alul a nyomok összefutnak és a vége egy asztalos dupla?

Az a szar! Van néhány kellemetlenül belógó fa"ág", de épp ettõl mókás kihívás. Meglepõen hosszú, és ha megtanulod a belógó gyászok helyét, akkor tekerés nélkül is végig lehet kb pumpálni. A szánkópályás az hol van? dobnál egy guglimepes linket?
"The faster you are, the slower your life goes by" - Lucas Brunel

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts

Részemrõl a hétvégi BEAC maxi emléktúra kilõve. :/
Nincs kedvem sarat vakarni a bringáról.

Könnyen jött, könnyen ment!
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,693 posts

Kaposi Zoli: tudsz róla, hogy tõletek néhány száz méterre a Farkaserdõben egy olyan pumptrack van, hogy beszabehu? 5x végigmentem rajta és úgy éreztem magam, mint akit négyszer kihánytak! :)

Melyik, az a szar, ami a sétaút mellett megy szintben, vagy az a jófajta, ami a szánkópályánál indul, lejt, van 2-3 nyom, alul a nyomok összefutnak és a vége egy asztalos dupla?

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Részemrõl a hétvégi BEAC maxi emléktúra kilõve. :/
Nincs kedvem sarat vakarni a bringáról.

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,292 posts
az elsõnél még nem kellett a zoxigénmaszk ;) annyira girnyó azért nem vagyok, haha

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
5x végigment, 4x kihányták!
És az ötödik menetre!?

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,292 posts
Kaposi Zoli: tudsz róla, hogy tõletek néhány száz méterre a Farkaserdõben egy olyan pumptrack van, hogy beszabehu? 5x végigmentem rajta és úgy éreztem magam, mint akit négyszer kihánytak! :)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
PTomi, nálunk is biztos lesz hely! Keress minket a Száguldó Virágok placcon a hotel alatt a sarokban a bozótosnál. (Hozéék mellett)
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
VÁááááááá
ne mondj ilyet :P
nem fog!

kis zápor lesz csak
annyit bõven kibír a sátor
( igazából azt is, ha szakad, csak olyankor utálom a végén az elcsomagolást :P :D )

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,695 posts
Lenne egy nagy kérdésem!
Mivel szakadni fog, azt terveztem, a kocsimba be tudom tenni a ruhákat meg minden olyasmit, aminek nem tesz jót a víz.
De úgy néz ki, nem tud estére fentmaradni a négykerekû.
Valaki tud szorítani egy kis helyet a kocsijában, hogy estére oda tehessem az említett itemeket?
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,108 posts
Lehet hogy mégsem maradok ma este csillebércen, inkább a ZP közönségét gazdagítom. De majd ahogy alakul :)
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

Balu1

Balu1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,726 posts
Kössz, akkor még várom a fejleményeket hátha esetleg még változik.
Gondolom most mindenki a 24-essel van elfoglalva.

Szombaton nekem is fel kell mennem Csillebércre mert ígértem valakinek kölcsönlámpát estére.

Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.

Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !

A találmányok már csak ilyenek..

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
trifoval tegnap azt beszéltem még, hogy E!marad

Balu1

Balu1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,726 posts

Mi is fent leszünk már pénteken...

A sikárosi SSS ma ezek szerint elmarad v. lesz azért kint valaki?

Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.

Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !

A találmányok már csak ilyenek..

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Oldbike!
Ez nagyon szép! Az útvonal, ahol jártál ismerõs, de én verõfényes napsütésben jártam ott!
Valóban más! :)

Lensver!
Igen, megyek. Igen, nem voltam egyértelmû.
De kérdezte valaki? :)

oldbike

oldbike

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 posts
A tegnapi korai indulás elmaradt,de a radarképet nézve elindultam-igazam volt!!/VV nincs tel.számom!/Nagy sár fogadott,de nem érdekelt különösebben,feledtette a látvány.Érdemes közvetlen esõ után egyet túrázni,teljesen más arcát mutatja az erdõ.
http://picasaweb.goo...keold/KoppNyEs#

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,693 posts

Ilyen sorrendben, winchesterrel fûszerezve :D:D:D

Mondjuk pezsgõt nem iszok többet :D

Pia és winchester, kezd vadnyugati ivó hangulatot ölteni a topic :D

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Zsizsi, visszaolvastam, de számomra ebbõl se lett világos: te most indulsz a 24-esen vagy sem?

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,108 posts
Ilyen sorrendben, winchesterrel fûszerezve :D:D:D

Mondjuk pezsgõt nem iszok többet :D
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala