Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
18580 hozzászólás a témában

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Ronin!
Veszek Neked egy térképet karácsonyra! :D
Hidd el, hatalmas élményt jelent, amikor Te fedezed fel az utakat, és meg is találod azokat a térképen, vagy már tudatosan a térkép alapján jelölsz ki magadnak útvonalakat! ;)

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 hozzászólás

Na Ronin, akkor legalább Csobánkánál már tudtad, hogy hol vagy, nem?! :D

Többnyire egyedül tekerek, és általában akkor sincs konkrét célom, megyek amerre kedvem tartja. Térképet nem használok, így ha utólag kell elmondanom merre jártam, csak a valahonnan valamerre jelzõ jut eszembe.
A mai túrán Dobogókõig számomra teljesen ismeretlen terepen mentünk, ám onnan lefelé már ismertem az utat, csak a fene tudja melyik bokornak, kanyarnak, hegynek, völgynek mi a neve. :)

koszacica

koszacica

vendég

• fórumtag
  • 127 hozzászólás

Jaja! Meg is leptél, a végén még DH-s csajt faragunk belõled! Köszi a társaságot! ;) Az meg, hogy nem Te vagy a leggyorsabb, na és? Élvezted a tekerést, nem?

Ilyen szempontból fiúkkal edzõdtem. A lejtõzést nem lehet elfelejteni - az izom viszont ha kevesebbet van használva - úgy látszik :P :wtf: - leépül.
Egyébiránt nagyon élveztem. És még a felfelék is megszépülnek idõvel :)

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás

Ott azért mi is ott voltunk :P Sõt az a rész sokkal jobban ment mint a csúnya köves felfelék. Ott legalább tudtam tartani a tempót. Bár lehet h legközelebb nem kéne mennem ekkora társasággal, mert vér ciki h rám kell várni minidig.... :chin:
Annak viszont örülök, hogy új arcokat ismertem meg (Zsizs, Pix, Alex :) Dantét meg már úgyis ismertem :P), akik jófejek!

Jaja! Meg is leptél, a végén még DH-s csajt faragunk belõled! Köszi a társaságot! ;) Az meg, hogy nem Te vagy a leggyorsabb, na és? Élvezted a tekerést, nem? Akkor ez a lényeg. Különben is, túl nagy volt a társaság ahhoz, hogy mindenki egyforma teljesítményt nyújtson.

Otthon béke van? :)

Én a Pilistetõ alján fogadó jóval kellemesebb idõben még eltekertem az 5 fõre fogyatkozó csapattal a fene tudja meddig, ahol már csak hárman maradtunk és mentünk tovább a fene tudja hová, ahol már úgy gondoltam, hogy elég volt mára a mókából és leszakadva mentem tovább Csobánka felé, majd az Egri vár irányába a bringaúton. Pilisborosjenõtõl aszfalt, végül 16:30-kor értem vissza a csillaghegyi HÉV-hez. Kedvemre való kiruccanás volt, csapódok legközelebb is ha szervezõdik valami.

Na Ronin, akkor legalább Csobánkánál már tudtad, hogy hol vagy, nem?! :D

Én most egy night ride-on töröm a fejem.

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 hozzászólás
Üdv Mindenki!

Én a Pilistetõ alján fogadó jóval kellemesebb idõben még eltekertem az 5 fõre fogyatkozó csapattal a fene tudja meddig, ahol már csak hárman maradtunk és mentünk tovább a fene tudja hová, ahol már úgy gondoltam, hogy elég volt mára a mókából és leszakadva mentem tovább Csobánka felé, majd az Egri vár irányába a bringaúton. Pilisborosjenõtõl aszfalt, végül 16:30-kor értem vissza a csillaghegyi HÉV-hez. Kedvemre való kiruccanás volt, csapódok legközelebb is ha szervezõdik valami.

koszacica

koszacica

vendég

• fórumtag
  • 127 hozzászólás
Ott azért mi is ott voltunk :P Sõt az a rész sokkal jobban ment mint a csúnya köves felfelék. Ott legalább tudtam tartani a tempót. Bár lehet h legközelebb nem kéne mennem ekkora társasággal, mert vér ciki h rám kell várni minidig.... :chin:
Annak viszont örülök, hogy új arcokat ismertem meg (Zsizs, Pix, Alex :) Dantét meg már úgyis ismertem :P), akik jófejek!

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Toltuk, toltuk, na ja. Csak hát két dolog ugye, nehéz volt a csúszós köveken keresztben-kasul kerülgetni a bringát tolókat, ezt Te is megpróbáltad, ebbõl lett is néha mókás jelenet. :)
A másik, kezdett elõjönni a fáradság a tegnapi nap után - az ugye jóval több, mint 200 km volt nekem - és most nem tett jót a sok megállás sem. Szívem szerint folyamatosan tekertem volna, ha nem is a leggyorsabban.
Nem nyavajgás akart lenni, ez csak az én problémám volt.
Jól éreztem magamat ez tény.
Engem jobban megvisel az, ha be vagyok melegedve, és meg kell állnom, majd nekivágni egy meredek emelkedõnek.

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Mi Pixellel egy nagyot "déháztunk". Repesztettünk, mint a veszett egér. A K+-rõl átnyergeltünk a Z-re, és egyszer csak azt vettem észre magamon, hogy teli pofával vigyorgok, annyira élveztem a sziklás katlanban és a keskeny egynyomoson a száguldást! :)
Aztán cukiban lazítottunk kicsit.

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás

Nálunk a csúszós, nedves levelek alatt mindig volt valami meglepetés. Hol ez, hol az.:D

...hol Zeezoltano vagy én :D Ja, meg VV is egyszer, valami eltömítette a pedált talán :D

Zsizsi! Szerintem nem hagytál ki semmit :)
Csak talán azt, hogy azon az emelkedõn Ti toltátok, úgy meg könnyû nézni,
ahogy más megpróbál tekerni is :D (persze azért nem sikerült, mert ugye nem tudok tekerni! :))
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Hát srácok, azok a félelmetesen csúszós levelek nálam leginkább hatalmas vigyort csaltak ma az arcomra, mert olyanokat lehetett driftelni minden erõlködés nélkül, mint annak a rendje! :) Csak mé van más sötét f5-kor :(

Nálunk a csúszós, nedves levelek alatt mindig volt valami meglepetés. Hol ez, hol az.:D

Bigtibi

Bigtibi

törzsvendég

• fórumtag
  • 392 hozzászólás
Biciklizzünk már egy kicsit a Mecsekben is !
http://picasaweb.goo...csekben20081114#

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Nos köszönöm kérdésed, jól van a fenekem bár a nadrágon keletkezet szakadásnál kicsit nagyobb a horzsolásom kb 10x30cm a bokám már jobban aggaszt kezd szépen dagadni. lehet nem tett neki jót még az a pár kilcsi, bár szerintem csak hozzásegítettem a bokám a jó vérkeringéshez:)
Egyébiránt nagyon jól éreztem magam csak a Dobogókõi panoráma hiányzott
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.292 hozzászólás
Hát srácok, azok a félelmetesen csúszós levelek nálam leginkább hatalmas vigyort csaltak ma az arcomra, mert olyanokat lehetett driftelni minden erõlködés nélkül, mint annak a rendje! :) Csak mé van más sötét f5-kor :(

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Nos, vegyük sorra.
Felfelé menet egy párszor egyszerûen keresztbe fordult elõttem. Nem mintha én mindig gyorsabban mentem volna, de mentem volna.
Aztán volt olyan emelkedõ, ahol egyszerûen nem tudott elindulni. Megpróbálta, többen is szurkoltunk, de semmi.
Aztán ott van a "balról dõlõk jobbra" nevezetû ijesztgetés. Ezzel sikrült megállásra kényszerítenie, mert nem szeretném, ha a nyakamba dõlne. :)
Na meg a kihagyhatatlan KTT-tagság fitogtatása. Ezt nem bírja kihagyni!!! :D
(Minden alkalmat megragad, hogy egy tempõs lejtõn valahogy átugorjon a kormány felett! Ma ez is sikerült Neki! )

Kihagytam valamit Békuci?? ;)

