Tessék:[ATTACH]559[/ATTACH]
Köszi.
A megfejtést Era tegnap felrakott képei között találod.
A sebesség mindent megold.
Milyen bringát vettél?
Dik, a spenótra gondolsz? Valami olyasmit csinál.
Tudod vén csont stb. viszont nehezebb tolni, mint a piroskát.
A sebesség mindent megold.
dik, H.Zoli mijaza zõd alattad?
Csak nem mozog HÁTUL is?? broáf...
Szólj rám nyugodtan, ha további itinerre van szükségetek!Hello!
Na, mi is lenyomtuk a Börzsönyt, a Hegyes-tetõn futottunk össze...
Végül Király rétig aszfaltoztunk, onnan mentünk a kék négyzeten, egy darabig jó is volt, aztán nagyon bekövesedett és az idõbõl is kezdtünk kifogyni, szóval a Csóványosra nem jutottunk felaszfalton visszagurultunk Nagymarosra, ahol a Dunaparton iszonyat jó pizzát ettünk a Maros étteremben
sajnos a helyismeretünk hiánya miatt nem egészen úgy alakult az utunk ahogy terveztük, úgyhogy némi tapasztalattal a hátunk mögött még tuti visszatérünk...
Az meglehet. Nem hallottam, nem láttalak, ezért kerülte el a figyelmemet.Akkor azért láttalak a Nyugati téren. Éppen az aluljáróba gurultál befelé, rád is köszöntem, de nem jó szögbõl.
Akkor azért láttalak a Nyugati téren. Éppen az aluljáróba gurultál befelé, rád is köszöntem, de nem jó szögbõl.Kihasználva a lehetõséget és a jó idõt, kedden kései indulással (dél) bevetettem magam a Börzsönybe
A Sákolára vezetõ út a dzsungelharcos megfejtés. Ott csak tolni, húzni-vonni lehetett a vasat. De találtam egy kerülõ erdészeti utat a látottak és térkép alapján. Kutyák nem voltak. Szintén dzsungelharcos történet volt a Sós-hegyrõl lefelé vezetõ útvonal, valamint a Nagy-Sas-Hegy közvetlen környéke. Ellenben rengeteg volt az általam nagyon kedvelt lefelé történõ döngetés.A Sákola tetõrõl levezetõ K+ járható vagy dzsungelharc?Az aszfalt becsatlakozásánál a kutyák még "élnek"?Rossz emlékek!köszönöm...
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."