Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Please log in to reply
18580 replies to this topic

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts

De mibe, hogy nincs 2000 szint! :)

De mibe, hogy a sánták ne dumáljanak!:D
Direkt sérültet jelentettél, hogy legyen alibid a gyávaságodra.
Neked ezt fél lábbal is illene végignyomni, hiszen kétszer ennyi szinteket nyomtatok két lábbal. Tehát a terhelés lábanként ugyanannyi lenne!:)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
De mibe, hogy nincs 2000 szint! :)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,292 posts
rakjuk!
"The faster you are, the slower your life goes by" - Lucas Brunel

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,695 posts
Na, mégegyszer, hogy elõjöjjön:

"Mivel úgy néz ki, hogy esõisten pihenni vonul a jövõ héten, nincs akadálya annak, hogy 27-én meglátogassuk a Börzsönyt, a régóta tervezett "szívató" pótló túra keretében.

Találkozó: jövõ szombaton, 9.40-9.55 között Verõcén a szökõkútnál (szokott hely). Indulás pontosan 10-kor.
Útvonal: Verõce - Kismaros - Eszperantó-hegy - Nagymaros - Hegyes-tetõ - Zebegény - Márianosztra - Kopasz-hegy - Bükkös-árok - Bezina-rét - Nagyirtáspuszta - Nagy-Koppány - Koppány-nyereg - Vaddisznófogó - Hosszú-völgy - Malom-völgy - Alsómajor - Szob - Zebegény - Török-mezõ - Nagy-Morgó - Kismaros - Verõce

Táv: 60-70km körül
Szint: 1600-2000m között"

Ezekszerint jó a 8:40-es és a 9:05-ös vonat is.
Mit szólsz Kex az utóbbihoz?
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
Nocsak.
Gyûlik a nép.
;)

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,292 posts

Szerintem jó lesz :D

Ki megy vonattal?
És a Nyugatiból?

valami perverziótól hajtva most szívesen mennék vonattal. Hanyas?
"The faster you are, the slower your life goes by" - Lucas Brunel

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,693 posts

Jujj, csak azt ne! Túlságosan is emlékeztetne valami másra!

Na, már megint témánál vagyunk... mint a bringáslányok topikban ;)

Lensver: Jeleztem énis savanyugabesznak hogy velük tartanék. Akkor így 4 fõ? Vagy több?
Mert nekem ez van fejben: Savanyu,zsizsi,mester14,lensver.
Uh, most nézem az a zempléni túra lenne, vagy az a zempléni túra bükki?

Öt. Lensver két fõ.

VV, majd légyszi válaszd ki, hogy a szombati túrára melyik lesz a jellemzõ:

sok sár
baromira sok sár
eszementül sok sár
sármocsár

Az ösvények nagy része száraz lesz, helyenként kis gyurma.
Ausztria, Kenguruk földje!

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts

sáresõ ;)

Jujj, csak azt ne! Túlságosan is emlékeztetne valami másra!

Zsizsi, én vállalom a sót, szívesen játszok nõvérkét VV sebgyógyításánál. :wtf:

Mivel holnap nem vagyok netközelben, ezért:

:impra::impra:

Kedves Pite! Isten áldjon meg szülinapod alkalmából, juss el rengeteg szép helyre, mássz meg még sok hegyet, élj át szuper izgalmakat! Sok boldogságot kívánunk neked Zeddel együtt!
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
A holnapi "Börzsönyi Szivató-pótlóra":

Mindenki hozzon az alábbiakból egyet:

- baseball-ütõ
- ásó
- só
- lapát
- ostor, vagy valami hasonló

Csak hogy VV-t legyen mivel megfenyíteni! Aztán, ha nem viselkedik rendesen, jól elássuk, és felszórjuk a helyet sóval! :D

Én viszek "vigyor törlõt"!

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

sok sár
baromira sok sár
eszementül sok sár
sármocsár

sáresõ ;)

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Alapból zempléniben gondolkodtunk Savanyuval. Még nincsen fixálva, de tán Sárospatakról startolnánk.

Mester14

Mester14

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,353 posts

SavanyúGabesz! Bár késve, de megtörve nem: figyelmenkívül hagytam xxx lappal ezelõtti kérdésedet, és igen, minket érdekelne a téli bükki móka veletek. Ezt azért merem ilyen bátran ide leírni, mert Zsizsi ma felhomályosított, hogy nem, nem akar csak veled egy kedves hétvégét tölteni Telkibányán, és mi is jöhetünk!!! :P
ja és nagyon szimpi az Aranygombos, menjünk oda! :D

Lensver: Jeleztem énis savanyugabesznak hogy velük tartanék. Akkor így 4 fõ? Vagy több?
Mert nekem ez van fejben: Savanyu,zsizsi,mester14,lensver.
Uh, most nézem az a zempléni túra lenne, vagy az a zempléni túra bükki?

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,695 posts
Szerintem jó lesz :D

Ki megy vonattal?
És a Nyugatiból?
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Szimpátia sorrend alapján behelyettesíthetõ.:D

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
VV, majd légyszi válaszd ki, hogy a szombati túrára melyik lesz a jellemzõ:

sok sár
baromira sok sár
eszementül sok sár
sármocsár
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
SavanyúGabesz! Bár késve, de megtörve nem: figyelmenkívül hagytam xxx lappal ezelõtti kérdésedet, és igen, minket érdekelne a téli bükki móka veletek. Ezt azért merem ilyen bátran ide leírni, mert Zsizsi ma felhomályosított, hogy nem, nem akar csak veled egy kedves hétvégét tölteni Telkibányán, és mi is jöhetünk!!! :P
ja és nagyon szimpi az Aranygombos, menjünk oda! :D

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
tehát kértek még! :lol1:

Hosi

Hosi

törzsvendég

• jóváhagyásra váró
  • 431 posts
Esõisten bekaphatja

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,693 posts

Végre lehet sarazni :D:D:D

Negatív, kedden voltam Janihegyen, 1 tócsa nem sok, de annyi sem volt. Még gyurmázni sem tudtam sehol. Ezt a mai kis esõt is becuppantja a fõd hétvégére. Persze, ha addig még esik...
Ausztria, Kenguruk földje!

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
No, mivel úgy néz ki, megfutamodtunk a sógorékhoz tervezett hegymászást illetõen, feltételes jelentkezõ lennék a szombati börzsönyi mókára én is, ha lehet!
Feltételes, mert a repedt csontvázam hegesztési varrataiban nem bízom még annyira, legalábbis az edzés azt mutatja, hogy van még, ami nem kóser, no meg mert mert dõl a takony az orromból kifelé és a kórság egyéb jelei is mutatkoznak, de ma az utolsó órám után megkezdem sürgõsen a pálinkás kezelést, mert roppant kíváncsi vagyok, mivel szivat a mostanában amúgy is morcos kedvû VV titeket :)