Eredeti szerzõ: Kboy
Viszont zsizsitõl mégegyszer elnézést kérek a lökésért azt hittem jót teszek vele ,de nem sikerûlt viszont nem gondoltam ,hogy akkorát taszitottam rajta, hogy a látását is elvesztette,mert utána nem találta a helyes útvonalat

Sebaj, nem vagyok haragtartó, csak elsõre meglepett, hogy valahogyan eldõlök éppen, pedig kiegyensúlyoztam magam felfelé menet.
Az meg hogy pont ott álltá meg pihegni, ahol a legkönnyebben lehetett mászni...nos ez csak azt mutatja, hogy megtaláltad a legjobban járható nyomot! :)
DE AZ NEM PIHENÉSRE VALÓ! :lol1:
:D :D

Kboy

Kboy

törzsvendég

• fórumtag
  • 308 hozzászólás

No, én hazaértem :)
Jó volt! Jó sokan voltunk, idén eddig rekordszám! (19-en indultunk el)
Bár Dobogókõn a 3°C + szél nem volt épp kellemes.
Persze sikerült alulöltöznöm, reggel még sokkal szebb idõjárás volt.
Köszönöm is Gábornak (ugye, jól tudom a nevedet? :chin:), hogy adott egy esõkabátot!
Majd mondd meg, hova vigyem Neked és hogy mi a kedvenc söröd! :)

Zeezoltano! Jól-E! van a feneked már? :)

Vajon Alexék hogy vannak? :chin:

És igenis, büszke vagyok rá, hogy nem tudok biciglizni :D

Tomi igazán nincs mit ,ha akarod lehetek Gábor is, de anyámék a Csaba nevet adták nékem :) a többit majd megdumáljuk hogy kerül vissza hozzám .
Viszont zsizsitõl mégegyszer elnézést kérek a lökésért azt hittem jót teszek vele ,de nem sikerûlt viszont nem gondoltam ,hogy akkorát taszitottam rajta, hogy a látását is elvesztette,mert utána nem találta a helyes útvonalat :lol1:
és mindig ott akart menni ahol én :)
Zolinak meg jobbulást és köszi a haza fuvart !

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás
Én határozottan nem tudom, mirõl beszél!
Ugyanis rám még hatnak a kövek az avar alatt, így kicsit csúszkálok idõnként. :)
Az, hogy esetleg egy gödör sekélyebbnek tûnik a levelek miatt, meg nem az én hibám! :D

KBoy! Bocsi! Kicsit rossz a névmemóriám elsõre :)
De biztosan volt Gábor is a csapatban, ugye?:confused:
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

geoff

geoff

törzsvendég

• fórumtag
  • 401 hozzászólás

Nos, néha ijesztõ volt, amit csináltál, néha meg mókás. :)

Ki ne hagyjatok a részletekbõl :D Mi történt ?

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás

Nos, néha ijesztõ volt, amit csináltál, néha meg mókás. :)

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás
No, én hazaértem :)
Jó volt! Jó sokan voltunk, idén eddig rekordszám! (19-en indultunk el)
Bár Dobogókõn a 3°C + szél nem volt épp kellemes.
Persze sikerült alulöltöznöm, reggel még sokkal szebb idõjárás volt.
Köszönöm is Gábornak (ugye, jól tudom a nevedet? :chin:), hogy adott egy esõkabátot!
Majd mondd meg, hova vigyem Neked és hogy mi a kedvenc söröd! :)

Zeezoltano! Jól-E! van a feneked már? :)

Vajon Alexék hogy vannak? :chin:

White Horse

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás

Fülelek ám! Ne hagyjatok ki a jóból! Bár ehéten valószínûleg inkább egy átmozgatós esti termi fér bele, de ha van kedvetek, csatlakozzatok, csatlakozom (konnekting pipül!). Sõt, csütörtök délután pl tök jó.

Bocs Burce, csak azt hittem, következetesen tartod azt, h teremben nem akarsz mászni, ezért címeztem a kérdést csak KeXnek. Konnektálj, persze!
De lehetõleg szerdán (is) :)
Falra; Mb, ami könnyebb és olcsóbb, vagy Everest, ami drágább, és nehezebb ( és nekem sokkal messzebb is van :) ) - de persze változatosabb is