Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
18580 hozzászólás a témában

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Urak, mivel mindenki hallgat a hétvégét illetõen érdeklõdnék, hogy akkor végülis mikor szándékoztok megtartani a pót-Beac-bejárást? Egy jövõ szombat esetleg?
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Tomi, így már bejön!

Charon, úgy könnyû tekerni az esõben, hogy te vagy az esõisten! :P

De most már igazán abbahagyhatnád...no nem a tekerést...
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Tigger!
Asszem, a következõ részt Szentendre környékén forgatjuk...:D

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

Elmentem a castingra, de csak 5 órát tudtam elõtte tekerni, így nem voltam túl fotogén szerintük. :)

na ja azért kapta Zsizsi a szerepet....:)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

Rettegjetek,mert rendbe jön a lábam, rosszabb leszek, mint valaha!

Te mindig rosszban sántikálsz! :D

Lens: összesaraztam a bringát, nem bírtam ki ;) Mondjuk az teljesen más, hogy az ember abban a tudatban ázik, hogy fél órányira van a meleg zuhanytól.

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Jó, megyünk!

Most örülsz b***dmeg!? :D :D :D

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Jó, menjetek csak. :D
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Na kicsi Dante, lesz itt még jelentkezõõõ, lessz méééég...! :D
PTomi, a 2-es a tiéd!

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás

Már megbocsáss Dante, de ha Te, ennél is rosszabb leszel, akkor én keresek egy másik galaxist!!! :D

Stipi-stopi egy hibernáló kamra :D
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Más.
Hétvégén tekerhetnékem támad majd, ezt már most biztosra mondhatom. (Ha esik, ha fúj! Fujj...)
Aszfalt, vagy terep mindegy, csak guruljon! (Ugye..)
Valaki..? Valakik..?

Már megbocsáss Dante, de ha Te, ennél is rosszabb leszel, akkor én keresek egy másik galaxist!!! :D

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

Há' mos miccsináljak ha eccer iljen feje nõvött nekije a gigája fölé?:scratchhe
Fotosoppban a Dante nevezetû a járatos, én nem tudok segílni a fizimiskáján!:D

Majd járatosságommal élek is, csak most kicsit el vagyok havazva. Rettegjetek,mert rendbe jön a lábam, rosszabb leszek, mint valaha! :D
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás
Elmentem a castingra, de csak 5 órát tudtam elõtte tekerni, így nem voltam túl fotogén szerintük. :)
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Óóh jeeeeeaah....!
Ez is Te vónál Tomi!? :D

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás
Nekem bejön :)

Itt van egy másik helyrõl.
White Horse

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás

:D

Féltetek, mi, hogy elalszotok a sátorban és egy ilyen jelenetre kell ébrednetek :D

Nektek bejön az, amit Tomi ide belinkelt? Mert nekem nem. Már néztem Operával és néztem Mozzillával!

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás

Kösz' :D

Felbérellek hivatalos fotósnak :D
White Horse

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

PTomi, az élet néha kegyetlen tréfát ûz az emberrel. Hát még egy barát! :D

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
PTomi, az élet néha kegyetlen tréfát ûz az emberrel. Hát még egy barát! :D

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

Rükverc Urak!
???????

Háááát! Nekem nem tûnik túl izginek a dolog. Egy nem egész 4 kilcsis pályán városban körözgetni forgalomban, még ha az állítólag kicsi is. De még sokára lesz, alszunk rá egy párat.

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás

Tamás, mivel te voltál az egyetlen, aki hajlandó voltál venni a szopós-nyalós cukorkából, megkérdezném, hogy nem akarod-e elfogadni az egész zacskót, mondjuk úgy, hogy cserébe, amiért ilyen jól szuperáltál a duózásban. :D

Húha :D
Hát nem is tudom. Igazából fáradtan könnyen befolyásolható vagyok és tán' azért vettem el :D

Tudom, tud traumát okozni a szembesülés a valósággal, de jobb ilyen fiatalon, mint késöbb.
Egyébként szerintem tökéletesen kifejezi egy duós fáradságát és harcát önnmagával. (Csak az a szopóka-nyalóka ne lenne ott!)

De amikor ezzel szembesültem, majd' leestem a székrõl :D
Amúgy teljesen igazad van, ezzel jár :)
White Horse