az üröm bklász útról hol mész át a zöldre ? a kõbánya mellett ?
A térkép (igen, kartográfiás
Szerk: jobban megnéztem a térképet, és igen, egy kõbánya mellett megy el ez a dûlõ. Azasz a kõbánya az már inkább a zöld mellett van...
az üröm bklász útról hol mész át a zöldre ? a kõbánya mellett ?
az üröm bklász útról hol mész át a zöldre ? a kõbánya mellett ?1. Piroson végig, a Kevély kicsit tolós
2. Piroson az Üröm-Budakalász útig, azon jobbra, át a zöldre
3. Budakalászról végig a zöldön
Nekem mind3 tökéletes, a 2. a legszimpibb, mert a zöldet nem ismerem.
ja az másCsillaghegyig is hévezek
Csillaghegyig is hévezekazt nem fogom, ha csillaghegyig nem héveznél akkor az a +4km amivel bkalász több azért mi a töknek hévre ülni ?
azt nem fogom, ha csillaghegyig nem héveznél akkor az a +4km amivel bkalász több azért mi a töknek hévre ülni ?Az HÉV-ezést von maga után, de benne vagyok, a kalászi Z jelzésen még úgysem jártam. Így legalább lesz benne olyan szakasz amit nem ismerek
.
Mármint a Pilis-nyereg - Klastrompuszta szakaszt leszámítva.
Az HÉV-ezést von maga után, de benne vagyok, a kalászi Z jelzésen még úgysem jártam. Így legalább lesz benne olyan szakasz amit nem ismerekCsillaghegy - Kevély - Csobánka helyett Budakalász - Kevély-nyereg (zöldön) - Csobánka?
Csillaghegy - Kevély - Csobánka helyett Budakalász - Kevély-nyereg (zöldön) - Csobánka?Csak egy ötletnek:
Csillaghegy - Kevély - Csobánka - Karolina-árok - Lajosforrás - Tölgyikrek (mivel a Csobánka-tölgyikrek hótt unalom) - Dobogókõ - Zsivány-sziklák - S+-on át a mûúton - Bükkfa - Fekete-kõ - Pilis-nyereg - Kémény-szikla - Klastrompuszta
Innen Piliscsabára majd onnan haza vonattal, vagy át Pilisszántóra, és a Hosszú-hegy alatt (vagy azon) vissza Pilisborosjenõ - Bp.
Valami útvonal terv vasárnapi viszonylatban?:chin:
ma meg nem sütött a nap és remek 7-8 fok volt. (illetve itt most is annyi van)Mazochista. Befagy a segged.
Tegnap napközben, a napocska ellenére se volt az a banánrohasztó meleg a Pilisben.