Jelentkezz be Regisztrálj
Túrák Magyarországon
Írta 2008. november 16. - 20:14
Írta 2008. november 16. - 20:07
Én most egy night ride-on töröm a fejem.
Az éjszakai túra terepen menne ? Az azért durva lehet mostanság, hiszen még nappal sem látni, hogy valóban olyan sekély-e a gödör az avar alatt, mint amilyennek gondolta egy mai KTT-s barátunk.
Írta 2008. november 16. - 20:01
Veszek Neked egy térképet karácsonyra!
Hidd el, hatalmas élményt jelent, amikor Te fedezed fel az utakat, és meg is találod azokat a térképen, vagy már tudatosan a térkép alapján jelölsz ki magadnak útvonalakat!
Írta 2008. november 16. - 19:46
Na Ronin, akkor legalább Csobánkánál már tudtad, hogy hol vagy, nem?!
Többnyire egyedül tekerek, és általában akkor sincs konkrét célom, megyek amerre kedvem tartja. Térképet nem használok, így ha utólag kell elmondanom merre jártam, csak a valahonnan valamerre jelzõ jut eszembe.
A mai túrán Dobogókõig számomra teljesen ismeretlen terepen mentünk, ám onnan lefelé már ismertem az utat, csak a fene tudja melyik bokornak, kanyarnak, hegynek, völgynek mi a neve.
Írta 2008. november 16. - 19:35
Jaja! Meg is leptél, a végén még DH-s csajt faragunk belõled! Köszi a társaságot!
Az meg, hogy nem Te vagy a leggyorsabb, na és? Élvezted a tekerést, nem?
Ilyen szempontból fiúkkal edzõdtem. A lejtõzést nem lehet elfelejteni - az izom viszont ha kevesebbet van használva - úgy látszik
Egyébiránt nagyon élveztem. És még a felfelék is megszépülnek idõvel
Írta 2008. november 16. - 19:21
Ott azért mi is ott voltunk
Sõt az a rész sokkal jobban ment mint a csúnya köves felfelék. Ott legalább tudtam tartani a tempót. Bár lehet h legközelebb nem kéne mennem ekkora társasággal, mert vér ciki h rám kell várni minidig.... :chin:
Annak viszont örülök, hogy új arcokat ismertem meg (Zsizs, Pix, AlexDantét meg már úgyis ismertem
), akik jófejek!
Jaja! Meg is leptél, a végén még DH-s csajt faragunk belõled! Köszi a társaságot!
Otthon béke van?
Na Ronin, akkor legalább Csobánkánál már tudtad, hogy hol vagy, nem?!Én a Pilistetõ alján fogadó jóval kellemesebb idõben még eltekertem az 5 fõre fogyatkozó csapattal a fene tudja meddig, ahol már csak hárman maradtunk és mentünk tovább a fene tudja hová, ahol már úgy gondoltam, hogy elég volt mára a mókából és leszakadva mentem tovább Csobánka felé, majd az Egri vár irányába a bringaúton. Pilisborosjenõtõl aszfalt, végül 16:30-kor értem vissza a csillaghegyi HÉV-hez. Kedvemre való kiruccanás volt, csapódok legközelebb is ha szervezõdik valami.
Én most egy night ride-on töröm a fejem.
Írta 2008. november 16. - 19:16
Én a Pilistetõ alján fogadó jóval kellemesebb idõben még eltekertem az 5 fõre fogyatkozó csapattal a fene tudja meddig, ahol már csak hárman maradtunk és mentünk tovább a fene tudja hová, ahol már úgy gondoltam, hogy elég volt mára a mókából és leszakadva mentem tovább Csobánka felé, majd az Egri vár irányába a bringaúton. Pilisborosjenõtõl aszfalt, végül 16:30-kor értem vissza a csillaghegyi HÉV-hez. Kedvemre való kiruccanás volt, csapódok legközelebb is ha szervezõdik valami.
Írta 2008. november 16. - 19:15
Annak viszont örülök, hogy új arcokat ismertem meg (Zsizs, Pix, Alex
Írta 2008. november 16. - 19:15
A másik, kezdett elõjönni a fáradság a tegnapi nap után - az ugye jóval több, mint 200 km volt nekem - és most nem tett jót a sok megállás sem. Szívem szerint folyamatosan tekertem volna, ha nem is a leggyorsabban.
Nem nyavajgás akart lenni, ez csak az én problémám volt.
Jól éreztem magamat ez tény.
Engem jobban megvisel az, ha be vagyok melegedve, és meg kell állnom, majd nekivágni egy meredek emelkedõnek.
Írta 2008. november 16. - 18:53
Aztán cukiban lazítottunk kicsit.
