Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
18580 hozzászólás a témában

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
VV mikorra saccolod a célbaérést?
/tudom,hülye kérdés.... de megvan az oka/

copper

copper

vendég

• fórumtag
  • 184 hozzászólás
közben megtaláltam a térképen...köszi

Minek írok túraútvonalat, ha el se olvasod?:chin:
"Nagymaros - kék+ Köves-mezõ - kék Világos-tér, majd az erdészeti szerpentinen Hegyes-tetõ"

Ha meghalsz egy emelkedõn, az azt jelenti, hogy mindent beleadtál...

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

az merre van??

Minek írok túraútvonalat, ha el se olvasod?:chin:
"Nagymaros - kék+ Köves-mezõ - kék Világos-tér, majd az erdészeti szerpentinen Hegyes-tetõ"

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

:D:D:D
Gyûlik a nép...

dögszagra :D:D:D

talán végre összejön...

Hegyes-tetõ = pont szemben Visegráddal, Nagymaros felett

copper

copper

vendég

• fórumtag
  • 184 hozzászólás
az merre van??

De a Hegyes-tetõt nem tudja überelni.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Turistaút simán járható, de kell erõ és technika, mert nem könnyû. Csóványoson geodéziai torony; ha tiszta az idõ, gyönyörû a kilátás 360°-ban. De a Hegyes-tetõt nem tudja überelni.

copper

copper

vendég

• fórumtag
  • 184 hozzászólás
aha, köszi az infót, Csóványos mennyire szivatós, járható bringával a turistaút, onnan milyen a kilátás, érdemes feltekerni??

Hát nem éppen mindegyikre.
Nagymaros - kék+ Köves-mezõ - kék Világos-tér, majd az erdészeti szerpentínen Hegyes-tetõ, innen ugyan úgy vissza Köves-mezõre - kék+ Zebegény - zöld Törökmezõ - kék Kóspallag - Kisinóci-túristaház - zöld Király-rét - balra fel az aszfaltos, majd sotteres erdészeti úton - kék kocka (jobbra egy sotteres visszafordító, erdészeti út) Foltán-kereszt - kék Csóványos
innen x+1 lehetõség, attól függõen, hogy még mennyit akartok menni. Ez bõven kivitelezhetõ egy napos programként.

Ha izgalmasabbat akarsz, vannak bõven alternatívák.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

na, tudsz nekem némi infóval szolgálni, a kérdéseidre megadtam a választ...

Hát nem éppen mindegyikre.
Nagymaros - kék+ Köves-mezõ - kék Világos-tér, majd az erdészeti szerpentinen Hegyes-tetõ, innen ugyan úgy vissza Köves-mezõre - kék+ Zebegény - zöld (az üdülõtelep elhagyását követõen, az Y elágazásnál balra át kell kelni a patakon és keresztül kell vágni a mezõn, majd utána is alaposan kell figyelni a jelzésekre, mert el lehet keveredni) Törökmezõ - kék Kóspallag (végig egyenesen, a mezõn is) - Kisinóci-turistaház - zöld Király-rét - balra fel az aszfaltos, majd sotteres erdészeti úton - kék kocka (jobbra egy sotteres visszafordító, erdészeti út) Foltán-kereszt - kék Csóványos
innen x+1 lehetõség, attól függõen, hogy még mennyit akartok menni. Ez bõven kivitelezhetõ egy napos programként. Térkép legyen nálatok!

Ha izgalmasabbat akarsz, vannak bõven alternatívák.

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás

Jjjajjjajjjajj - azon morfondírozom, hogy vajon kíváncsiak vagytok-e a tavaszi fejre esésem megismétlésére?

Alap :D

A viccet félretéve, mindenkinek lehet rossz napja :)

goto cm;
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

zoozoo

zoozoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 857 hozzászólás
Jjjajjjajjjajj - azon morfondírozom, hogy vajon kíváncsiak vagytok-e a tavaszi fejre esésem megismétlésére?
"Nice boys don't play rock and roll"

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Ez nem szivató, hanem szivató pótló lesz, de is-is a válasz.
Persze csak ha véletlenül útra is tévedünk, mert az nem mindig szokott sikerülni.:)

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás
"'És így szólt a bölcs párolt béka:
-Minden lejtõ után ott egy emelkedõ is.
"

:)

VV biztosan úgy állította össze a menüt, hogy a felfele elsápadó arcunk lefele majd vigyorra fakad :)
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

zoozoo

zoozoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 857 hozzászólás
Végülis a börzsönyi szívató az az emelkedõk miatt szívató, vagy a lejtõk miatt? :)
"Nice boys don't play rock and roll"

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Milyen talaj kell? Viszünk.:)

dzsonhee

dzsonhee

törzsvendég

• fórumtag
  • 687 hozzászólás
  • LocationBad Goisern
Szerintem megyek én is, max visszafordulok az elsõ emelkedõnél ha nem olyan a talaj ami megfelelõ számomra.

copper

copper

vendég

• fórumtag
  • 184 hozzászólás
na, tudsz nekem némi infóval szolgálni, a kérdéseidre megadtam a választ...

Hány napra, mennyien lesztek, mennyire vagytok erõsek, terep vagy épített út, gyalog vagy bringával? Kezdésnek csak ennyi kérdés.

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

Gyûlik a nép...

De legalább ne röhögnél, Te elvetemült!:D
Azt hiszen kell vinnem egy 15-ös kulcsot és ha nagyon vigyorogsz, akkor egy óvatlan pillanatban lekapom a pedálokat a turner-rõl.
Csak hogy az arcodra fagyjon a mosoly!:lol1:

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Gyûlik a nép...

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

Mivel úgy néz ki, hogy esõisten pihenni vonul a jövõ héten, nincs akadálya annak, hogy 27-én meglátogassuk a Börzsönyt, a régóta tervezett "szívató" pótló túra keretében.

Ha Kriszta dolgozik akkor lehet, hogy megyek, ideális lenne bejáratni az új lovat. Már kíváncsi vagyok rá nagyon.:)
Ha nem dolgozik, akkor biztos nem megyek, mert akkor indulni akar a túrdöpilis nevû versenyen és fuvaroznom kell.

Más, csinálunk idén októberben egy Kozma TT pótlót? Én nagyon vágyom egy kis Vértesre.
Ha Nektek nem is fér bele, én mindenképpen megyek egy hétvégére.

Azt hiszen a Virágok szerveznek valami többnapos csapatbulit a Vértesben október vége felé. Majd kifaggatom Õket és csatlakozunk valamelyik nap egy túra erejéig.

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás

Más, csinálunk idén októberben egy Kozma TT pótlót? Én nagyon vágyom egy kis Vértesre.
Ha Nektek nem is fér bele, én mindenképpen megyek egy hétvégére.

Ú, épp ma gondoltam erre :)
Nagyon tetszett tavaly az a táj, abban az idõjárásban...
Én benne lennék.

Szivató beírva a naptárba :)
White Horse