Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Please log in to reply
18580 replies to this topic

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
Bugyi Buci, daueroltál?

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,695 posts
Én is jót tekertem: itthon a hajamat a sok tanulásban. De inkább most, mint a pótra...
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Ja, aztat! :)

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 posts
köszi az invitálást!

kicsit zilált volt az idõbeosztásom ma...megoldottam egyedül az öszi levezetõs tekerést...
remélem mindenki jókat tekert és mozgott az elmúlt pár napban!

üdv
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

Hosi

Hosi

törzsvendég

• jóváhagyásra váró
  • 431 posts
Jók a képek Zoli! Nati sisak nélkül, Paul tolja felfelé, mi történt mi ez a lazaság?! Az a sok fánk, mi?!

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts

Mi cécózunk egy lazát, ha van kedved dombságolni, gyere! (indulás 9kor, ha érdekel, még jóval elõtte csörrenj meg)

Én mennék indulás a templom mellõl?
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts

akinek van kedve csatlakozzon vagy aki tud valamit az szóljon légyszi ami ebbe az idõintervallumba belefér.

Mi cécózunk egy lazát, ha van kedved dombságolni, gyere! (indulás 9kor, ha érdekel, még jóval elõtte csörrenj meg)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Én holnpra terepezést terveztem. Egy Pilist, vagy egy Börzsönyt. (Igazából a VV-vel tervezett Börzsönyi tekergésünk második felét szeretném lenyomni.) Azonban nem tudom, mennyire fogom bírni a terepet, mert a bal kezemmel csak korlátozottan tudom szorítani a kormányt. Az aszfalton ez nem jelentet problémát, terepen meg meglátjuk. Nem szeretnélek feltartani, de lehet, hogy összefutunk!

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 posts
hi!

holnap (azaz vasárnap) mennék egy kört a budai hg-ben...
indulás 9 körül újhegyrõl kb 10re érnék a hegyekhez.
4 óra terepezést terveztem.
akinek van kedve csatlakozzon vagy aki tud valamit az szóljon légyszi ami ebbe az idõintervallumba belefér.

peace
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Én is élveztem a mai túrát. A zöld háromszög volt a legjobb.

A sebesség mindent megold.

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts
Ez nem ér! Oldbike-nak sütött a nap, nekünk meg nem!

Tudtam, hogy Dantét mégsem kéne elvinni.:P Biztos miatta volt, hogy a hüllõ teste ne melegedjen fel és tudjon hisztizni, hogy fázik.
Tényleg remek kis túra volt és a sok résztvevõ ellenére még haladtunk is.
Az idö nekem nagyon bejött, csak a napsütést hiányoltam, a képek is jobbak lettek volna.
Gyönyörû volt a Vértes és a falevélben tekeréseket nagyon élveztem.
A legjobban az tetszett, amikor Mátyás-kútnál még a turisták is a fõördögöt bíztatták, hogy tekerjen fel és Dante kiáltásoktól visszhangzott az erdõ!:lol1:
Bánhatják akik aszfalton gurultak vissza Gántra, mert az egész túra legjobb ösvényeit hagyták ki.
Megismerkedtünk Lacikonnal és a párjával, illetve végre tekertünk együtt MJanival.
Geoff! Ez nem volt szép, kénytelen vagyok kellemes hasmenést kívánni az éjszakára a sok fánktól!:D Ja, és kevés papírt!

Mai képek itt

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Én is hazaértem, 10 perc lágymányosi (Zoli köszönöm ismét a fuvart) didergés után tök jól bemelegedtem, bekajáltam, úgyhogy még mentem közel 3 órát a környéken, ami csak kifér a HFL-bõl. :) Élveztem a zavartalan csillagfényes éjszakát, az egész napos felhõk után üdítõ változás volt. Így 137 km lett a vége, bár igaz, csak 2000 m körüli szinttel. Egy kisebb perec volt, mert mp3aztam, s amikor egy kutyasétáltató mellett a Naplás mellett elmentem, a németjuhász utánamkapott és a frászt hozta rám, így meg felborultam.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

oldbike

oldbike

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 posts
Késõ gondolat,de adhattam volna bringát,még választhattál volna is :)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

Én sem lustálkodtam ebben a szép idõben
http://picasaweb.goo...PogNyKopaszSlx#

Irigyellek is érte. Fõleg, hogy van két szétszedett vasam.:( Viszont meg kellet állapítanom, hogy az "esztergályos" vas sokkal jobban néz ki DH felszereltséggel.:)

geoff

geoff

törzsvendég

• fórumtag
  • 401 posts
Csatlakozom, én is élveztem, köszi a túrát a résztvevõknek.
Zoli, a fánk isteni volt, szóval jó, hogy nem vártátok meg, mert kevesebb jutott volna nekünk :lick: :D

oldbike

oldbike

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 posts
Én sem lustálkodtam ebben a szép idõben :)
http://picasaweb.goo...PogNyKopaszSlx#

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Sziasztok! Mi túl vagyunk már a fánkokon! Én ettem a toppot: 5 db lekváros, igazi házias jellegû fincsi fánk. Kaja után muszáj volt sétálnunk mert már leülni is alig bírtunk! :D Mindannyiunknak nagyon tetszett a mai túra, gyönyörû tájakon jártunk, csodaszép õszi erdõben, ami még a mindent elborító szürkeségben is nagyon szép volt. Volt esés, láttunk muflonokat, szarvast, szép várat, izgi déhákat, izzasztó mászásokat. Kétszóval: csodás volt! Örülök, hogy a fehérvári, az inotai és a pesti különítmény is csatlakozott hozzánk.
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts
Nyugi!;)
200 kép lassan megy fel teljes méretben.

laciklon

laciklon

törzsvendég

• fórumtag
  • 969 posts
Hát ez is megvolt. Gánton a kocsiba beülve örömmel fedeztem fel páromon a fáradtság apró jeleit.:) Talán mégsem vagyok annyira "csirke.." 17 órára hazaértünk. Meleg húsleves, krumpli püré zöld köret és rántott csirke volt a menü. Gondolatban letoltam két fánkot is... Én még kicsit pilledt vagyok, de párom a meleg zuhany után újra olyan fitt lett, hogy hú! HÚÚÚúúúú....
Képeket hol tudjuk megnézni? Köszi a lehetõséget, hogy közösen tekerhettünk Veletek ezen a szép õszi napon.
Élj a mának! Nem baj ha a pokolra jutsz, mert ott egy csomó haverral fogsz találkozni......

http://laciklon.fotoalbum.hu/index

laciklon

laciklon

törzsvendég

• fórumtag
  • 969 posts

Éppen tömjük a fejünket.Feltöltjük a tartalékokat.Most rendeljük a desszertet.

Egyetek sokat, bulizzatok hajnalig.....Látjátok nem vagyok irigy!
Így van esély arra hogy párommal hallótávolságnál jobban ne maradjunk le.
Ha mégis, viszünk gyufát. Figyeljétek a füstjeleket és gyertek vissza értünk. :)
Élj a mának! Nem baj ha a pokolra jutsz, mert ott egy csomó haverral fogsz találkozni......

http://laciklon.fotoalbum.hu/index