Írta 2008. november 16. - 18:53
Nálunk a csúszós, nedves levelek alatt mindig volt valami meglepetés. Hol ez, hol az.
...hol Zeezoltano vagy én
Zsizsi! Szerintem nem hagytál ki semmit
Csak talán azt, hogy azon az emelkedõn Ti toltátok, úgy meg könnyû nézni,
ahogy más megpróbál tekerni is
Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!!
Írta 2008. november 16. - 18:50
Nálunk a csúszós, nedves levelek alatt mindig volt valami meglepetés. Hol ez, hol az.Hát srácok, azok a félelmetesen csúszós levelek nálam leginkább hatalmas vigyort csaltak ma az arcomra, mert olyanokat lehetett driftelni minden erõlködés nélkül, mint annak a rendje!
Csak mé van más sötét f5-kor
Írta 2008. november 16. - 18:49
Írta 2008. november 16. - 18:47
Egyébiránt nagyon jól éreztem magam csak a Dobogókõi panoráma hiányzott
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Írta 2008. november 16. - 18:46
Írta 2008. november 16. - 18:45
Felfelé menet egy párszor egyszerûen keresztbe fordult elõttem. Nem mintha én mindig gyorsabban mentem volna, de mentem volna.
Aztán volt olyan emelkedõ, ahol egyszerûen nem tudott elindulni. Megpróbálta, többen is szurkoltunk, de semmi.
Aztán ott van a "balról dõlõk jobbra" nevezetû ijesztgetés. Ezzel sikrült megállásra kényszerítenie, mert nem szeretném, ha a nyakamba dõlne.
Na meg a kihagyhatatlan KTT-tagság fitogtatása. Ezt nem bírja kihagyni!!!
(Minden alkalmat megragad, hogy egy tempõs lejtõn valahogy átugorjon a kormány felett! Ma ez is sikerült Neki! )
Kihagytam valamit Békuci??
Eredeti szerzõ: Kboy
Viszont zsizsitõl mégegyszer elnézést kérek a lökésért azt hittem jót teszek vele ,de nem sikerûlt viszont nem gondoltam ,hogy akkorát taszitottam rajta, hogy a látását is elvesztette,mert utána nem találta a helyes útvonalat
Sebaj, nem vagyok haragtartó, csak elsõre meglepett, hogy valahogyan eldõlök éppen, pedig kiegyensúlyoztam magam felfelé menet.
Az meg hogy pont ott álltá meg pihegni, ahol a legkönnyebben lehetett mászni...nos ez csak azt mutatja, hogy megtaláltad a legjobban járható nyomot!
DE AZ NEM PIHENÉSRE VALÓ! :lol1:
Írta 2008. november 16. - 18:43
No, én hazaértem
Jó volt! Jó sokan voltunk, idén eddig rekordszám! (19-en indultunk el)
Bár Dobogókõn a 3°C + szél nem volt épp kellemes.
Persze sikerült alulöltöznöm, reggel még sokkal szebb idõjárás volt.
Köszönöm is Gábornak (ugye, jól tudom a nevedet? :chin:), hogy adott egy esõkabátot!
Majd mondd meg, hova vigyem Neked és hogy mi a kedvenc söröd!
Zeezoltano! Jól-E! van a feneked már?
Vajon Alexék hogy vannak? :chin:
És igenis, büszke vagyok rá, hogy nem tudok biciglizni
Tomi igazán nincs mit ,ha akarod lehetek Gábor is, de anyámék a Csaba nevet adták nékem
Viszont zsizsitõl mégegyszer elnézést kérek a lökésért azt hittem jót teszek vele ,de nem sikerûlt viszont nem gondoltam ,hogy akkorát taszitottam rajta, hogy a látását is elvesztette,mert utána nem találta a helyes útvonalat :lol1:
és mindig ott akart menni ahol én
Zolinak meg jobbulást és köszi a haza fuvart !
Írta 2008. november 16. - 18:38
Ugyanis rám még hatnak a kövek az avar alatt, így kicsit csúszkálok idõnként.
Az, hogy esetleg egy gödör sekélyebbnek tûnik a levelek miatt, meg nem az én hibám!
KBoy! Bocsi! Kicsit rossz a névmemóriám elsõre
De biztosan volt Gábor is a csapatban, ugye?:confused:
Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!!
Írta 2008. november 16. - 18:37
Nos, néha ijesztõ volt, amit csináltál, néha meg mókás.
Ki ne hagyjatok a részletekbõl
Írta 2008. november 16. - 18:23
Nos, néha ijesztõ volt, amit csináltál, néha meg mókás.És igenis, büszke vagyok rá, hogy nem tudok biciglizni

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére